Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 3. března 2010 v 18:12® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > neprodam!

Kdes ji viděl? Mě to napadlo hned, prolezl jsem bazáč a nikde nic
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:16:18 uživatelem Sander.
- Středa 3. března 2010 v 17:14® Sander
sus1 > ?

- Středa 3. března 2010 ve 14:50® Sander
skwor > no paráda. Neřeknu, když něco takového postaví na velké řece, ale tohle sem nějak nepatří…
Pevně doufám že názor široké veřejnosti ještě neztratil svou váhu, i když vodáky a tamější koupáče nemám rád, nemám problém s nimi táhnout za jeden provaz.
- Středa 3. března 2010 ve 14:41® Sander
kubajzs > ano, tamější rybí obsádku to jistě ovlivní, určitě ne k lepšímu. Už proto s tím nemůžu souhlasit. Díky nedostatku vody pod jezem budou tůně více čitelné, snadněji vychytatelné a současná už tak zbídačená obsádka utrží konečnou ránu. Tento typ jezu bývá ve spojení s MVE z pohledu rybáře celkem nezajímavý – znáš to v Katovicích, Přeborovicích, Sudoměři, EDIT: jo, a největší průser jsou Střelské Hoštice. A to platí i v případě stálého dodržování stanoveného minimálního průtoku.
Pokud nastane možnost vyjádřit svůj nesouhlas třeba v petiční podobě, mile rád se vyjádřím.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 14:44:34 uživatelem Sander. - Pondělí 1. března 2010 ve 21:17® Sander
spike > jasně, Ruda je fajn inspirace

- Pondělí 1. března 2010 ve 21:12® Sander
spike > v dubnu ho ještě nenastražuj, na sumce se smí až po půlce června.

- Pondělí 1. března 2010 ve 21:05® Sander
Magdalenka > podle mě chtěl pes toho kapra smaženého, ale spike to ani napotřetí nepochopil

- Pondělí 1. března 2010 ve 20:40® Sander
- Diskuze: Pěst na oko
BlueShark > to je to o čem píšu. Nic jim nehrozí, tak proč by se namáhali cokoliv uklízet. Ještě jsem neslyšel o tom, že by byla někomu zabavena povolenka kvůli nepořádku. A v tom je jádro pudla…
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:36® Sander
Libor > woe

Já jsem na Tebe zvědavej spíš s těmi amury. Tomu už se dá říkat lov.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:15® Sander
Tak hezky fotit neumím, ale barva taky dobrá

- Pondělí 1. března 2010 ve 20:12® Sander
Libor > nádhera.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:51® Sander
chosebaits > on když se čecháček bojí, stane se z něj tvárnější materiál. Kdyby se našincům vryla do podvědomí pokuta 10 000,– natvrdo za odhozenou petku, hned by se nám žilo lépe. Stejně jako sankce za jízdu bez papírů – to si troufne málo kdo. A proč?…
- Pondělí 1. března 2010 v 19:10® Sander
olda > vím. Není ale na škodu o tomto problému mluvit a neustále ho připomínat. Možná jsem naivní, ale věřím, že by se časem něco mohlo změnit. Byť použitím tvrdšího legislativního „biče“, nebo ještě lépe zmoudřením nás, řadových členů samotných.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:07® Sander
sus1 > jsem si toho vědom, ale nevidím důvod se za to stydět. Jsem v některých věcech asi trochu staromódní.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:03® Sander
spike > to je každoroční koloběh. Teď zjara je to znát nejvíc, nejen kvůli splachování vodou, ale spíše proto, že je to moc na očích. Tráva brzy vše schová a připraví „neoranou půdu“ pro další prasata…
- Pondělí 1. března 2010 v 18:57® Sander
sus1 > já si tohle předsevzetí nedávám. Nepotřebuji ho. Zní to dost arogantně a sebejistě, ale je to tak.
- Pondělí 1. března 2010 v 18:47® Sander
Co takhle malé předsevzetí do nadcházející sezóny?
Nechovejme se jak prasata nebo vodáci a buďme k přírodě ohleduplní.
Platí?
Dnes jsem šel se psem okolo fleku, který mám fakt rád. Tašku jsem naplnil ze tří metrů čtverečních, ostatně jako vždycky z rybářsky frekventovanějších míst. Chápu že je občas problém tahat od vody bezcenou petku či prázdný kelímek od žížal, ale myslete na naši pověst, určitě od nerybářů neuslyšíte rádi, že jsme bordeláři!

- Pondělí 1. března 2010 v 18:32® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č > dobrá zpráva, díky. Už se na něj těším.
- Pondělí 1. března 2010 v 17:36® Sander
Libor > pane myslivec, co jste říkal včerejší noci?
Viděl jsem na Boubín skorem jak ve dne. Ani liška by se na tom sněhu neschovala před našimi ostrými zraky

Dnes je viditelnost malinko horší.

- Neděle 28. února 2010 v 19:36® Sander
Libor > že jo. Mám je rád. Krásní jsou nahoře na řece, z těch skalnatých úseků jsou černí jak uhel s výrazně rudými ploutvemi. Fakt paráda.