Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 28. února 2010 v 19:10® Sander
Sander

Jak.novi > potvora. Asi tam chodí čůrat celý město.

Neděle 28. února 2010 v 19:02® Sander
Sander

sus1 > bych klidně zajel, fakticky, ale na řeku. O víkendu. Ale koukal jsem že máte celkem plná koryta :-)

Neděle 28. února 2010 v 18:55® Sander
Sander

sus1 > mi sere že jsem byl po roce s autem v myčce, abych ho zbavil soli, no a teď budou solit zase. Tak ti nevím jak to udělám, dvakrát za rok do myčky je moc velkej přepich.

:-)
Neděle 28. února 2010 v 18:52® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem na chvíli utekl na řeku za barákem, dosud jsem ji přehlížel, páč byla doteď dost pod ledem. Vody teklo celkem dost, barva hnědá, chvílema nešlo házet kvůli krám. Už jsem myslel že tam nic nevyžehlím, ale přesto se za necelou hodinu snahy vyhouply nad hladinu čtyři solidní tloušti. Budiž jim poděkováno za nečekané zpestření lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31626.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 28. února 2010 v 18:51® Sander
    Sander

spike > no jo, jenže jste bez sněhu. U nás je nízký nadstav, ale sněhu pořád bambilion. Teď přituhne, takže tu bude až do dubna…

Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 18:53:22 uživatelem Sander.
    Neděle 28. února 2010 v 18:36® Sander
    Sander

spike > měl jsi kouknout co sbíraj, vzít mačku a to NĚCO jim nabít :-) Proč si to komplikovat lovem u dna necitlivým feederem, když to může jít tak snadno a efektivně :-)

Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 18:36:50 uživatelem Sander.
    Neděle 28. února 2010 v 18:21® Sander
    Sander

Trhněte si, soukromnící! :-)

Tohle si fakt nechávejte pro sebe, předejdete situacím jako na pláži v Ústí nebo Ostravě (viz fórum Chytej Ostrava a okolí).

Neděle 28. února 2010 v 17:51® Sander
    Sander

sus1 > kdybys radši máznul čočku na to kde tam máte ty parmy, to by byla jinačí výzva :-)

Neděle 28. února 2010 v 17:31® Sander
    Sander

sus1 > nebaví mě obcházet dírky, tupě do nějaké z nich střídavě házet gumy nebo těsto. Potřebuju číst vodu, hledat, zkoušet, přemýšlet, mít nějaký cíl a nevědět předem co se splete. Jinak je to jen zabitý čas a žehlení nasazených ryb, které pro mě mají minimální hodnotu. Vydržel jsem bez ryb skoro čtvrt roku a nějak mi to nevadilo, tento týden jsem si zachytal, ten nadcházející měsíc, kdyby byl fakt v řiti, už mě nerozhodí.

Ale radost z toho nemám, zimu nesnáším.

Neděle 28. února 2010 v 17:21® Sander
    Sander

sus1 > včera mi hecht říkal to samé, ale jet v březnu na dírky, to by mě hanba fackovala! Nehledě na to, že když to bude jediná možnost, raději nepůjdu nikam :-)

Neděle 28. února 2010 v 16:40® Sander
    Sander

Ještě měsíc? To si dělaj kozy, ne?!

http://www.novinky.cz/…-mesice.html

Neděle 28. února 2010 v 16:32® Sander
    Sander

kaktus > být pod tou zátkou mechovka (třeba 5mm), to by bylo úplně to nejlepší. Absolutně by nebylo nic poznat.

Neděle 28. února 2010 ve 13:31® Sander
    Sander

sus1 > není :-)

Neděle 28. února 2010 ve 13:31® Sander
    Sander

sus1 > no fuj! :-)

Víš jak slabý plíšek se používá na kovové zátky? Do toho chceš řezat závit? Nehledě na to, že ta kovová patka bývá často super estetický prvek, a ten si z hlavy šroubu neuděláš :-)

Kdepak, to musí být schované uvnitř.

Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 13:32:17 uživatelem Sander.
    Neděle 28. února 2010 ve 13:27® Sander
    Sander

troutkiller > mně by to nevadilo, ale buď počkej na vypršení záruky, nebo ho měj řádně odzkoušenej.

Neděle 28. února 2010 ve 13:23® Sander
    Sander

troutkiller > v pořádku, ber to jen jako variantu pro zlepšení pocitu z lovu.

Neděle 28. února 2010 ve 13:22® Sander
    Sander

mirmen > tohle bude mít asi dost omezené použití, vůbec nevím jak bych to dával na prut, který na to není stavěný.

Neděle 28. února 2010 ve 13:19® Sander
    Sander

sus1 > kdo mluví o patnácti gramech. Pokud už máš pocit, že prut padá na čumák, to už je známka toho, že to nespraví 15g.

Neděle 28. února 2010 ve 13:17® Sander
    Sander

troutkiller > to je tento?

Ani tak nesejde na tom, z čeho je rukojeť, spíše jde jen o její konec – a ten je tam kovový. Vážně netuším, jak je to tam dělaný, jestli na závit, nebo přilepené natvrdo, či nějak jinak. Ale s trochou kreativity by tam to olovo do pár minut bylo! :-D

foto/diskuze/privlac/2010/th-img31607.jpg
    Neděle 28. února 2010 ve 13:11® Sander
    Sander

sus1 > řezal jsem i do prutu, za který chtěj ještě dneska přes 9000. Není tam poznat vůbec nic.

Samozřejmě každej prut je jinej, některej může mít patku kovovou, která jít sundat ani nemusí. Nejlepší je na to obyčejný korek, jenže to víš…