Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 26. února 2010 ve 12:41® Sander
Sander

osprey > a při tom kolečku, dali ti už driving licence? :-)

Tento příspěvek byl editován 26.2.2010 11:42:15 uživatelem Sander.
Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:41® Sander
Sander

spike > neboj, tloušť je jedna z ryb, se kterou taková voda jentak nehne. Schová se v tišinách kolem břehu, za kameny, možností je spousta.

Znal jsem jednoho trofejáka, co přečkal povodně 2002 na stejném místě, v nadjezí na pstruhovce.

Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:15® Sander
Sander

spike > ale zase jiné přinese.

Neviděl bych to tak černě, při běžné jarní vodě do I. SPA to může hýbnout maximálně s kaprem. Původní druhy jsou na takové zvýšení hladiny připravené.

Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:53® Sander
Sander

mannice > toš ona taková zdravá jarní velká voda není vůbec na škodu. Uklidila by svinec od podzimu, listí atp. :-)

Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:49® Sander
Sander

mannice > zásoba sněhu je na to zatím pořád dostatečná. Stačí aby při těch deseti stupních nad nulou trošku víc zapršelo. Asi by to nebylo nic hrozného, ale semtam by se něco vylít mohlo.

Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:40® Sander
Sander

mannice > ona tomu předpověď už před týdnem nasvědčovala. Včera jsem koukal na průtoky zdejších řek a zvednutí hladiny bylo v nejvyšším případě 5cm, což skorem ani nepoznám.

Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:05® Sander
Sander

sus1 > Pája z toho také nebyl moc nadšenej, Míra myslím také ne, já bych jel jen na pokec, dírky mě nebaví, tak jsme z toho vyvodili takovýhle závěr…

Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:02® Sander
Sander

sus1 > dnes ráno jsme se po telefonu dohodli, že nejedem.

Čtvrtek 25. února 2010 v 19:14® Sander
Sander

spike > teda to je motivace, když vyhraju, pojedu na další. To bych se na to z vysoka vyprd a šel si vklidu zažehlit.

Čtvrtek 25. února 2010 v 19:11® Sander
Sander

Jak.novi > pořád silná souvislá deka. Na centimetry nevím, někde 5, někde 35…

Čtvrtek 25. února 2010 v 19:10® Sander
Sander

spike > promiň, premiantů se to netýká. Ti musí makat, aby měli jedničky. Chápu to.

Čtvrtek 25. února 2010 v 19:09® Sander
Sander

spike > mimo netu, kde asi bude také, je seznam vystavovatelů v březnovém Kajmanu.

Čtvrtek 25. února 2010 v 19:06® Sander
Sander

Taky na vás dojde, lemplové studentský. :-)

Aneb hlásím úspěšný návrat z práce :-)

Středa 24. února 2010 ve 23:23® Sander
Sander

mannice > jo, to byla nádhera. Tu medaili si zaslouží jako nikdo.

Středa 24. února 2010 ve 23:12® Sander
Sander

mannice > votomnic, ale je to fakt k podělání, mamča byla ouplně hysterická :-D Normálně se v cílové rovince začal sekat obraz, pak vypad uplně, objevily se tam jen olympijské kruhy a naskočilo to pár vteřin po tom, co už bylo po všem…

Tento příspěvek byl editován 24.2.2010 22:12:59 uživatelem Sander.
Středa 24. února 2010 ve 23:10® Sander
Sander

osprey > dotlačil malej osprey toho fichtla nakonec až domů? Míjel jsem ho cestou na fišku :-) (tedy myslím že to byl tvůj syn)

Středa 24. února 2010 ve 23:04® Sander
Sander

Ty vole, celou dobu čučíme na štafetu a v posledních deseti vteřinách, kdy dojížděl Koukal, vypadne anténa nebo co… To je zlej sen.

Středa 24. února 2010 ve 22:01® Sander
Sander

vagi > u mě je to jedno, i kdyby trofejáci přetejkali přepadem, zaručeně se mi vyhnou. Jsem fakt dírkařská kapacita – viz loni na Ostrově – majitel se mě ptal jak to šlo, když jsem mu řekl že jsem nevyžehlil ani prd, vyvalil oči a řekl: „To taky jde??!“

Možná se tomu budeš divit, ale já bych v sobotu bez toho dírkaření nějak přežil…

Středa 24. února 2010 ve 21:47® Sander
Sander

vagi > hmm, z toho dvakrát nadšenej nejsem :-(( Zítra zavolám hechtovi, osprey nechť se zde vyjádří sám.

Středa 24. února 2010 ve 21:41® Sander
Sander

vagi > čágo, já bych to asi i viděl, ale zatím nevím jak to bude s klukama a dopravou. A bude to tam vůbec fungovat? Už to začalo docela tát.