Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 31. ledna 2010 ve 20:08® Sander
Sander

spike > jsem před chvílí obdržel zprávu, že nás brzy čekají teploty +1 až +7 °C, okolo poloviny února snad až +10°C. Nevím z jakého je to zdoje, ale věřím tomu – resp. chci věřit.

Neděle 31. ledna 2010 v 18:12® Sander
Sander

malej.uzasnak > rybář má mít tolik prutů, kolik uzná za vhodné. Jedna varianta je i ta, že nebude mít prut žádný, přesto může býti rybářem.

Neděle 31. ledna 2010 ve 12:39® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

spike > potkal jsem známého, on vyrábí také vše možné včetně krmítek a shodli jsme se, že z olova na závaží kol to tím níže popsaným způsobem nepůjde. Prý se mi pokusí něco sehnat.

Neděle 31. ledna 2010 v 10:25® Sander
Sander

spike > ale fakt je, že když jsme se před dvěma lety váleli v tričku a slunečních brýlých na rameni řeky a žehlili kapra za kaprem, tak to bylo na tu dobu dost divný.

Ale příjemný, votomnic.

Neděle 31. ledna 2010 v 10:16® Sander
Sander

acam > myslím že Prutos nějaké zkušenosti mít bude.

Neděle 31. ledna 2010 v 10:15® Sander
Sander

Hm, poslední lednový den a já si ještě nesáhl na rybu. A za celý prosinec skoro také ne. Asi si zajdu koupit kapra, abych nezapomněl jak vypadá…

Sobota 30. ledna 2010 ve 23:16® Sander
Sander

spike > určitě.

Je to sice dál, ale o to horší cesta.:-)

Tento příspěvek byl editován 30.1.2010 22:17:04 uživatelem Sander.
Sobota 30. ledna 2010 ve 22:54® Sander
Sander

skwor, Libor > svým způsobem jsem rád, že nemusím pobývat v takovém zapadákově. Horší ale je, že si to stejně nakonec budu muset odbejt. Ještě dva týdny. Které dva, to není v mé moci ovlivnit. Mě také mrzí, že jsem se tam nepodíval, ale co se materiálních hodnot týče, spoléhám na Brno.

Sobota 30. ledna 2010 ve 22:18® Sander
Sander

spike > mám volnoběžky jen na kaprácích, které vytáhnu jen občas, takže to není tak zlý :-)

Sobota 30. ledna 2010 ve 21:44® Sander
Sander

Tommy > myslím to vážně.

:-)
Sobota 30. ledna 2010 ve 21:42® Sander
Sander

spike > hm, to já občas slyším volnoběžku po záseku. Frrr a 50m vlasce v prdeli.

:-)
Sobota 30. ledna 2010 v 18:29® Sander
Sander

sethy, troutkiller > rok, no, nebuďme naivní, na hodně navštěvovaných vodách z roční várky asi tak dva :-)

Sobota 30. ledna 2010 v 18:26® Sander
Sander

troutkiller > to není tak úplně pravda. Stačí když v té řece vydrží rok, pak je to už docela mazák.

Sobota 30. ledna 2010 v 11:23® Sander
Sander

olda > ne, mám na většině cívek Strofta.

Sobota 30. ledna 2010 v 10:36® Sander
Sander

Tommy > toš do půlky února se to asi nezmění.

Koudy > „oslava“ říkám jen rodinným akcím a těm se vždycky s velkou oblibou snažím vyhnout :-)

Tento příspěvek byl editován 30.1.2010 09:36:43 uživatelem Sander.
Sobota 30. ledna 2010 v 10:29® Sander
Sander

Bré jitro vinšuju.

Mráz, vítr, sníh, led…koukám dneska bude zase pěknej den.

Sobota 30. ledna 2010 v 10:28® Sander
Sander

Cudla > díky. Olovo co mám teď se ještě nedávno točilo na kolech aut. To asi nebude to pravý. Na klasická olůvka by to šlo, leč to mi je plat prtný.

Pátek 29. ledna 2010 ve 20:54® Sander
Sander

olda > max 4mm, to půjde samo.

Hm, bez olova je to pěkný :-) A dokonce aj na stojáky dostačující, ale ty moc nežehlím :-)

Tak, a teď si zasloužím zajít na jedno. Byla to fuška, a to mi čekaj ještě určitě 2/3.

Tento příspěvek byl editován 29.1.2010 19:56:45 uživatelem Sander.
foto/diskuze/feeder/2010/th-img30664.jpg
Pátek 29. ledna 2010 ve 20:12® Sander
Sander

olda > bereš mi slova z úst, o tom jsem přemýšlel hned jak jsem zlomil první kus :-) Jenže nemám nýtovačku :-) Zkusím se zítra pár lidí zeptat.

Pátek 29. ledna 2010 v 19:51® Sander
Sander

spike > pěkná práce. Fakt se mi to líbí.

Ale ta šestková oka by byla fakt lepší, konkrétně u těch nejmenších budeš mít se sušším krmením problém.

Já ještě nevím jakým způsobem to zatížím. Myslím ale že by se nic nestalo, kdybych v tom pruhu olova udělal nahoře a dole z boku malé zářezy a upevnil ho pomocí vázacího drátu. Bylo by to hnusný, ale s tím olovem co mám to bez lití jinak neudělám. Je tvrdé, ve zlomu je vidět jak je zkrystalizované, což je špatně.