Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 20:08® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > jsem před chvílí obdržel zprávu, že nás brzy čekají teploty +1 až +7 °C, okolo poloviny února snad až +10°C. Nevím z jakého je to zdoje, ale věřím tomu – resp. chci věřit.
- Neděle 31. ledna 2010 v 18:12® Sander
malej.uzasnak > rybář má mít tolik prutů, kolik uzná za vhodné. Jedna varianta je i ta, že nebude mít prut žádný, přesto může býti rybářem.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 12:39® Sander
- Diskuze: Feeder
spike > potkal jsem známého, on vyrábí také vše možné včetně krmítek a shodli jsme se, že z olova na závaží kol to tím níže popsaným způsobem nepůjde. Prý se mi pokusí něco sehnat.
- Neděle 31. ledna 2010 v 10:25® Sander
spike > ale fakt je, že když jsme se před dvěma lety váleli v tričku a slunečních brýlých na rameni řeky a žehlili kapra za kaprem, tak to bylo na tu dobu dost divný.
Ale příjemný, votomnic.
- Neděle 31. ledna 2010 v 10:16® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
acam > myslím že Prutos nějaké zkušenosti mít bude.
- Neděle 31. ledna 2010 v 10:15® Sander
Hm, poslední lednový den a já si ještě nesáhl na rybu. A za celý prosinec skoro také ne. Asi si zajdu koupit kapra, abych nezapomněl jak vypadá…
- Sobota 30. ledna 2010 ve 23:16® Sander
spike > určitě.
Je to sice dál, ale o to horší cesta.
Tento příspěvek byl editován 30.1.2010 22:17:04 uživatelem Sander.
- Sobota 30. ledna 2010 ve 22:54® Sander
skwor, Libor > svým způsobem jsem rád, že nemusím pobývat v takovém zapadákově. Horší ale je, že si to stejně nakonec budu muset odbejt. Ještě dva týdny. Které dva, to není v mé moci ovlivnit. Mě také mrzí, že jsem se tam nepodíval, ale co se materiálních hodnot týče, spoléhám na Brno.
- Sobota 30. ledna 2010 ve 22:18® Sander
spike > mám volnoběžky jen na kaprácích, které vytáhnu jen občas, takže to není tak zlý

- Sobota 30. ledna 2010 ve 21:44® Sander
Tommy > myslím to vážně.

- Sobota 30. ledna 2010 ve 21:42® Sander
spike > hm, to já občas slyším volnoběžku po záseku. Frrr a 50m vlasce v prdeli.

- Sobota 30. ledna 2010 v 18:29® Sander
sethy, troutkiller > rok, no, nebuďme naivní, na hodně navštěvovaných vodách z roční várky asi tak dva

- Sobota 30. ledna 2010 v 18:26® Sander
troutkiller > to není tak úplně pravda. Stačí když v té řece vydrží rok, pak je to už docela mazák.
- Sobota 30. ledna 2010 v 11:23® Sander
olda > ne, mám na většině cívek Strofta.
- Sobota 30. ledna 2010 v 10:36® Sander
Tommy > toš do půlky února se to asi nezmění.
Koudy > „oslava“ říkám jen rodinným akcím a těm se vždycky s velkou oblibou snažím vyhnout
Tento příspěvek byl editován 30.1.2010 09:36:43 uživatelem Sander.
- Sobota 30. ledna 2010 v 10:29® Sander
Bré jitro vinšuju.
Mráz, vítr, sníh, led…koukám dneska bude zase pěknej den.
- Sobota 30. ledna 2010 v 10:28® Sander
Cudla > díky. Olovo co mám teď se ještě nedávno točilo na kolech aut. To asi nebude to pravý. Na klasická olůvka by to šlo, leč to mi je plat prtný.
- Pátek 29. ledna 2010 ve 20:54® Sander
olda > max 4mm, to půjde samo.
Hm, bez olova je to pěkný
A dokonce aj na stojáky dostačující,
ale ty moc nežehlím 
Tak, a teď si zasloužím zajít na jedno. Byla to fuška, a to mi čekaj ještě určitě 2/3.
Tento příspěvek byl editován 29.1.2010 19:56:45 uživatelem Sander.
- Pátek 29. ledna 2010 ve 20:12® Sander
olda > bereš mi slova z úst, o tom jsem přemýšlel hned jak jsem zlomil první kus
Jenže nemám nýtovačku
Zkusím se zítra pár lidí zeptat. - Pátek 29. ledna 2010 v 19:51® Sander
spike > pěkná práce. Fakt se mi to líbí.
Ale ta šestková oka by byla fakt lepší, konkrétně u těch nejmenších budeš mít se sušším krmením problém.
Já ještě nevím jakým způsobem to zatížím. Myslím ale že by se nic nestalo, kdybych v tom pruhu olova udělal nahoře a dole z boku malé zářezy a upevnil ho pomocí vázacího drátu. Bylo by to hnusný, ale s tím olovem co mám to bez lití jinak neudělám. Je tvrdé, ve zlomu je vidět jak je zkrystalizované, což je špatně.