Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 23. ledna 2010 ve 21:02® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

osprey > neskutečný…

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:53® Sander
Sander

osprey > hmm…nepředsta­vitelný pro toho, kdo to nestihl.

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:43® Sander
Sander

osprey > nikdy neříkej nikdy, na tom úseku je aspoň myslím zachován určitý potenciál, ale třeba to co pamatuji na místní pstruhovce, tak to už je myslím jistota, protože je to ze všech stránek jiná, horší řeka. Stačilo 15 let. Tam ti bylo ryb…

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:39® Sander
Sander

malej.uzasnak > jedeš snad zítra na prasečkina, že tak spěcháš?

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:32® Sander
Sander

spike > čoveče, bylo to docela fajn. Ta kulturní vložka s tou vydrou přišla vhod, viděl jsem ji asi z půlkilometrové vzdálenosti, praštil jsem věcma, vzal foťák a běžel na „lov“. Plížil jsem se sněhem jak nejrychleji to šlo, bylo mi chvílema hic a to přišlo vhod když jsem pak smočil splávek.

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:25® Sander
Sander

osprey > to dík teda, proto to byla taková tragédie :-)

Mohl jsem mít celkem použitelné fotky té vydry, v závěru jsem se připlížil na necelých dvacet metrů – hranice té jabloňové áleje okolo řeky. Vůbec o mě nevěděla, foukal pro ni blbej vítr a já byl tichej. No vytáhnu zoom na max, už chci zaostřit, jenže dáma zrovna dojedla, napila se a pomalu sklouzla pod led. Viděl jsem ji ještě asi 200m pod tím jezem během půl hodiny. Škoda, stačila půlminuta.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 19:26:23 uživatelem Sander.
Sobota 23. ledna 2010 v 19:46® Sander
Sander

dam > bereš mi slova z úst.

Sobota 23. ledna 2010 v 19:01® Sander
Sander

skwor > já na tu druhou počkám nejpozději do Brněnské výstavy, pokud ji neseženu, vyberu něco v tom Brně. Dej pak vědět jak se ti líbí, tento by tam měl být určitě.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:01:43 uživatelem Sander.
Sobota 23. ledna 2010 v 19:00® Sander
Sander

spike > měkoni, já to aspoň zkusil, přestože to nebylo v plánu :-D

Sobota 23. ledna 2010 v 18:47® Sander
Sander

kostnak > to mi dneska tolika nevadilo. Horší byla cesta zpátky k autu, proti tomu větru se v tom mrazu nedalo ani koukat.

Sobota 23. ledna 2010 v 18:26® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Nezbylo moc času, ale vidina úlovku první letošní fišky byla silnější. Na plavky to zrovna nebylo, v autě mi svítilo krásných –7°C. Vše jsem vsadil na jeden krátký úsek, kupodivu nebyl pod ledem. První průšvih byla záměna cívky s 0,10 vlascem za 0,16. Druhý byl ten, že jsem neměl ani na co chytat, v báglu zbyl rohlík ze středy, namazán česnekovou pomazánkou. Třetí, a vůbec největší průšvih, byla právě zde lovící vydra. Sečteno podtrženo, jedna ulovená ryba by byl zázrak a na ty já nevěřím.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:49:27 administrátorem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30495.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30496.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 23. ledna 2010 v 11:37® Sander
    Sander

skwor > :-)

Sobota 23. ledna 2010 v 11:35® Sander
    Sander

kostnak > o tom by se dalo polemizovat. Nejde o oblečení těla jako takového, ale spíš by mě zajímalo, jak předejít mrznutí konečků prstů, když v nich potřebuješ mít cit.

Myslím že v tomto případě špatné počasí fakt existuje :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 23:12® Sander
    Sander

Flip > možná tam byla italsky napsána i doba čekání, se mi zdálo, že šli toho pstruha teprve vyžehlit vedle do Vltavy :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 23:10® Sander
    Sander

osprey > ona to byla vůbec dost pochybná restaurace. Viz středeční guláš za kilo, kdy mi dali k pár kouskům masa čtyři ušmudlaný knedlíky. Dneska jsem se chtěl najíst, tak jsem je upozornil dopředu, že chci k segedýnu čtyři knedlíky navíc.

Kolega mi to vysvětlil tak, že tam chodí jen samí kravaťáci z kanclů, kteří se moc nehejbaj a moc toho nesní. Proto tak malé porce. Jenže to ještě nevěděli, co jim to tam přijelo za sedláka :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 22:59® Sander
    Sander

balda9 > to bych ze sebe udělal docela vola. V jídelním lístku je jasně daná gramáž a cena. To bylo ale to jediné, co jsem z toho vyčetl. Zbytek byl italsky :-)

Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 22:01:18 uživatelem Sander.
    Pátek 22. ledna 2010 ve 22:56® Sander
    Sander

balda9 > já nevim, nemám představu, já se na to dívám tak, že mám duháka skoro zadarmo.

Ale pokud na tom trváš – 27cm, to může bejt takovejch dobrejch 250g, cena za kilo dejme tomu 150Kč, + pinglové, kuchaři, něco na nájem a energie…víc jak 150 wočí bych za to nedal. Byl to fakt jen malej duhák, bez přílohy, prostě úplně suchej :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 22:44® Sander
    Sander

džigit > tohle lépe přenechat jiným labužníkům :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 22:41® Sander
    Sander

balda9 > toš cálovat to svejma keškama, asi bych se pražáků zeptal, jestli si nedělaj kozy :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 22:39® Sander
    Sander

dam > za firemní peníze je labužník každej. Nicméně, přinesli mi na úplně holém talíři upečenýho duháka cca 27cm, vedle něj dali dva měsíčky citronu. Šel jsem z tý hospody rovnou do Tesca pro něco k jídlu :-)