Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:40® Sander
- Diskuze: Feeder
spike > neblbni, tolik dní příprav a ty to takhle snadno vzdáš?
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:10® Sander
osprey > aby to nezůstalo bez odpovědi, která zmizela – ten lipan je z doby mezi svátkama, myslím že z 30.12., a i když bylo –12, první fišku roku 10 z toho ten mráz neudělá

Díra v ledu tu místy je, ale bez ryb. Viz nedávno zmiňované okolí mostu v K. atp. I kormoráni už to vzdali. Zkus si představit, že by jsi šel teď na fišku třeba do úseku kus nad tebou – od té skály po most (určo víš jaký mám namysli). Jedna ryba by byla celkem náhoda.
- Úterý 19. ledna 2010 ve 20:35® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Frk > nevím zda jsem to správně rozluštil – „květnatou mluvu spolu s bohatými myšlenkami“ = lež? Už jsem reagovat nechtěl, ale tuhle hloupost se mi zde nepřímo a velikou oklikou snažíš nastínit?
- Úterý 19. ledna 2010 v 19:53® Sander
spike > možná o víkendu něco zkusím. Hlásí ale zase mrazy, takže to nejspíš o týden posunu. Nebo o dva, o měsíc…snad už to kurňa roztaje.
- Úterý 19. ledna 2010 v 19:41® Sander
spike > to můžu, s tím rozdílem, že 10g krmítko neprorazí 15cm led.
- Úterý 19. ledna 2010 v 19:36® Sander
spike > se máš, já se na první fišku ještě načekám…
- Úterý 19. ledna 2010 v 19:34® Sander
spike > hodně štěstí.
Koukám že nepodceňuješ přípravu – což je ale vždy ke škodě věci

- Úterý 19. ledna 2010 v 19:28® Sander
spike > pokud tam jsou tloušti, tak zde je tolerance tvrdosti špiček dost vysoká, s tím si nedělej hlavu. Horší jsou prcanice, cejni, cejnci…
- Úterý 19. ledna 2010 v 19:19® Sander
spike > ten soutok?
Neřeš čísla, dej tam tu 1/2, když to bude málo, použij tvrdší. Když to bude moc, nemáš na výběr

- Úterý 19. ledna 2010 v 19:01® Sander
spike > to nejde tak jednoznačně napsat. Záleží na tom kde a jak daleko žehlíš.
Obecně vzato, koukni se po těch nejjemnějších, co má tvůj prut v repertoáru, záběry budou jemné (nebo žádné) a je třeba se podle toho zařídit. Pokud chceš číslo, tak 1/2 bude možná použitelná, raději bych sáhl i po jemnější. Ale jak říkám, nevím kde budeš žehlit.
- Úterý 19. ledna 2010 v 18:39® Sander
Frk > ano, vážně nevím, protože nemám náladu luštit tvé hádanky a hesla. Pokud tě štve, že jsi kolem toho ostrova, co je v půlce řeky, nic podobného neviděl, tak to mě mrzí. Máš ale možnost si tam po svítání stoupnout a třeba uvidíš to o čem jsem psal.
A pokud nejde ani o tohle, tak už se ztrácím úplně a tím bych to asi ukončil. Neumím si vydedukovat něco, co vydedukovat nelze. Promiň.
- Úterý 19. ledna 2010 v 7:24® Sander
Frk > povídej, kde jsem byl? Nějak mi tu tvou podivnou filozofii tak brzo po budíčku hlava nebere.
Napsal jsem něco co jsem neměl? Prozradil kde stojí štika? Vážně nevím.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:31® Sander
Frk > jel jsem tudy pracovně, nebyl bych to já, abych se nekoukl na řeku, aspoň z okýnka.
Tento příspěvek byl editován 18.1.2010 21:35:01 uživatelem Sander. - Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:04® Sander
spike > nulová paměť? Nereálné.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:33® Sander
sus1 > klidně bych do toho šel.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:41® Sander
spike > muhehe
Ne že bych vám to přál, ale to máte za to, že
je u vás od jara až do podzimu teplejc 
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:32® Sander
Libor > nevěřím, mám důkazy

Sám víš že na čelní sklo někdy stačí kamínek, takovej dvoukilovej rampouch je taky dobrá zbraň.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:02® Sander
Libor > o rampouchách mi ani nemluv, v noci mi asi pětkrát vzbudily rány, jak padaly z pátýho patra na auta a parkoviště. A myslíš že jsem se zvednul a šel si přeparkovat? Ani prd. Ale měl jsem tentokrát štěstí.
- Pondělí 18. ledna 2010 v 19:48® Sander
spike > jak psal Míra – vyzkoušej a uvidíš.
- Pondělí 18. ledna 2010 v 18:39® Sander
To je úlet, jen za těch pár kiláků kolem Vltavy v Chuchli jsem viděl ze silnice tři štičí zálovy. U nás za celý rok jen jeden. Zřejmě dobrej oddíl