Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:53® Sander
- Diskuze: Feeder
spike > ale jo, proč ne, když toho při náhozu půlku neztratíš, pak na hrubosti zrn moc nesejde. Já ale rád používám krmení sušší, s takovými čtverečky bych asi moc nepochodil.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:48® Sander
spike > dřevěná forma a síť 13×13? To je brutus

- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:47® Sander
- Diskuze: Diskuze s adminy
Zdá se mi, že se server čím dál častěji seká. Je chyba u mně? Na něco kliknu, mezitím si stihnu zajít k sousedům na kafe, dojít s košem, zkouknout Kobru 11 a když přijdu, načítání stránky finišuje

- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:43® Sander
spike > já na ta krmítka vlítnu příští víkend, jen co doladím matroš.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:21® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller > dobrá výmluva – také rád využívám

- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:46® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > nejspíše jsou, ale v takovém množství, že když narazíš na jejich stopy, máš spíše štěstí.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
cercer1 > je tam celkem srozumitelně napsáno, kdo je tím myšlen.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
osprey > také si všimni, že se příspěvek „dnes v 18:31® Sander“ věnuje jen kormoránovi, na kterého jak.novi narážel. Situace na Otavě s vydrou je podle mě standartní, aspoň tam nahoře. Když vyžehlím tlouště v úseku, který jsem dneska fotil, je prakticky nulová šance na to, že zrovna něj sežere vydra. U vás je naprosto odlišná situace – menší voda, snažší voda, v poměru větší hustota ryb i vyder.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 19:47:46 uživatelem Sander. - Neděle 17. ledna 2010 ve 20:38® Sander
Robur > už jsi mě na to upozorňoval, ale myslím že občas nastane případ, kdy je to celkem vhodné.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:00® Sander
spike > jde, ale nejspíš se nechce.
- Neděle 17. ledna 2010 v 19:31® Sander
Jak.novi > ano, to jsi možná pochytil od ospreye, který to zde nedávno psal. Nevím, nemám důkazy, ale myslím že to tak být vůbec nemusí. Píchlá fiška se dost možná po zdolání zašije tak dobře, že ji kormorán třeba ani nenajde – viz třeba okoun, potočák, kteří po puštění s největší radostí vymetou kořeny až kam to jde, a nejlépe v co nejhlubším místě. Stejnětak tloušť, jakožto momentálně nejčastěji lovená fiška, stáhne se do hloubky, kde je voda pomalejší či úplně stojí, ještě ke všemu bývá pod ledem, a zde nabere sílu. Pro kormorána je pak určitě snadnější kořistí ryba zdravá, ale lépe dostupná, schovaná třeba jen u boku kamene někde v půl metru vody.
Třeba je to blbost. Kormorána jsem tam dneska neviděl ani jednoho, tipuji, že už se tam prostě neuživí. Rybu jsem také neviděl, takže jsem vlastně nikomu ani ničemu neublížil.
- Neděle 17. ledna 2010 v 19:14® Sander
kety.vydra > z mého pohledu trochu krátkozraká a otřepaná fráze. Ryby si od rybářů odpočinou, to je fakt, ale otázkou je co je lepší – odpočinout si od rybářů, nebo se stát obětí kormorána nebo vydry? Když jsou u vody rybáři, kormorán a vydra se k nim moc nepřiblíží.
To, že nějakej svazozmrd vydá za padesát kormoránů je věc druhá. Proto jsem hned zezačátku napsal, že se jedná o můj pohled. Plavačkový háček bez protihrotu versus kormorání zobák – jasná volba.
- Neděle 17. ledna 2010 v 18:48® Sander
spike > já už radši nic netipuju.
Teď jsem viděl na Nově Vltavu v Praze, nemají tam ani led, tak nevim jestli si mám na ten třítýdenní pobyt přibalit i pruty. By mě asi hanba fackovala vyžehlit první rybu v centru toho vošklivýho města…asi to vydržím…
- Neděle 17. ledna 2010 v 18:40® Sander
Libor > vypadá to fakt jedle.
Brou chuť.
Já budu mít brzy kančí, bratr hlásil tři kusy ze včerejška.
- Neděle 17. ledna 2010 v 18:37® Sander
spike > což mi zbejvá, ten sráč tu bude ještě v březnu, žádné oteplení se neplánuje. Fakt pojeb ty zimy.
- Neděle 17. ledna 2010 v 18:05® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilkový pokus o první fišku dopadl dle očekávání, tzn. bez záběru. V proudech není ani šupina, sebemenší tišinky pod ledem.
S chutí bych tu zimu už poslal do řiti.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 17:06:17 uživatelem Sander.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 ve 21:23® Sander
spike > není fluo jako fluo. Kamarád koupil 200m 0,20 fluo nedávno u Vietnamců – tak to není to ono. Zkus fluorcarbon.
Tento příspěvek byl editován 16.1.2010 20:26:43 uživatelem Sander. - Sobota 16. ledna 2010 v 16:59® Sander
spike > v takovém počasí jsou nadjezí zpravidla pod ledem, rybníky to samé. Pokud jsi měl přecejen možnost výběru, s feederem je nadjezí asi lepší volba. Všechno ale závisí na tom, zda dokážeš odhadnout kde jsou zrovna ryby.
Osobně bych na rybník nešel ani kdyby mi platili. Mám rád proud, aspoň malý.
- Sobota 16. ledna 2010 v 16:52® Sander
spike > to jsi udělal dobře.
V zimě se stává často, že není záběr. Z toho si nic nedělej. Já to vím dopředu, tak na to preventivně kašlu
U nás je momentálně jen jeden kousek bez ledu, ale štve mě ta ledová
tříšť, co mi nedává moc možností tam cokoliv nahodit. - Sobota 16. ledna 2010 v 16:46® Sander
spike > hm, to není moc, ale tím feederem využiješ třeba jen 10m, a když tam zrovna není šupina, máš smolíka, pokud se nepřesunuješ.