Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:30® Sander
- Diskuze: Feeder
cormaxx > ty mé slavné VX Machine? Pak jednoznačně Dragona. To co Jaxon udělal s těma rolničkama je naozaj v řiti.
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:02® Sander
- Diskuze: Feeder
Kubajs > vem Dragona. Je robustnější, má lehčí chod a větší průměr cívky, což u plavané a feederu oceníš. A také dvě kovové cívky, což Cardinal v základu nabídnout nemůže.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:20® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jak.novi > taky dneska půjdu prdět do deky zbitej jak špalek.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:17® Sander
No a tady konečně happyend celé dnešní výpravy. Česnečka, rumové knedlíky s brusinkami a šlehačkou , k tomu čaj. Ostatní samozřejmě pivsona, bo to za mě z Kubovky nikdo nechtěl vzít.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:15® Sander
Na běžky to tedy rozhodně bylo. Jen teda občas na ty s kolečkama.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:15® Sander
A tady pro suse, kterej kecal že tam není sníh.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:14® Sander
Tady jsem si zazůmoval prdel světa jménem Strakonice, mával jsem k nám do okna, leč odpovědi se mi nedostalo.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:13® Sander
Nó a s vypětím sil, jazykem až na zemi jsme se zdárně doplazili na Boubínskou rozhlednu, kde nám všem díky mrazivému uragánu zamrzl úsměv.
Leč výhled byl ucházející, ale pouze do vnitrozemí.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:11® Sander
Tady už jsme byli téměř nadosah cíle, leč jsme to drapali do toho krpálu ještě takejch dobrejch třičtvrtě hodiny.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:10® Sander
Cesta ubíhala jako fík, i bez northwolkingových holí jsem stíhal naši skupinu, v teniskách od rákosky a optimistickým výrazem na tváři, za který mohl ten mráz a milion sněhu. Na fotce Boubínské jezírko a bájný prastarý smrk. Teda, jeho pozůstatek.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:08® Sander
Po výstupu z vlaku mi došlo, že asi umřu. Ta malá tečka na té kopici byl náš cíl. Infocentrum bohužel zavřené.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 18:07® Sander
Byl jednou jeden Sander, který byl donucen jet na Šumavu. Šumavská střela značky Renault tam vylétla že se za ní prášilo, takže jsme museli čekat na Pendolino, které nás mělo popovézt dvě zastávky.
Při tom čekání se Sanderovi zachtělo čůrat, ale místo toho aby platil hajzlik s vysokohorskou přirážkou, to bylo opravdu lepší popojít za barák.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 10:39® Sander
Hm, za Volyní už všechno v mrakách, těším se na fajn výhled.
Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 09:40:31 uživatelem Sander. - Pondělí 28. prosince 2009 v 10:15® Sander
- Diskuze: Plavaná
sus1 > já ne, Hugo Fisher.
Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 09:15:42 uživatelem Sander. - Neděle 27. prosince 2009 ve 23:26® Sander
sus1 > ale jo, to asi jo, ale zkus ji objednat

- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:19® Sander
Jdu prdět do deky, musim bejt zítra čilej.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:16® Sander
sus1 > bydlím úplně jinde.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:15® Sander
sus1 > už není, byla.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:14® Sander
Tady máte jen tak pro zajímavost ten Colmic Artax XT 200 v ohybu. Byla zde o něm také řeč, tak to teď máte názorně.
Neúspěšně zdolávám asi tunový strom. Moc se mu nechtělo.

- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:10® Sander
sus1 > zamrzly dráty. Se podivej jaká je tam zase kosa.