Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:06® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1Mara > smutný. Krásnýho Ježíška tam ti lajdáci těm rybám udělali. Je mi to líto…
Tento příspěvek byl editován 24.12.2009 12:06:46 uživatelem Sander. - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 12:46® Sander
Ty vago, rejže s houbama, a já přitom měl takovej hlad. No ještě že je to jednou za rok.
A esi neuvidim to zlatý prasátko, když jsem se přemohl a všechno snědl, tak budu vážně naštvanej.
- Středa 23. prosince 2009 ve 23:28® Sander
Libor > naprosto přesně. Fajn ilustrace.
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:08® Sander
skwor > sám si nabil na smeč
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:06® Sander
HaD > jinak velikost fotky po kliknutí na její zmenšeninu je myslím dostatečná. Ale názor širší veřejnosti by možná hovořil jinak. Možná by jsi měl udělat anketu
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:00® Sander
HaD > neměli jsme namysli ani tak náhledy, jako velikost přímo vložených fotek do rubriky Z lovu. Prostě otevřeš tuhle rubriku a rovnou koukáš na větší fotky, asi tak jako to bylo dřív – určitě vzpomínáš na možnost vložení tří fotek pod sebe. Šířka fotky shodná s šířkou odstavce psaného textu.
V jiných rubrikách jsou zmenšeniny naprosto ideální, ale rubrika Z lovu je přecejen trochu odlišná. Ideální by bylo, kdyby byla první vložená fotka větší, zbytek fotek zmenšeniny – ano, jako je to u konkurence. Ale je to na vás.
(Omlouvám se Liborovi že odpovídám za něj, ale když má David zrovna chuť proniknout do tohoto problému…)
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:52® Sander
Beer.Beda > krásný, škoda z nich pít. Mám podobné v práci na čaj, s candátem.
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:50® Sander
Adam a Zoles > oběma vám také přeji krásné prožití Vánoc, kdyby jsme se už neviděli, hodně zdraví a štěstí do nadcházejícího roku.
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:48® Sander
Zoles > ahoj, dneska jsem se byl kouknout na řeku a zatím to není možné, led je všude. Pokud se nezvedne voda, obávám se že to bude tát tak pomalu, že to možná do konce roku nestihnem. A pak už je vymalováno.
Horší je, že 3°C nad nulou jsou strašně málo, sněhu tu byly asi tři centimetry, takže pokud nezaprší, voda se nezvedne, nemá z čeho.
Jinak platí to, že nejdříve bych mohl 27.12., zdržíš se v Čechách?
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:49® Sander
Počítadlo příchodu Ježíška je dobrá věc, ale k nám Ježíšek chodí až v šest, ne ve tři.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:37® Sander
Libor > Ty jo, ani nevím jak si vlastně vedem. Teď je ale blbá doba, navrhuji zakopat válečnou sekeru do příštího roku.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:31® Sander
Libore uznej sám, že takhle je to hezčí, nezávisle na mém včerejším rozpoložení.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:23® Sander
Hm, budu muset přiznat barvu, že jsem s těma gumama v tom sklepě pospíchal. Tady by úpravy nepomohly ani kdybych tím výtahem jezdil do rána.
No co, stejně už chtěla koupit novej…
Tento příspěvek byl editován 23.12.2009 19:25:04 uživatelem Sander. - Středa 23. prosince 2009 ve 20:13® Sander
Libor > ano, šupa, ale obrázek by se zde vyjímal lépe než odkaz
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:09® Sander
zlomiljsemprut > v pondělí. Fronta asi 5 minut, takže cajk. Prý to bylo utrpení v neděli, říkali na Kissu, že u kas až hodina čekání.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:02® Sander
zlomiljsemprut > v Globusu měli kýbl čipsů za páďo, jsem ho u Mušketýrů skoro vyjel, asi u toho nebudu koštovat nic.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:01® Sander
Prutos > a já myslel že cukroví se jí…
No nemysli si, mám to s tím stromkem náhodou dost náročný, musím pro něj do sklepa, a momentálně je na něm naházenejch 8 gum na Megána a navrch disky, ani nevím jestli bude použitelnej – už jen proto jsem se nabídl, že tam pro něj dojdu sám. Ještě ho ve výtahu trošku upravím
- Středa 23. prosince 2009 v 19:54® Sander
Tak, musím jít zdobit stromek.
Respektive mamča bude zdobit, já budu z gauče vleže říkat, jak to má pěkný. Jako loni.
- Středa 23. prosince 2009 v 18:34® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
sus1 > to není sranda, za to je vyhazov, musel jsem jít za každou cenu jako baletka.
- Středa 23. prosince 2009 v 18:21® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
sus1 > kam by chodily? Já jsem tady s nimi spokojen, kdyby odešly, nevím co bych si počal.