Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:36® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > podle mě není cílem jakékoliv narážky na psaný projev zdejších uživatelů dosažení dokonalosti. Spíš jde o eliminaci takových těch „ran do očí“.
Chybu ale najdeme u každého z nás, votomnic.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:31® Sander
BlueShark > všem našincům je všechno jedno, krom pátečních debat v hospodě. To by mohl být každý hned prezidentem s patentem na rozum.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:18® Sander
- Diskuze: Plavaná
olda > Alivio rozhodně nebude typ prutu, se kterým se může dovolit dělat záseky na 50m. Má určitě oproti tužším prutům nějaké přednosti, ale v tomto způsobu lovu je nehledej. Jinak 0,16 a větší háček je dobrou volbou.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 18:19:41 uživatelem Sander. - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:15® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7. prosince 2009
Zkusil jsem po dlouhé době ověřený flek, mníci spolu s tloušti spolupracovali spolehlivě, dokonce až tak, že mi nenechali vklidu vypít ani jeden ze tří šálků čaje z termosky
Velikost u obou druhů ale standartní. Nějak na ty velké tresky nemám letos čich.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:59® Sander
BlueShark > naopak, na tenhle problém je potřeba neustále poukazovat.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 15:32® Sander
golden carp > nikam ho nelákej, místo žehlení by si měl raději zopakoval, jak se píší slova typu „nebila“, „ůspěšná“ a jim podobná. Přece nepůjde příští rok z devítky takhle nevzdělán.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 21:37® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Flip > dobře jim tak, buď změní techniku, nebo budou muset nechávat kolce doma
- Neděle 6. prosince 2009 ve 21:35® Sander
- Diskuze: Feeder
Beer.Beda > tak to je úplně největší máček, stačí jen šikovně pracovat nejdřív s hrubším a poté jemným smirkem. Průběžně zkoušet jestli to tam jde a jak. Pokud je to laminát, kde se obrousí i pár čísel černého či jinak zbarveného těla špičky, stačí ten kousek počmárat liháčem.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 21:25® Sander
- Diskuze: Feeder
Beer.Beda > netřepí, nelakuji. Začátek jemným smirkem, konec reflexní barvou.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:02® Sander
Prutos > že by pára z NM?
Jo, bylo to hezký, ale ta představa že 20km vzdušnou čarou už leží souvislá sněhová pokrývka mi trošku irituje.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:02:43 uživatelem Sander. - Neděle 6. prosince 2009 v 19:44® Sander
Fugas > není všem dnům konec, pokud vyjde počasí, bude repete, a možná tuplované. K takovým candátům se u nás nedostanu ani omylem, tak proč nevyužít závěr roku. Mám to jen půl hodiny jízdy.
Dík.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:48:45 uživatelem Sander. - Neděle 6. prosince 2009 v 19:38® Sander
Fugas > to mě mrzí.
Tu bílou s tou stěžní?
- Neděle 6. prosince 2009 v 17:04® Sander
skwor > se máš, v okruhu 50km od mého bydliště o takovém rybníčku nevím. Občas bych si tam zašel spravit chuť také, obzvláště po dnešním vláčkařském debaklu.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 14:00® Sander
Fantazie. To co obtéká mrak je Boubín před deseti minutami, foceno z okna…vlastně, ani z křesla jsem se nezved
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:31® Sander
Kazan > což o to, stovky hodů a naběhané kilometry zvládnu i s mačkou a také mi nevadí, ale s tím rozdílem, že za tu štreku i něco vyžehlím.
Njn, ještě holt potřebuji mít rybolov hodně akční.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:28® Sander
dam > to by měla být u pstruhové vláčky samozřejmost.
Mladí kluci se dokáží změnit, i já běhal ještě asi před osmi lety od keře ke keři s ouklejí na trojháku. Na tu starší generaci holt máme malé páky.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:20® Sander
Kazan > vláčka jako taková by mě i bavila, ale když si takhle po obídku představím, jak to bude asi probíhat, ty stovky hodů, něco urváno, něco nalítáno, venku dvě kudly když to zrovna bude brát…radši sáhnu po mačce.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:17® Sander
dam > určitě, ale docela jsem si všiml, že i ti malí kluci to pochopili a píchaj živou rybku na jednohák. Zato jejich starší „učitele“ novým kouskům nenaučíš.
Děkuji.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:07® Sander
Kubajs > nemůžeš hodnotit sportovnost té které techniky podle toho, jak se ti líbí záběr. Osobně nepovažuji za sportovní lovit jakýmkoliv způsobem na živé rybky, ale nikomu tento názor nenutím.
Co se ale týče šetrnosti lovu, tak brzy seklá ryba jednoháčkem si nezadá s trojháky voblerů, o tom žádná.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:04® Sander
Kazan > mě tady ta vláčka nijak neláká. Jediné, co jsem tu chtěl ještě zkusit, byli lipani na horním toku. Dnes jsem ale odevzdal mušák rodbuilderovi, tak se mi nakonec ty naježděné kilometry a hodiny v brodkách a bez ryby naštěstí vyhnou