Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:33® Sander
- Diskuze: Muškaření
bubu > třeba by jen kompetentní osoby převlékly kabát, jak je u nás zvykem. To co uvádíš na fotkách je asi na každé řece mimo CHKO, přesto si dovedu představit, že by se i s tak globálním problémem dalo něco dělat. Prozatím třeba mimo obydlené oblasti.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 21:33:35 uživatelem Sander. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:25® Sander
- Diskuze: Plavaná
vavra26 > záleží na situaci.
Pokud se ale ptáš v sekci Plavaná, zřejmě máš namysli rozdíl mezi matchovým a bolognesovým prutem. Za mou osobu mohu říci, že preferuji spíše první variantu. Na mačce se nelepí vlasec, neopírá se do ní tolika vítr protože je tenčí, ale zase je více limitovaná délkou.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:05® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char > jo, ten starý jsem měl také ve 3,05 a 2–12, byl lepší, ale tenkrát jsem ho nedokázal ocenit. Pokud je za rozumnou cenu, vem ho, rozhodně neprohloupíš. ULX je sice trošku rychlejší, ale jako blesk to ještě není. Zato tenhle Skeletor docela jo.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:59® Sander
Slyšel jsem cosi o revitalizaci nařízené EU. Kachna, nebo je na tom pravdy trochu?
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:50® Sander
Char > tu samou, 2–12 géček.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:47® Sander
Char > jasně, na okouny tahám toho Skeletora, ale ve 3,05, a dobrý. Letos už jsem s ním na ně vyrazil dvakrát, neskutečný.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:06® Sander
Char > Skeletora jsi si tedy osahal, ULX má hecht a říkal cosi o vaší budoucí okounovačce na Orlasu. Tak se s ním domluv ať ti ho tam veme a můžeš se rozhodnout.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:47® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey > proč ta obava, mrkni o co se zajímají jeho vrstevníci, třeba u nás v ulici v Nonstopu
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:26® Sander
Prutos > pro dokumentaci stačí mobilem a o tom fiška neví, předstírej že esemeskuješ
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:04® Sander
osprey > ano, vím. Škoda že tam zamrzaj cederomy, jinak by to byl pohodlnější povoz.
Teda až na ty hajzliky, u té „šumavské střely“ má čék víc soukromí
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:50® Sander
Beer.Beda > s tou jsem se najezdil zamlada strašně moc. Každovíkendové slezdolyžování na Kubovce, přes léto nás část prázdnin vozila až do NDR…je to fajn drncák. Kam se sere dnešní poruchová Regionova.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:42® Sander
Beer.Beda > ten vagón? Jasně, rychlá jako blesk.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:54® Sander
osprey > čoveče tady dole povídal bagrista kamarádovi, že se mu tenhle způsob regulace zdá také nešťastným, proto myslel i na ryby a udělal tam místama pěkný tůně. Je to celkově stejně ošklivý, ryby tam zatím nejsou prakticky žádné, ale pokud to zjara nesrovná voda, může se tam po jarním tahu zastavit hodně ryb.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:36® Sander
sus1 > co to zase plácáš? V první části mého příspěvku jsem si z tebe vystřelil, protože mám rád humor v jakékoliv podobě. V druhé části jsem ti odpověděl na dotaz, v čem je rozdíl.
Co chceš, kurňa, víc?
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:51® Sander
malej.uzasnak > mně kapři nebrali, přitom jsem muškařil na pstruhové vodě, divný. Asi nenasadili.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:37® Sander
malej.uzasnak > v tom případě nemohly brát nikomu.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:20® Sander
sus1 > v délce, wolle!
Záseky na delší vzdálenost, zdolávání na krátko, náhozy…
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:18® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Krásnej den, ryby se ale absolutně nezvedaly, tak jsem se jal prožehlit hluboké nadjezí. Byl jsem odměněn hejnem tloušťů a dvěma potočáky. Moc mě to bavilo, rány od tloušťů v téměř dvometrové hloubce nemají chybu.
Pája chudák zkoušel nemožné, ale povídal cosi o bezrybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 18:14® Sander
skwor > pomalu kamaráde, počet mrtvol za den je stále limitován dvěma kusy. Nechápu, když se do igelitky vejdou i čtyři.
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 17:14:58 uživatelem Sander. - Sobota 28. listopadu 2009 v 18:07® Sander
Kazan > naprosto přesně. Od příštího roku má RS povinnost nosit s sebou spolu s odznakem a legitimací také pánvičku o níže uvedeném průměru, jako velikostní mustr.