Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 28. listopadu 2009 v 18:06® Sander
Sander

skwor > ne, vše je bráno od základního průměru 25cm.

Sobota 28. listopadu 2009 v 18:02® Sander
Sander

Kapr nemá míru, wolové. Ten se bere pouze podle velikosti filetů, zpravidla už je na pánvičku použitelný prasečkin od 32,4cm.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 13:10® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

Libor > dobrá. Pak bych ti upřesnil kdy tam budu, ještě není jisté žádné datum. Předběžně druhý a třetí týden v lednu, možná až do konce měsíce.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 13:02® Sander
Sander

sus1 > jo, ještě ten Victory…ten neznám. Ty by jsi ale chytal s fialovým prutem? Dost na tom že mám k mačce červený naviják.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 12:49® Sander
Sander

sus1 > ze 4,50 a 4,20 rozdíl vidím, takže to bude s tou kratší asi podobné. Nemám 3,90.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 12:48® Sander
Sander

Libor > nebo kdyby jsi počkal do ledna, půjčím Ti ji na pár týdnů, co budu v Praze. Třeba bude teplo…nebo klidně jen na ukázku, jako mi ji ukázal Kazan.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 12:09® Sander
Sander

Libor > Colmic Artax XT 200 z Braunstáru. Nekličkuj, stejně u ní skončíš, bo za ty prachy momentálně asi lepší neseženeš.

A vzhledem k tomu, že jaro už defakto začalo v říjnu, by jsi neměl otálet. Mají tam slušnou slevu, která už na jaře nemusí fungovat.

Sobota 28. listopadu 2009 v 11:11® Sander
Sander

hecht > dneska to bude náročný, mám na hlídání vantaje. Mamča jde s ámoskama dělat věnce, už vidim jak pro ní o půlnoci jedu, kolik sebou bere červenýho…

V kolik?

Pátek 27. listopadu 2009 ve 23:02® Sander
Sander

Dnes jsem si dal za cíl vydržet chytat aspoň půl hodiny. Jenže mi za dvacet minut vofouklo, tak jsem se na to vysral.

Pátek 27. listopadu 2009 ve 13:06® Sander
Sander

Ty kokso, poprvé píšu z mobila, mazec :-)

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 22:15® Sander
Sander

malej.uzasnak > žížala.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 21:47® Sander
Sander

Což moraváci…ale co cikáni, jak ti to maj, když nejsou Čech ani Moravák?

Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 18:22® Sander
Sander

spike > nic nového pod sluncem.

„Sander Pátek 20. listopadu v 18:47“

Středa 25. listopadu 2009 ve 22:31® Sander
Sander

osprey > toš však se těšíme na ten slavný den…

Středa 25. listopadu 2009 ve 22:30® Sander
Sander

skwor > to máš fuk, dneska žehlí šedesátky každej jouda, jen ne ten, kdo po nich touží. Asi je to tak dobře, jouda je hází do vody jako plevel, kdežto druhá strana by stratila další motivaci. A to bych osobně nerad. Naprosto nejdokonalejší způsob je lézt tam po centimetrech, třeba jen 1cm za rok, jako to praktikuji poslední dobou já. Až jednou…snad…někdy…

Středa 25. listopadu 2009 ve 22:26® Sander
Sander

osprey > poslal jsem ti slíbené mejly. Snad ti to pomůže aspoň trošku.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:54® Sander
Sander

Prutos > žehlí si to dopředu, co kdyby tě někdy nasral… :-D

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Flip > ano, tři roky staré? Nebo je to déle? To že se tam u vás neobjevuji s tím nesouvisí.

Už jsem dávno nad věcí co se týče veškerých zdejších vyhrocených situací. Chodím si sem pokecat vlastně jen o rybách a v tomto tématu mě nikdo nenaštve. O věcech obecného rázu se bavím celý den, nemám přílišnou potřebu je šířit i zde. Když se nad tím tak zamyslím, za ta léta co uběhla od té naší debaty, na kterou narážíš, se ze mě stal docela kliďas.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:30® Sander
Sander

Flip > neříkej? Uveď příklad.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:09® Sander
Sander

Flip > grafika nikdy nebude dokonalá, a vlastně ani nemůže, protože by každý uživatel měnil něco jiného, co se zase druhému nelíbí.

Faktem je, že by přidání na sytosti barvy příspěvků nebylo od věci.