Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:43® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

osprey > dneska nebyl den, já chytal asi třičtvrtě hodiny. Tam nahoře ještě doznívala kalná voda z bagrování, až když jsem odcházel začínala být voda čistá. Vyndal jsem tam čtyři lipany a dva potoky. Že by to bylo nějaký akční, to ne.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:16® Sander
Sander

stopař > jo. Mobil, foťák a už tak dost pošramocené sebevědomí by plavalo :-)

hecht > kde by se tam vzal :-)

Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 19:50® Sander
Sander

Dneska večer mě pětatřicítka lipan zachránil od koupele, když jsem balancoval po špatném šlápnutí. Balanc to byl tak jemný, že stačila v poslední chvíli zaseknutá ryba na vrácení rovnováhy na správnou stranu. Že mu děkuji.

Středa 18. listopadu 2009 ve 22:39® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Brr, ještě teď se třesu po vyzkoušení Hyperloopa a Beast Mastera. Škwore, neblbni :-)

Středa 18. listopadu 2009 v 15:19® Sander
Sander

hecht > tos mrkal, viď? :-)

Středa 18. listopadu 2009 v 15:16® Sander
Sander

Půlka listopadu, vezmu kraťasy a jdu na ryby.

Prej nějaký dírkaření, teď, v létě…tss :-D

Úterý 17. listopadu 2009 ve 12:49® Sander
Sander

Dneska mi zničehonic spadl na zem prut na dírky, snad to nic neznamenalo, jako třeba zlé znamení při pádu obrazu.

Snad ho letos nebude zapotřebí.

Úterý 17. listopadu 2009 v 11:09® Sander
Sander

mildas > hezký čtení.

Úterý 17. listopadu 2009 v 10:45® Sander
Sander

mildas > sáhli jste si ten den na rybu? Jakoukoliv.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:48® Sander
Sander

Zoles > vydra může hospodařit na říčním úseku délky i 20km (četl jsem i o třiceti kilometrech), pohyb jí zjevně nevadí.

Způsobů redukce existuje spousta, ale do žádného se nepouštěj.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 21:50:25 uživatelem Sander.
Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:25® Sander
Sander

Zoles > přes léto je pro vydry řeka slabá spižírna, proč se ohánět za pár čudlama mezi davem rybářů, když mají možnost se vklidu nažrat na každém druhém chovném rybníku. A tam tyhle stopy jen tak nenajdeš, pokud se kolem nich denně nemotáš.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:14® Sander
Sander

osprey > asi se budem muset posunout zase o pár kiláků výš. Až budem kousek od pramene, tak teprve můžeme říct, že jsme v prdeli :-)

Já doufám že jaro bude klidnější.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:04® Sander
Sander

osprey > pod jez, resp. k mostu jsem zdaleka nedošel, stačilo mi nahlídnout tam z místa asi 100m pod soutokem. To samé nad jezem nad tím soutokem. Všude se chytalo.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:49® Sander
Sander

osprey > nevím, hází se tam kýble krmení. Snad tam vydrám něco zbyde.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:46® Sander
Sander

spike > normální stav.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:32® Sander
Sander

acam3 > kanče! :-)

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
Sander

spike > nekrmím, byl jsem na šoulačce.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
Sander

osprey > letos by ta řeka mohla být rozdávačná. Nikdy jsem tam takhle na podzim nejezdil, ale právě teď se tam ukazuje docela solidní potenciál. I navzdory té kalné vodě. Uvidíme jaká bude zima.

Už tam ale zase dlouho nepojedu. Počkám až se masařky nažerou, takhle se tam nedá žehlit.

Jinak stavěl jsem se na chvíli u toho soutoku nad H., byl jsi tam od povodní? Mazec, co?

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:07® Sander
Sander

osprey > já myslím že spíš počkala až odjedu a sedla si na stejný flek :-)

Prolítlo tam pak hejno kormoránů, jen jsem si řek no ty wolle, tady to je divnej kraj…

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 20:41® Sander
Sander

Tommy > proč, náhodou to byla prdel, nejdříve ze sebe dělala chudinku, že jí včera ukradli prut. Tak jsem ji politoval, ale to nic neměnilo na tom, že tam pytlačila. Vzápětí z ní vylezlo, že to má od místní rybářské stráže povolené.

Jen jsem tam stál a řekl: „To si děláte kozy, že ano?“

Nó a odešla.