Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 20:38® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tommy > byla na druhém břehu asi 8m široké řeky. Tam bych nedosáhl :o)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:28® Sander
johanes > byla to kráva, a fotky krav už tu mám. Nevadilo jí nahodit pytlačku 10m ode mne. A že jí to šlo, asi to nedělala poprvé.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:07® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní plavaná pro mě byla utrpení. Ryby sice braly o 106, tloušti, plotice, narazil jsem i na hejno karasů, ale všude byli rybáři, což jsem na té říčce ještě neviděl. Chytal každý kdo má ruce, prut nebo navázanou pytlačku. Modlil jsem se ať začne pršet, nebo vyžehlím páďo tlouště, abych měl důvod jet z těch závodů pryč. Nakonec se obě dvě věci staly skutečností.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:48® Sander
osprey > dnes jsem ti na revíru vyplašil vydru. Kozatou, asi stejně starou jako já, ale drzou jak já ve dvanácti letech. Měl jsem v tom věku bujnou fantazii, ale její argumenty, proč tam v podřepu chytá na pytlačku, mě fakt dostaly
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:45® Sander
Robur > mníky jedině na rohlík.
Jdu ti do SZ napsat jak ho nastražovat.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
- Diskuze: Muškaření
osprey > mám nabit odkaz od sousedů, můžu střílet?
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:25® Sander
osprey > děkuji.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:25® Sander
osprey > Ty jsi to promazával? Nechtěl bys to vzít kompletně? Nemá to tam co dělat a navíc to nedává smysl.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:22® Sander
hecht > právě pod tou peřejí to byly žně. Já Ti říkal, že tam jsou, tam, pod tím stromem… Byl jsem ale mile překvapen, nečekal jsem jich tam tolik.
Cestou zpět to už bylo horší. Ale co chceš na třikrát prochytaném úseku.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 18:20® Sander
Zauwi > tělíčko je z páva? (viz Z lovu)
- Neděle 15. listopadu 2009 v 17:51® Sander
cercer1 > ten člověk mi přijde jako malé ukřivděné dítě (možná nejsem daleko od pravdy, proto ta anonymita). Něco se mu nelíbí, tak začne bulet. Pláč nahradí naprosto nevhodně použitá sprostá slova, asi to pak zní více dospěle, ale na podstatě věci to nezmění nic.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 16:46® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Nevím kde se tam vzalo tolik lipanů, ale byly chvíle, kdy jich šlo z vody i 10, aniž bych musel hýbnout malíčkem u nohy. Škoda zdomácnělého duháka, který mi narovnal háček. Už jsem přemýšlel na jaký způsob ho kulinářsky upravím.
Pájo dík že jsi mě vytáhl, moc se mi nechtělo, ale nakonec to byla jedna z podařených žehlíren.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:26® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC > ano, myslím že myslet na myšlenky o kterých si myslíš, že vymýšlet takové vymyšlenosti je absolutní nesmysl, je nesmysl.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:11® Sander
sus1 > v pátek třináctého už příště nikoho nedoplňuj.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:13® Sander
Piranha > muškař musí muškařit jen na pstruhové vodě?
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:56® Sander
- Diskuze: Feeder
vladah > měl jsem namysli tohle:
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:52® Sander
vladah > doporučuji ti shlédnout ospreyovo první DVD o feederu.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:48® Sander
vladah > na takovou řeku je silnější vlasec asi nutnost, já se také v poslední době naučil chytat na vlasce s průměrem o pár setin větší než bych rád, se zjištěním, že rybám to je celkem fuk. Nějaká 0,20–0,22mm by se ti tam šikla. Se silnější zkušenosti nemám, ale na to později přijdeš sám, jestli ji použít nebo ne.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:41® Sander
vladah > ten Avocet (naviják) je celkem pekáč, ten na Labe neber, budeš s ním nešťastnej.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:38® Sander
vladah > důležitý je silnější převod a kvalitní zarážka zpětného chodu. Kvalitní brzda je samozřejmost. K tomu Kingfisheru kamarád koupil tento ve velikosti 30: http://www.rybarovypotreby.cz/…-fd-730-spro
Naprosto dostačuje.