Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:30® Sander
- Diskuze: Feeder
vladah > kamarád nedávno koupil nějaký feeder od Kingfishera, byl jsem docela překvapen, je docela použitelný.
http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?…
Nevím jestli je to přesně ten samý tip, kdyžtak se ti večer zeptám.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:25® Sander
vladah > to by znamenalo, že budeš potřebovat prut dlouhý, kategorie heavy. Kolik za něj chceš dát?
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:21® Sander
vladah > je ta řeka velká? Proudná? Chceš házet daleko? Jaké chceš chytat ryby? K navijáku se dostanem později, není tak podstatný.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:19® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č > podobně jsem si vydělával o prázdninách také, než jsem přišel na to, že zlatým dolem jsou borůvky
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:16® Sander
vladah > ptej se konkétně.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 10:08® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
cercer1 > workoholiku!
To co jsem psal se týká ryb živých.
- Sobota 14. listopadu 2009 v 17:56® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. listopadu 2009 | Revír: ospreyriver | Způsob lovu: Plavaná
První záběr byla velikanánská ostroretka z říše snů…no, vem ji čert potvoru, moje chyba…pak už následovala klasická žehlírna prcanic, červenoprcanic, jesenů a tloušťů. Hezký to bylo, až na ty tuny listí. S čistou hladinou ale nachytá každý jouda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:39® Sander
cercer1 > jsi další co to nepochopil
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 13:36® Sander
hecht > kdepak, pojedu o dost výš, konkurovat mu nebudu.
Mysli na ty mníky TAM, měli bysme to prubnout.
Se vyležte, wobá!
Lesu lovu…jedu.
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 13:25® Sander
Prutos > to já už mám jasno, jen je káva pořád horká, tak ještě nemůžu.
Míra má chřipku, takže bude na ospreyriveru volno, toš mu to tam trochu pocuchám
EDIT: ty wolle, já jsem svině
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 12:27:02 uživatelem Sander.)
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 13:20® Sander
Dneska je tam fakt pěkně.
Já asi pojedu na ryby nebo co?
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 13:19® Sander
Položení ryby na trávu by se praktikovat nemělo, snad jen když je to opravdu nutné třeba z důvodu fotodokumentace a lovec výjimečně nemá podběrák (či podložku). Nechci tady nikoho moralizovat, sám to v nouzi použiji také (tj. tak 1–2× za rok). Osobně si ale myslím, že tohle je to nejmenší zlo, když si vzpomenu na to, jak se obecně u vody s rybama zachází. Tím to ale nechci nijak ospravedlňovat.
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 12:46® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
lacika3000 > na zkušenosti s tímto navijákem jsi se měl ptát před koupí. Když už jsi si ho koupil, tak ty zkušenosti nabývej sám. Už na tom nic nezměníš. Buď vydrží, nebo ho předčasně vyhodíš.
- Pátek 13. listopadu 2009 v 19:32® Sander
Čtyři dny volna, řekl jsem si, že za tu dobu něco přijde o život. Kapr je hnusnej, candáta nechytím, okounů by muselo být aspoň dvacet, duháci už projeli ČOV…no bude to náročný. Jistí to losos v Tescu. Je tam celej, bez hlavy, pěkně vybarvenej.
- Pátek 13. listopadu 2009 v 17:40® Sander
osprey > jen aby to nebyla ta kančí.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2009 16:40:47 uživatelem Sander. - Pátek 13. listopadu 2009 v 15:47® Sander
Libor > spánek je svině, občas ten boj v práci prohraju.
Šel bych na fišku, mušit, ale pátek třináctého bych jen motal a prd vyžehlil. Tak se na to asi vykašlu.
- Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 16:15® Sander
sus1 > jo, to znám z práce.
- Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 15:52® Sander
Hm, poslední příspěvek ve středu večír…
Cožpak může chudák osprey něco tvořit s takovým materiálem?
- Středa 11. listopadu 2009 ve 22:22® Sander
1Mara > no jo, jak se psalo u sousedů, jednou vytáhli na benga špuntovku, tak museli počítat se stejnou reakcí i na druhé straně. O grázla méně.
Tento příspěvek byl editován 11.11.2009 21:23:18 uživatelem Sander. - Středa 11. listopadu 2009 ve 22:20® Sander
1Mara > nevím co znamená termín „clzdeho“.