Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 7. listopadu 2009 v 19:40® Sander
Sander

1Mara > kontrolovat to po sobě nemusíš, stačí když to budeš psát dobře hned napoprvé.

Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:01® Sander
Sander

osprey > to co je v té stoce je přesně to, co se mi na těch výlovech nelíbí, ale nejde to jinak. Je to hrozné mrhání rybami, které by naše revíry potřebovaly jako koza drbání. Těch okounů…ale nejvíc je mi líto línů, vyndal jsem tam za tu chvilku asi 8ks, ale co s nimi, neměl jsem na ně nic.

Každopádně dík za tip. Nouze pominula. Jinak větší koncentraci volavek asi jen tak nikde jinde neuvidím. Skorem se setmělo, když jsem je vyplašil :-)

Pátek 6. listopadu 2009 ve 20:25® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

hecht > to zase ne, teď mám zase vázací pauzu. To co jsem nakoupil v Gamáči ale ty dvě krabky doplní…jen na těch 150 háčků namotat peří, plus ještě ta stovka co už jsem tu měl. Pustím se do toho až bude zima, na příští sezonu budu připraven lépe než na tu letošní, kdy vážu den dopředu to, na co budu vzápětí chytat.

Pátek 6. listopadu 2009 ve 20:21® Sander
Sander

Díky. Dnes jsem v práci lohnul dva pěkné dřevěné polotovary, jsou od měřidel, dám je přes víkend do cajku, trošku doupravím fasádu a dolakuju.

Pátek 6. listopadu 2009 v 19:13® Sander
Sander

Prosím, jaký materiál se dává do muškařských krabiček, tam co se píchají mouchy? Dík.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:29® Sander
Sander

Prutos > podle mně jsou fajn, dokonce si teď sníží platy o celá čtyři procenta. Chudáci, co budou jíst. Asi jim pošlu DMS…

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 20:30:50 uživatelem Sander.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:16® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Beer.Beda > aha, a výměna dílu ne e?

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:16® Sander
Sander

Prutos > co fuj, je tam náhodou fajn parta, třeba Paroubek je mi strašně sympatickej.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:12® Sander
Sander

Beer.Beda > kašli na něj, vem si Amnésii v téhle délce :-)

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 20:12:22 uživatelem Sander.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:11® Sander
Sander

Dejwík2504 > už jsem mu nějakou dobu chtěl napsat to samé.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:10® Sander
Sander

Prutos > měl jsi být politikem, ti také umí dobře vybruslit z prekérní situace :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:04® Sander
Sander

Prutos > proč ajaj, když nám jde o dobrou věc? I elita si může připustit, že má v chování se k rybám rezervy :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:56® Sander
Sander

sus1 > a co na to žena?

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:52® Sander
Sander

sus1 > já nic, já muzikant, nevím co je to vezírek, ale možná bych ho ještě úplně někde dóle v šuplíku vyhrabošil.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:50® Sander
Sander

1Mara > teď si děláš kozy, že ano?

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:49® Sander
Sander

sus1 > všimni si, jak se množí „kamenování“ i na triko závodníků. Nevím jak by se to řešilo u feederu a plavané, ale při vláčce je to naprosto vědomé kurvení ryb. Ne že by u dvou výše uvedených metod nebylo, ale tam si to bez vezírku nedovedu představit.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46® Sander
Sander

osprey > má smysl jet pod ten rybník zítra? Teď jsem dva dny nemohl.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Etika je v dnešním pojetí rybařiny neznámý výraz. Zato erotika, to ví všichni co znamená. Záhada…

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:28® Sander
Sander

1Mara > a chytil jsi ty dva candáty za tlamu?

Pokud máš namysli otázku pokud je to pytláctví nebo ne, pak je dle RŘ vše ok, žádná specifikace velikosti hlaviček a smáčků tam není.

To ale nemění nic na tom, že je to dobrá montáž uzpůsobená k podsekávání ryb, tudíž pytlačení, a s RS souhlasím.

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 19:31:31 uživatelem Sander.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 16:31® Sander
Sander

kubas > ano, občas bych do toho kop, obzvláště mě pak irituje když na něco kliknu a tím se na dobrou chvílí stane server Chytej.cz nedostupný, přestože sousedi v pohodě jedou.