Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 4. listopadu 2009 ve 23:12® Sander
Sander

adam > dělám si sranďárnu, mě se tihle exoti líbí. Ta plotice byla jako příklad normální ryby, přes všechny ty hlaváče, žluté ježdíky, albíny jednovousé, slunečnice a ví bůh co ještě :-)

Středa 4. listopadu 2009 ve 22:50® Sander
Sander

sus1 > vždyť mě znáš.

adam > zajímavý, fakticky. Ale občas by jsi mohl vyžehlit třeba obyčejnou plotici, poslední dobou žehlíš samý exoty. :-93;

Středa 4. listopadu 2009 ve 22:46® Sander
Sander

sus1 > hergot, ještě musím čtvrt hodiny počkat.

Středa 4. listopadu 2009 ve 20:55® Sander
Sander

sus1 > před chvílí jsme jeli kolem budějovického gymplu, kde je jich taky spousta nemocných. Radši jsem vypnul topení…no co kdyby se to šířilo vzduchem :-)

Středa 4. listopadu 2009 v 15:54® Sander
Sander

sus1 > jo. Kvůli kácení deštných pralesů.

Úterý 3. listopadu 2009 ve 20:17® Sander
Sander

sus1 > ne, moc vody, moc listí, málo mníků, záběr by byl náhodný.

Úterý 3. listopadu 2009 v 19:47® Sander
Sander

osprey > divné místo to TAM je, pamatuješ před rokem na toho duháka, co nám udělal před objektivem to samé? Foceno pod stejným stromem.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img27642.jpg
Úterý 3. listopadu 2009 v 15:17® Sander
Sander

Fugas > a víš že by to bylo možná lepší?

Úterý 3. listopadu 2009 v 15:15® Sander
Sander

sus1 > dneska na ně Petr Křížek pravděpodobně pojede, jestli vyhrabe z mrazáku nějaká torza rok starých rybek a nebude večer moc pršet.

Úterý 3. listopadu 2009 v 15:14® Sander
Sander

osprey > nijak se angažovat nemusíš, je to fajn článek zpracovaný šéfovou, doplněný našima fotkama. Jestli je to mačka nebo feeder tam pozná jen osoba znalá :-)

Ale je napováženou, že jako stálý přispěvatel ten časák nebereš :-)

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:52® Sander
Sander

hecht > to nemůžu, byl bych ve skluzu. Teď jsem do toho jen tak zběžně mrknul, zaujal mě nadpis článku „S feederem na podzimní tlouště“ a přitom je tam u každé druhé ryby moje máčovka :-)

Tento příspěvek byl editován 2.11.2009 21:54:40 uživatelem Sander.
Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:18® Sander
Sander

hecht > ne, mám ho od známého asi čtvrt kila. Jen ho tam nezapomenout vzít…takhle už „čtu“ týden nového Kajmana, ale už jsem si dal na ráno upomínku…

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:41® Sander
Sander

dam > do ledové vody sahám jen peánem nebo podběrákem, tak je snad nenamočím.

Snad Ti to vyjde.

Já dnes v práci také makal. Pak došlo CDC a byl jsem v řiti.

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:09® Sander
Sander

Teď mi píše kamarád že má zítra sněžit. Nevím kde to vyhrabal, a pídit se po tom nebudu, ale už nám to asi fakt začíná :-((

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:07® Sander
Sander

skwor > jaká oblíbená wolle, doufám že jsi ten status nebral vážně :-)

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:47® Sander
Sander

spike > já také ne, proto se divím co tam je za exoty. Třeba cikán nemůže být nikdy Čech, to je prostě cikán a hotovo.

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:44® Sander
Sander

Teď jsem viděl upoutávku na Superstar – neměla to být československá soutěž? Vždyť je to tam samej cikán, černoch nebo čong, kde to jsme?

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Ten vám dá až bude onlejno.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:50® Sander
Sander

1Mara > to je ta největší velikost co tam měl, XXL. Menší jsem na sebe narval jen silou vůle. Ale malou ruku mám.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:48® Sander
Sander
Diskuze: Pěst na oko

Beer.Beda > asi bych se takovou věcí příliš nevzrušoval. Otázkou je, zda je za vzdálení od prutu více jak 10m postihem odebrání povolenky, dost možná by si zasloužil jen napomenutí. U nás na pískárně obejdou důchodci půl břehu a nikdo z RS ani necekne.

Dějou se u vody horší věci.