Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 17. října 2009 v 16:15® Sander
Sander

hecht > aha, tak to joo.

Sobota 17. října 2009 ve 14:26® Sander
Sander

hecht > já když nad tím přemýšlel, tak klidně přijeď dřív jestli můžeš, klíďo v půl, co ty na to? V tomhle počasí tam budem sami myslím.

Tento příspěvek byl editován 17.10.2009 14:26:45 uživatelem Sander.
Sobota 17. října 2009 ve 14:17® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Opět super lov.

Po příjezdu k vodě jsem se divil, že tam bylo nějak živo, vrchní egohonič mi po optání hrdě sdělil, že je řeka hájená kvůli závodům. Tak jsem se projel výš. Lipani se v děšti samozřejmě nezvedali, na mokrou vzali tři potočáci na tři hody a neměl jsem zapotřebí píchat ryby připravující se ke tření. Dost na tom, že jich dnes pro své body popíchají egohoniči až až.

A pohádky byl konec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. října 2009 ve 12:03® Sander
    Sander

Hany > máš to koukám zařízené stejně jako já, jen po té kávě půjdu mušit, ne vláčet. A večer už na tresky také konečně vyrazím.

Pátek 16. října 2009 ve 21:53® Sander
    Sander

Zoles > jsi v přechodu jo? Hergot a já myslel že nás to potká až po padesátce…

:-D

Já zimu od té doby co jsem začal chytat nesnáším, ale jako kluk, vášnivý sjezdař, jsem ji miloval. Dnes nechápu.

Pátek 16. října 2009 ve 21:49® Sander
    Sander

Libor > zato já našel na výpravy podobné té dnešní zaručený recept – vykašlat se na ně a jít na jedno. Dnes jsem jel jen kvůli kamarádovi, který prostě musel. Bylo hnusnějc než se zdálo a navíc jsem cestou píchnul levé zadní, takže jsem si nakonec zatančil s heverem.

Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 21:50:19 uživatelem Sander.
    Pátek 16. října 2009 ve 21:34® Sander
    Sander

Libor > jinak počasí, které bylo dnes, považuji za jedno z nejhorších – +2°C, sníh s deštěm a vítr. Dneska mě kamarád vyrval na fišku, pořídil nový feeder tak byl hrr do zkoušení. Trpěl jsem, a to jsem seděl v závětří pod velkým deštníkem.

Nemělo by se to lámat přes koleno. Docela se mi tahle „zimní vložka“ hodí, čék dodělá na co kašlal a na fišku jistě bude letos ještě pár týdnů použitelných.

Pátek 16. října 2009 ve 21:19® Sander
    Sander

Libor > mrznou prsty, piješ teplej čaj, pořád se ti chce na hajzl a nemáš si díky stuhlým prstům jak rozepnout kalhoty…fakt je to o zdraví, jak píše skwor.

;-)
    Pátek 16. října 2009 v 19:36® Sander
    Sander

Kazan > ke žraní času, já se nedávno odhlásil.

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:45® Sander
    Sander

Libor > jdu spát. Musim bejt ráno čilej.

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:38® Sander
    Sander

mannice > ten samý problém :-)

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:35® Sander
    Sander

mannice > nejsem hoden, jelikož tu nemáme ani candátí dorost možný cíleně žehlit, nemám si na čem nacvičovat. Tuším jak to chtěj, ale nevím jestli to mám brát jako pravidlo, tudíž nechci šířit hlouposti.

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:28® Sander
    Sander

mannice > klidně podobně, ale bez nadávek, může si to vzít někdo osobně a pak mu vysvětluj že není kopyto…:-)

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:23® Sander
    Sander

mannice > nemůžeš od nich čekat zázraky, když se zeptáš: „no chtěl jsem se optat jak táhnete woby, kopyta?“

To je stejné jako: „no chtěl jsem se optat jak táhnete woby, vemena?“

No ne? :-D

Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:10® Sander
    Sander

Libor > v té otázce je na ni odkaz a jelikož jsem s ní ještě nebyl venku, nic víc než je tam u ní napsáno napsat nemůžu.

Čtvrtek 15. října 2009 v 19:29® Sander
    Sander

Libor > já za to nemoh, ba dokonce už jsem měl napakovaný auto, jenže díky včerejší výměně svíčky, kdy mi tam ten servisák „zapomněl“ napojit hadičku a chcala mi nafta proudem po motoru, jsem se ani nerozjel. Chvíli to trvalo, protože jsme nejdříve mysleli že je vytřískaná baterka (start až přes kabely), a v půl šesté už se mi nikam nechtělo.

Tento příspěvek byl editován 15.10.2009 19:30:13 uživatelem Sander.
    Čtvrtek 15. října 2009 v 19:13® Sander
    Sander

Tak jsem nevyzkoušel ani bundu, ani prsajdy, ani mušák, ani lipísky. Ale zítra, zítra…asi taky ne…

Čtvrtek 15. října 2009 v 17:54® Sander
    Sander

Jak.novi > to samé.

Čtvrtek 15. října 2009 v 15:32® Sander
    Sander

skwor > vošklivej. No prostě Šimáno.

Čtvrtek 15. října 2009 v 15:31® Sander
    Sander

Libor > za co? To bych si nezasloužil. Ale dárky jsem dostal, i když jsem nemusel. Dva balíky háčků a 2× po 150m docela dobrého vlasce.