Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:23® Sander
- Diskuze: Pěst na oko
osprey > my se měli na přehradě válet včera. Nevyšlo to. Kdyby jsi ale nějaký víkend našel čas, máš řidiče.
Jinak na té MP vodě dnes mušil nějaký pražák a před dvěma týdny dva místní borci. Ani u jednoho jsem neviděl šupinu, natož lipana.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:21® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Zauwi > to zdání se dá podložit teorií, že háček bez protihrotu lépe projde kůží ryby. Menší průměr, tudíž menší odpor. Nevím jak to poznáš v prstech pravé ruky, ale především je to o něčem jiném s páčením háčků z tlamek ryb.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:10® Sander
Zauwi > žádný, jiné než BL už tam necpu. Vyjímkou jsou velcí tloušti a občas dravci. S plavačkou je to stejné.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:05® Sander
osprey > tak on je takhle sprostě rozdvojená osobnost jo? Kanec!
Ale když už to musí být, jeví se mi to jako nejlepší kombinace.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:03® Sander
Už toho také nechám.
Cíl této diskuse je díky Davidovi doufám vyřešen. Ostatní pozbývá na důležitosti.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:02® Sander
Prutos > „ty se svým kvadrilionem tloušťů jsi stejnej jako my. Popícháš jich kvanta „jen“ aby ses dostal k větší rybě.“
O tomhle jsem ti psal, že se mýlíš, což jsi uznal. Používáš tam zájmeno „my“, tudíž se do toho „my“ řadíš. Mě jsme z toho „my“ společně odstranili. Z toho mi tedy vyplývá, že jsme naprosto odlišní. Pochopils?
- Neděle 11. října 2009 ve 20:54® Sander
Prutos > a když se nad tím tak zamyslím, to co jsi napsal je vlastně přesný opak vás. Snažím se dostat přes malé ryby k velkým, k těm, po kterých touží asi každý rybář. Nemyslím konkrétně tlouště, stejné je to s kaprem, sumcem, candátem… A rozhodně se za nimi nehoním. Chci jít domů, jdu, baví mě to, chytám dál.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:50® Sander
Prutos > to se mýlíš, cíleně jdu na ty velké. Dost často chytnu jen jednu rybu, nebo také nic. On je lov velkých tloušťů o něco jinačí než jarní plavaná s rohlíkem.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:44® Sander
osprey > proč zneužívat České pošty, ten bordel se mi vejde do kufru a nechtěl bych si nechat ujít ty obličeje, až jim to tam rozsypem po kanceláři.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:29® Sander
- Diskuze: Feeder
skwor > tak to možná ještě stihnete do Jéžiška, ne?
- Neděle 11. října 2009 ve 20:25® Sander
Prutos > položím-li si stejnou otázku (protože tvůj příspěvek je mířen i na mně), odpovím: „Protože mě to baví. Ano, když občas hodím do Z lovu fotku úlovku, je to egohoničství, stejně tak u mě, jako u tebe.“
Nenapadá mě ovšem důvod, proč bych měl přestat chytat a prodat pruty – nevím, v čem se tolik liší Pepův přístup k rybolovu a můj. Trošku se známe, trošku se doslechu, být u vody samí Pepíci, nic podobného tu dnes neřešíme.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 20:26:21 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 ve 20:13® Sander
Libor > bodeť, taková ledárna, to by švihlo i se mnou. 11 už je slušný, počkej co budeš říkat až mu bude 15
- Neděle 11. října 2009 v 19:58® Sander
- Diskuze: Feeder
Libor > Konkor nebrat, ten je vážně jen na konzervování.
- Neděle 11. října 2009 v 19:45® Sander
dam > ještě mi nikdo nepřesvědčil, že ty pytle mají být dva.
- Neděle 11. října 2009 v 19:33® Sander
dam > samozřejmě, Ty, jakožto závodník, musíš mít jiný názor už z principu. Já to chápu.
EDIT: a děkuji, že jsi se o to postaral za mně. Uvidíme, co pro ně znamená termín „nejkratší doba“.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 19:35:15 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 v 19:31® Sander
Hany > dneska to nemělo úroveň. To mi bylo jasný už při příjezdu, v tůni souvislá vrstva točícího se listí. 0 bodou. Včera jsem tam sežral dva duháky a to bylo na záběrech kua znát
- Neděle 11. října 2009 v 17:39® Sander
Hany > mám čas teď. A venku pěkně pod mrakem…a kurňa, už to na mě zase jde…jdu uvařit čaj, navázáno je ze včera…chjo…
- Neděle 11. října 2009 v 17:14® Sander
osprey > Prutos byl tak hodný a našel vše potřebné: http://www.rybsvaz.cz/…r_677_p1.doc
- Neděle 11. října 2009 v 17:06® Sander
Libor > to je důkaz toho, že je to lidem naprosto jedno. Dneska tam u toho seděl bambilion igelitkářů, ale ti si vyžehlí svůj podíl prasekčkinů a maj po zbytek dne hubu od ucha k uchu spokojeností.
Jdu blejt.
- Neděle 11. října 2009 v 16:55® Sander
Hany > jo, a zrovna dvakrát nadšenej z toho nejsem. Podzim byl zatím teplý, ale někdy to skončit musí.