Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 11. října 2009 v 16:54® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hany > koukal jsem. Cestou z ryb jsem se stavil ve strouze a mrazím asi 25 rybek. Už by se kurňa mohla nějaká treska vyžehlit.
- Neděle 11. října 2009 v 16:34® Sander
- Diskuze: Pěst na oko
Minulou sobotu, 3. října tohoto roku se na Otavě 4 (421 056) konaly, jak už zde bylo řečeno, závody egohoničů v přívlači. Jestli to byl vesmírný nebo okresní závod je mi naprosto jedno, ale to co tam po nich zbylo mi docela štve. Asi po dvaceti metrech v dvoukilometrovém úseku jsou po obou stranách řeky rozesety natrhané igelity, asi jako značky egohoničských úseků. Nikdo z pořadatelů dosud nebyl schopen tento bordel uklidit. Žádám tak touto cestou kompetentní osoby o sjednání nápravy. Jsem přesvědčen, že si o tom přečtou na těchto stránkách díky svazobonzákům, kteří sem pravidelně lítaj a nebude třeba podávat nějaké stížnosti nadřízeným orgánům. Pokud měli značkování na starosti členové zdejší organizace, vzniklá situace mě nepřekvapuje a k uklizení bordelu by došlo asi jen po změně interního režimu. Proto doufám, že s tím nemají nic společného, nebo se na tu skládku budu muset dívat dokud se nerozloží, což bývá u igelitu v řádu desítek let.
Na přiložených fotkách jsou názorné příklady neschopnosti pořadatelů závodu, dokonce jim nevadilo ani to, že jsou tyto igelity ve dvou případech přivázány asi 15m od cedule s nápisem „Přírodní rezervace“. Asi neví co to znamená.
Kompetentní osoby by si měly uvědomit, že když řadový člen ČRS nechá po sobě na lovném místě bordel, může mu za to být odebrána povolenka. Nevidím důvod, proč by to měli mít egohoniči jinak. Pokud tam koncem měsíce uvidím tuto situaci v nezměněném stavu, nezbyde mi nic jiného než dokumentaci poslat spolu se stížností na JčÚS. Nerad bych, aby nám tady kvůli těm kašparům zůstala skládka igelitového odpadu.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 16:35:39 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 v 16:14® Sander
- Diskuze: Feeder
Beer.Beda > přece nebudou počítat každý mikrogram zvlášť ne?
- Neděle 11. října 2009 ve 12:52® Sander
Hany > a nejen tam. Je to smutný, jaké má našinec nápady. Líbila se mi ospreyova slova, když jsme to tam viděli: „Moje děti se tu na lodi svezou jen přes mou mrtvolu!“
- Neděle 11. října 2009 ve 12:47® Sander
Beer.Beda > já, jakožto osoba opovrhující takovýmito akcemi tvůj smutek nechápu, ale to máš fuk
- Neděle 11. října 2009 ve 12:43® Sander
Hany > viz včera Z lovu. Pokus o mníka skončil dvěma duháky na pánvi a sežranými bez chleba. Nemám rybky, na top flek nejdu, protože se tam po nasazení hemží igelitkáři a nerad bych na tyhle ryby upozorňoval. Takže letos zatím nic.
- Neděle 11. října 2009 ve 12:38® Sander
Beer.Beda > edit: hodím ti to do osobky, nebudu sem házet link konkurence.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 12:39:45 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 ve 12:35® Sander
Beer.Beda > tak to jo.
Máš pravdu, teď jsem mrknul k sousedům a už jsou tam fotky z Mělníka, jak tam egohoniči vezírkujou každou čudlu.
- Neděle 11. října 2009 ve 12:19® Sander
Beer.Beda > aha, já myslel že jsi z Vodňanska? 150km je pro tebe kousek?
- Neděle 11. října 2009 ve 12:12® Sander
Libor > včera byla naše ohařina na kachnách. Přinesla jednu, stihla se šestkrát porvat, k výřadu nepustila nic na čtyřech nohách a večer to zapila jedenáctkou a kafem. To je pes woe…
- Neděle 11. října 2009 ve 12:10® Sander
adam > hezký fotky.
- Neděle 11. října 2009 v 11:48® Sander
Beer.Beda > a kde se to pořádá?
…jen abych zase nepřijel k vodě a nebyl tam kvůli egohoničům zákaz lovu.
- Neděle 11. října 2009 v 11:39® Sander
adam > a jak se tam máš? Nestejská se ti?
- Neděle 11. října 2009 v 11:29® Sander
adam > až vyhrajou ve fotbale, tak klidně Chytej.sk. Takhle si ho nezaslouží.
Ať něco vyžehlíš. Hezký ryby jsi nám včera poslal.
- Neděle 11. října 2009 v 11:09® Sander
Hoši s takovouhle aktivitou se do tý Evropy nikdy nedostanem.
- Sobota 10. října 2009 ve 20:03® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10. října 2009 | Způsob lovu: Feeder
Po obědě jsem skočil na hodinku na tlouště. Nej ryba 56 a 50cm. Přišla se za mnou mrknout i srna, jak mi to jde.
Teď večer jsem se pokusil o mníka. Výsledkem jsou dva duháci a jedna spadlá ryba. A k tomu vše docela solidně promočené, hned po mém příjezdu začlo lejt.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 20:04:04 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 v 11:03® Sander
inspo > jen u vás.
- Pátek 9. října 2009 ve 20:12® Sander
Macekb > co bych dal za to mít takový problém, vážně.
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:41® Sander
1Mara > u vás leje?
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:10® Sander
osprey > mrkni na telefon, máš tam otázku od odpoledne.