Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 6. října 2009 ve 20:42® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > to by mě tady nesměl moralizovat Robur.
Jinak šel z vody bolen asi 55cm, na totálně betálném místě, jiné prostě nebylo.
- Úterý 6. října 2009 ve 20:09® Sander
1Mara > taky to bylo naposled. Nasadily prasečkina, takže si teď válí šunky u vody každej kdo má ruce, nohy a IQ dostatečné na opsání správných odpovědí při zkouškách na MO.
- Úterý 6. října 2009 v 17:20® Sander
I já za chvíli vyrážím. Ráno bylo candátové počasí, tak třeba si na něj teď večer nějakej psí zoubek vzpomene.
- Úterý 6. října 2009 ve 14:35® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor > nevím jestli se mědvěd živí mršinami, to by pak ten důvod vysvětlovalo. Obět při útěku z medvědova chřtánu vykrvácí a medvěd ji snadno dohledá. Ale u štiky bude pojídání mrtvol asi jen malá část jídelníčku.
Kočka je také predátor a ta to má se slinami myslím naopak.
Jen by mě zajímalo – jak Tě mohla kousnout štika suchým zubem na suchou pokožku? To musela být leda vypreparovaná
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 14:36:54 uživatelem Sander. - Úterý 6. října 2009 ve 14:18® Sander
Jestli to s tím kousnutím od štiky náhodou není tak, že v ten moment je ruka mokrá a pak samozřejmě krev teče déle. Nelze srovnávat říznutí nožem na suché pokožce a žíznutí mokrým zubem ryby – nehledě na to, že ta ruka v ten moment bude pravděpodobně mokrá celá.
Přiklonil bych se k názoru, že žádnou látku prodlužující krvácení štika na zubech nemá. Taky proč by měla mít.
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:05® Sander
Hmm, na mně už to taky jde. Musím bejt ráno čilej, aby ty mouchy nějak vypadaly. Přecejen tu máme chytré lipany
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:55® Sander
dam > fiknout ocas a ten nastražit příští noc? To se moc ptáš, s tím zkušenosti nemám.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:52® Sander
dam > dávej tam šňůry a ráno je vytahuj
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:41® Sander
Libor > přišel jsem o tři velké tlouště.
Jsem to chtěl naposledy zkusit než ty tůně zapadnou listím. Ne že by to potom nešlo, ale už mě to nebaví.
První záběr do deseti minut, ryba jak poleno, skončila ve stromě a s piercingem v tlamě. Tam se nedalo nic moc dělat, prostě byla moc těžká a nedalo se s ní hnout mimo vázku.
Druhá ryba byla dle tahu o něco menší. Kdo mě zná, ví, že se s rybou při zdolávání moc neseru, takže jsem ji díky 0,20 vlasci vyheveroval nad vázku. Otočil se tam tloušť určitě 55cm. Pak už jsem viděl jen ocasní ploutev a konec byl naprosto stejný jako u toho prvního. Lízl sice jen konec vázky, ale věděl co dělá. Moje chyba.
Popošel jsem asi půl km po proudu a jal se žehlit dál. Tůň je to velká, i když jsem lehce zakrmil, docela to fišce trvalo. Byl to buldozéří tloušť, ale zdolávaný u čistých břehů a nad čistým dnem. Mohla nastat jen jedna situace, díky které bych o něj přišel – no samozžejmě že se vypnul.
Pak jsem vyndal jednoho mrzáka ±51, kterého když jsem chtěl cvaknout, tak mu také vypadl háček z tlamy. Takže jsem si vlastně ani nesáhl na rybu.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:29® Sander
1Mara > houby už jen občas fotím. Až na lišky a sušený praváky v polívce je moc nemusím.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:27® Sander
Chčije a chčije.
Bylo to třeba, no taky se pěkně prášilo když jsem šel nasranej z fišek.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:13® Sander
Prutos > těch 8 hodin si tam odmakat musím, žádná pružná pracovní doba a celý den na fiškách
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:12® Sander
sus1 > dobrou, ať ti blechy daj co proto.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:07® Sander
Nikdo z vás mi nic neplatí, nejsu státní zaměstnanenc
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:03® Sander
Prutos > u nás se tomu neříká práce, ale zaměstnání. I když i v něm si člověk docela zamaká. Dneska jsem tam navázal 20 suchejch much, docela fuška, kor když u toho stíhám sledovat film a pít kafe.
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:59® Sander
dam > něco mi říká že by to tolika nevadilo, hlavně že tam bude těch 240 čísel
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:58® Sander
Prutos > nemůžeš ho brát za slovo, až uvidí že je v půl sedmé tma, tak zase hodí čelo
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:56® Sander
dam > z 2,70 ho chce zkrátit na 2,40, tak nějak se mi zdá, že nemá namysli rukojeť, ale špici
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:55® Sander
Kazan > dvacítku Reda.
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:50® Sander
Kazan > spokojenost. Už jsem ho asi před dvěma lety vlastnil, takže jsem věděl do čeho jdu.