Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 29. září 2009 ve 20:42® Sander
Sander

Verča > zde jste na správné adrese.

Především by jste ale měla malinko popsat způsob synova lovu, teprve poté se s tím dá něco dělat. Nebude od věci uvést velikost háčků a sílu vlasce.

Pondělí 28. září 2009 ve 21:18® Sander
Sander

1Mara > viz osobka – to už není Otava, ale ÚN Orlík, na to bacha, tam začíná. Úplně jinej svět, já myslel že jsi byl někde o 30km výš, to je má domácí voda, a ta je místy pěkná noo. Tam dolů moc nejezdím, jednak je to daleko a zadruhé je tam strašně lidí.

Pondělí 28. září 2009 ve 20:18® Sander
Sander

Scanix > kurňa, teď jsem ti psal u sousedů to samé… No jo, já zapoměl že tam u vás je šupina všude.

Pondělí 28. září 2009 v 17:10® Sander
Sander

1Mara > kdes byl?

Pondělí 28. září 2009 ve 12:10® Sander
Sander

Libor > a šupina? Byla?

Pondělí 28. září 2009 v 9:34® Sander
Sander

sus1 > hm, dlouho jsem necvakal.

Teda cvakal, ale to není nic pro tento server.

Pondělí 28. září 2009 v 9:28® Sander
Sander

sus1 > však máš dnes možnost nám ukázat, jak by to mělo vypadat ;-) Venku poslední pěknej den, tak upaluj :-D

A já si sjedu nahóru na tlouště a také využiji toho slunce.

Tento příspěvek byl editován 28.9.2009 09:29:38 uživatelem Sander.
Neděle 27. září 2009 ve 21:54® Sander
Sander

Libor > hm, čtvrtým týdnem čekám na tu bundu. Mám sto chutí se na to vykašlat, objednat ji jinde a původní balík nechat na poště. Ti jsou schopní ji fakt poslat až na jaře…

Neděle 27. září 2009 ve 21:45® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Libor > hm, ještě dva fejslifty a vlasec nebude potřeba žádný :-)

Neděle 27. září 2009 ve 21:44® Sander
Sander

Libor > čoveče letošní zimu plánuju bejt ve vodě častěji, moc s tím brozením v zimě zkušenosti nemám, ale patery kalhoty a vojenská podšívka by moji averzi k zimě mohly zahnat :-)

Ty jo, ale aby pod tím objemem hadrů nerupnul neopren. No, vyzkoušíme, uvidíme…

Neděle 27. září 2009 ve 21:35® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Libor > to je sice pravda, ale rozbije se jedna, máš ještě dvě záchrany. U našich se rozbije jedna a zbývá nám buď oprava, nebo ten naviják naučit lítat.

Neděle 27. září 2009 ve 21:25® Sander
Sander

Libor > pes ještě nezačal topnou sezonu?

Ten muj už jo.

Neděle 27. září 2009 v 19:37® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

osprey > nepovažuji je za nějakou hrozbu, alespoň ne pro naši generaci. Zajímala by mě pravděpodobnost vybrání hnízda roháče v ČR, kde jsou oba tyto druhy docela vzácné. To je asi taková šance, jako když na tebe spadne u řeky letadlo…sakra, to nebyl nejlepší příklad…:-)

Tento příspěvek byl editován 27.9.2009 19:39:19 uživatelem Sander.
Neděle 27. září 2009 v 18:26® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

Želvy nádherné jsem měl dost dlouho na to, abych nevěřil tomu, že se u nás dokáží rozmnožit. Když by se omylem stalo, že by se na nějakém revíru našel nadějný pár, nejsou zde podle mě pro vylíhnutí vajíček podmínky. Někdy mi to nevyšlo ani v případě, že byla vejce uložena v inkubátoru tak, jak měla.

Neděle 27. září 2009 ve 13:06® Sander
Sander

sus1 > to mě neznáš :-)

Jedu žehlit.

Neděle 27. září 2009 ve 13:04® Sander
Sander

sus1 > bodeť, nerozumím tomu.

Neděle 27. září 2009 ve 13:00® Sander
Sander

sus1 > nevím, nejsem kompetentní na toto odpovědět.

Neděle 27. září 2009 ve 12:55® Sander
Sander

sus1 > odpovím za nepřítomného ospreye: ano.

Neděle 27. září 2009 ve 12:54® Sander
Sander

Scanix > krmení nemělo na aktivitu ryb u hladiny žádný vliv, kolečka byla vidět i 50 a více metrů pod krmným flekem – až za molem s nápisem „Vyhlídkové lety“…kurňa, plavby jsem myslel…

Pod tím jezem jsme s Mírou tenkrát zachytali dobře. Ten den mi nepřišlo divné, kde se tam vzalo tolik ryb, to až potom, když jsem tam celý ten úsek viděl vypuštěný. Od té doby mu nevěřím a vždy když budu mít možnost, pojedu žehlit jinam :-)

Neděle 27. září 2009 v 9:59® Sander
Sander

Libor > asi tak okolo 38 čísel, až na jednu vyjímku byly všechny ± stejné. Žádné trofeje, ale to mi u téhle ryby absolutně nevadí.