Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 21. září 2009 ve 14:45® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

S tlouštěm je to jinak. Tloušť totiž není srnka. Srnka vyjde z lesa, myslivec střelí a je po ní. Ale do tý vody nevidíš a ten tloušť prostě nejde. Prostě tloušť není srnka.

Neděle 20. září 2009 ve 22:04® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Jak.novi > jak to může být tvůj sen, když už jsi takovou vyžehlil? :-)

Neděle 20. září 2009 ve 21:57® Sander
Sander

osprey > to víš, vodní kámen, to je prevít!

Kdybys máčel vlasce v Calgonu, tak se ti to nestane.

Neděle 20. září 2009 ve 21:56® Sander
Sander

Libor > a fotils? Obzvláště ten poslední úlovek myslím.

Neděle 20. září 2009 ve 21:28® Sander
Sander

sus1 > ten přišel až potom.

Neděle 20. září 2009 ve 21:23® Sander
Sander

Dneska jsem přišel k vodě, a jak si tak navazuju, najednou přestanu, rozhlídnu se kolem a normálně nahlas řeknu: „Ty krávo, tady je krásně!“…a pak jsem to dovázal.

Nejsem divnej?

Neděle 20. září 2009 ve 21:06® Sander
Sander

Libor > pokud bude mít dobrej den, jako já dneska, tak bych o tom pochyboval. Se sralo naprosto všechno, venku sice šest tloušťů, ale snad z patnácti záběrů, dvě ryby ve vázce, třetí si rozmotala háček (kecam, já ho blbě navázal, ale pšššt!), no a při přívlači to byl téměř co hod, to vázka…

Neděle 20. září 2009 ve 20:34® Sander
Sander

spike > tak uka! :-) (tedy jestli je ten metr rozložený, a ne pohozený vedle ryby :-)) ) )

Jo, a mimochodem, Prutos byl možná nejblíž, ale já byl přesný, takže jsem úplně normálně vyhrál :-) Žádný handlování s prvním místem! :-)

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 20:36:09 uživatelem Sander.
Neděle 20. září 2009 v 18:36® Sander
Sander

spike > pokud by jsi tam psal jinou míru, pak by jsi musel být na hlavu padlej.

Neděle 20. září 2009 v 18:10® Sander
Sander

Prutos > život není fér hele :-)

Neděle 20. září 2009 v 18:06® Sander
Sander

Prutos > prohraješ, zcala jistě. Holt máš špatný odhad :-)

(inspo, nesměj se :-D , on to Prutos pochopí až se to provalí)

Neděle 20. září 2009 v 17:54® Sander
Sander

inspo > ne. Myslím že vyhraju.

:-))
Neděle 20. září 2009 v 17:48® Sander
Sander

spike > já tipuji 58cm.

:-

Neděle 20. září 2009 v 17:34® Sander
Sander

Igelit sundavám hned na poště :-)

Neděle 20. září 2009 v 17:32® Sander
Sander

1Mara > kašlu na tlouště, dnes jsem vyndal jen pro dobrý pocit jedno půlmetrové mimino, 5 menších a šel opět vláčet. Mám rozdělanou štiku 75, co mi včera vzala pod nohama a po chvíli se vypnula. Jsem jí teď zkusil a ani prd. Asi jsem na ni moc hrrr :-)

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 17:37:53 uživatelem Sander.
Neděle 20. září 2009 ve 12:34® Sander
Sander

mihy.san > už jsem tady psal, že jsem nevěřil, že se dá sehnat tolik muziky za takovou cenu.

Co se týče té vyšší třídy, možná by se jim to nevyplatilo, protože dost kupujících by se asi bálo jít do prutu za 5000 a výš, který ještě neměli v ruce.

Neděle 20. září 2009 ve 12:32® Sander
Sander

osprey > a to je kluk se mnou starej, dokonce jsem ho tam i potkal a hodili jsme řeč. Tuším že tam dělal rybářskou VOŠ, skončil studium tedy asi jako já, takže ho vyžehlil opravdu nedávno. A myslím že vím kde.

Neděle 20. září 2009 v 11:13® Sander
Sander

Barr > pak špatně hledáš :-)

http://www.braunstar.cz/…ww/index.htm – sekce Pruty na plavanou, Colmic.

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 11:14:41 uživatelem Sander.
Neděle 20. září 2009 v 8:57® Sander
Sander

osprey > psal jsem o té říčce proto, že jsem včera narazil u sousedů na příspěvek, kde autor píše o ulovení 62cm ryby na plavačku. Je to sice delší doba, ale déle jak 4–5let to nebude, což zase není tak dávno. Kdyby jsi chtěl více, hodím ti do osobky odkaz.

Shrnuto podtrženo, potenciál tam máš slušný také. Z toho většího množství padesátek, které jsme tam za ta léta nažehlili, musí nějaká přežít a vyrůst. Stejně jako tady u mně.

Sobota 19. září 2009 ve 23:07® Sander
Sander

osprey > koketuje docela poctivě, ba o 1cm ji překročil. Ale to je vlastně to samé.

Co kanál, nezkoušels?