Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 16. září 2009 v 15:54® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Fugas > dík. Na tom fleku jsem zkoušel v zimě plavanou, zjara feeder, v létě třešeň a nedostal jsem se přes 40. Dost divný. Jestli tam byl celou dobu, tak všechna čest. Byl prostě chytřejší.
Až do včerejška.
- Středa 16. září 2009 ve 14:25® Sander
Děkuji za gratulace.
Stejnětak si ji ode mne zaslouží Prutos, protože to co dal včera do Z lovu je mazec!
- Úterý 15. září 2009 ve 22:28® Sander
osprey > to je dobrý, hechtovi dnes kapala z kufru krev. Rybí. Je to hrozná masna.
- Úterý 15. září 2009 ve 22:26® Sander
Libor > tohle nezvládám…ano samospoušť, ale jen náhodně z toho vyjde použitelná fotka. Třeba ta dnešní je úplně blbě. Foťák byl asi 30cm pod mojí úrovní, jinak bych se s ním nevešel, no a tímpádem jsem musel počítat s tím tupějším úhlem i při držení ryby. A drž ji natočenou vnějším bokem 10°k zemi… Riskuješ pád ryby a to mi za tu fotku nestálo.
S tím foťákem to mám radši naopak – on na vyvýšeném místě, já níž. Nemám to moc zmáklý, ale většinou jsou z takové kombinace lepší výsledky.
- Úterý 15. září 2009 ve 22:17® Sander
Libor > dík.
Hned po ulovení jsem ho položil na mělčině v podběráku, ten zatížil batohem, aby mi s ním neujel a uháněl hledat nějaké zajímavé místo na fotku. Bohužel jsem ho nenašel.
- Úterý 15. září 2009 ve 21:56® Sander
osprey > dík, třeba se potkáme za rok, má našlápnuto na to, že zimu přežije.
- Úterý 15. září 2009 ve 21:51® Sander
dam > díky trenére
- Úterý 15. září 2009 ve 21:51® Sander
Šmarja, prut na dírky a ještě na muškařském blanku, no to mě poser
- Úterý 15. září 2009 ve 21:47® Sander
vagi > děkuji.
- Úterý 15. září 2009 ve 21:43® Sander
cormaxx > zase handlujete s pruty na dírky?
- Úterý 15. září 2009 ve 21:00® Sander
- Diskuze: Plavaná
Ricci > když je něco v pánu, znamená to něco jako v propadlišti dějin, po smrti atp., a taková věc od Colmicu u mě doma není
- Úterý 15. září 2009 ve 20:55® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15. září 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Po práci jsem popadl Skelouše a naivně s ním zkusil vyžehlit malého candátka. Rádi tu berou pomaleji tažené věci, takže jsem aj poddimenzoval hmotnost hlavičky, abych nemusel tahat tak rychle. Psí zuby se ale samozřejmě nekonaly. O překvapení se postarala dnes jediná uvláčená fiška – tloušť, ale naprosto dokonalý. Šestnáctka Stroft skřípala ve slabinách, ryba to byla překvapivě bojovná, ve vynikající kondici. Míra ryby 56cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 ve 20:07® Sander
adam > zdravím Adame, nestýská se ti po naší malé řece, střediskové?
Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 20:07:37 uživatelem Sander. - Pondělí 14. září 2009 ve 21:29® Sander
Libore, to byli v tu chvíli oba
- Pondělí 14. září 2009 ve 20:42® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos > na velikosti nezáleží. Otava je toho důkazem.
- Pondělí 14. září 2009 ve 20:27® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos > hmm, to je úplně obráceně dle směru slunce
Toho se podle mě těžko zbavíš.
- Pondělí 14. září 2009 ve 20:15® Sander
Char > naše zakládá na sádlo už osmým rokem a tuhé zimy z toho byly jen dvě. Z toho plyne, že mnohem větší pravděpodobnost spadá právě na zimu mírnou.
- Pondělí 14. září 2009 ve 20:14® Sander
osprey > jak rád bych ty dírky oželel, fakticky.
Třeba ten tlak kormoránů povede konečně k nějaké změně, dost možná právě letos velká část kompetentních orgánů pochopí, že takhle to nejde dál.
Sakra, to jsem naivní takhle po večeři…
- Pondělí 14. září 2009 ve 20:07® Sander
osprey > prut na dírky mám, dokonce navázaný, ještě z loňska
Pes si dělá zásoby na ráno, až všichni vypadnou do práce, nemyslí tolik dopředu. To by musely být tuny zásob, ne dva rohlíky. Žádné závěry bych z toho nedělal, naopak letos počítám se zimou mírnou.
- Pondělí 14. září 2009 v 19:58® Sander
Robur > teď si pes zahrabal dva rohlíky na horší časy u mně v posteli do deky. Taky ti to dělá?