Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:39® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor > o víc než je zdrávo.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:32® Sander
skwor > kašlu na to, přes net mačku už kupovat nebudu, na tak dlouhém blanku je hodně věcí k podělání a zase mi to nemusí absolutně vyhovovat.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:20® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > spíš žádnou konkurenci s blýskajícím kulometem za zády :o)
Dík.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:19® Sander
skwor > já věřil tomu, že ji zpracují stylem jako vláčáky, i když je ta délka na úkor trochu „zežvejknutí“. Ovšem to co mi přišlo je úplně mimo rámec všech kategorií zdá se mi. Leda tak někam šoupnout do vidliček a čekat prasečkiny, a nesmí pršet, páč by to lepilo. Pro mně naprosto nevyhovující.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:14® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24. srpna 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Něco z dnešní hmyzařiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:12® Sander
skwor > ta mačka byla velký omyl. Tu prostě Dragoni udělat neumí. Vlastně, s mačkou to ani nemá nic moc společného kromě délky. Málo oček, čehož jsem si na obrázku nevšiml, dělá z toho prutu něco jako dlouhý teleskop, dokonce i váha by tomu odpovídala. Ten prut padá brutálně na hubu, chytal jsem s pekáčema typu Hyperloop a podobně, ale tohle je o dvě třídy níž. S tímhle mě nikdo nedonutí žehlit.
Jenže…já vůl jsem zvyklej hned po rozbalení prutu strhnout igelit, předtím než ji vyzkouším. Doma se to tak hrozný nezdálo, říkal jsem si že by to snad i mohlo…ale u vody docela šok. No, každopádně díky mé blbosti nelze prut vrátit bez udání důvodu zpět, takže mi nezbývá než ho někde udat. Chudák já!
Jinak naviják je dobrej.
- Pondělí 24. srpna 2009 v 15:58® Sander
skwor > Draci jsou doma. Prut půjde pod kudlu – je třeba dovážit, a to poměrně dost.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:59® Sander
- Diskuze: Feeder
bonsusek > prut samozřejmě zlomit lze, a někdy docela snadno. Ale při záseku to bývá zřídka kdy, spíše je to věcí nešetrného zacházení, něco ve stylu šlápnutí, přivření do dveří atp. Může se i stát, že na tom prutu bude nějaká závada a prut praskne. Máš zde ale 24 měsíců na reklamaci.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:45® Sander
bonsusek > dokoupení špiček je závislé na průměru oné špičky, který tato firma preferuje. Ale nemyslím si, že by to byl takový problém. Běžně je k sehnání spousta špiček všemožných průměrů a tuhostí za 150 kaček v každém druhém obchodě. Pokud neseženeš ten samý průměr, můžeš vzít i průměr o několik desetin větší (bacha, nikdy ne naopak), který pak opatrně zbrousíš, nebo ji někomu dáš zbrousit.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:36® Sander
bonsusek > nejsem ten, kdo by na to dokázal objektivně odpovědět, protože pro mě je krátký 3,90…
Ale vzhledem k tomu, že budeš žehlit stojáky, je to dostatečná délka.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:26® Sander
bonsusek > vlasec tam dej o průměru ±0,18mm. Na kapříky stačí, na menší fišky uděláš návazec slabšího vlasce. Háčky vybírej podle velikosti nástrahy, na tři červíky nepoužiješ kaprohák, ale třeba osmičkový plavačkový háček. Jako montáž se používá většinou paternoster, tohle slovo když zadáš do vyhledávače, měl by jsi se o něm dozvědět pár informací typu jak ho udělat, jak dlouhý atp. To samé se týká montáže průběžné.
Tento příspěvek byl editován 23.8.2009 21:27:42 uživatelem Sander. - Neděle 23. srpna 2009 ve 21:23® Sander
bonsusek > ne jednu stranu chceš počkat jestli se někdo nenajde a na druhou stranu trváš na 24h doručení, to je dobrý :o)
Ten prut vypadá dobře, použitelný určitě bude, záleží na tom, co od něj očekáváš. Výběr prutu záleží na tom, na jaké vodě a jaké ryby chceš chytat. Tohoto výběru bych se do začátku rozhodně nebál. 3,30m lze jak na řeku, tak na stoják. Když budeš chtít chytat plotičky a nebude u něj dost jemná špička, můžeš ji dokoupit. V opačném případě to lze stejně. Tímto se z toho prutu stane docela univerzál.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:18® Sander
skwor > ne. Zítra je čekám.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:14® Sander
bonsusek > to nevím, tahle lhůta by pro mě nebyla příliš zásadní. Ber to tak, že dodnes jsi byl bez feederu, tak už se to o jeden den nezblázní.
Nejdůležitější pro tebe bude informace o prutu jako takovém. Musel bys ale natrefit na někoho, kdo vlastní přímo ten samý, což je málo pravděpodobné.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:00® Sander
bonsusek > co bych dal za to, mít takový feeder jako první, před těmi X lety. Médium, 3,30m, do začátku příjemné parametry.
Značku Mitchell moc neznám.
U Braunstaru jsem objednával jen jednou, došlo vše jak má.
- Neděle 23. srpna 2009 v 19:37® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > já už si koupil Za trnkovým keřem ale…
- Pátek 21. srpna 2009 v 17:27® Sander
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1 > stejně bych takové šmejdy nechtěl.
Tohle mě napadlo proto, že se mi zdál bazar nějak mimo obzor. Třeba se mýlím.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:09® Sander
- Diskuze: Diskuze s adminy
inspo > s úvodní stránkou se dostanu do styku jen při otevření Chytej a abych pravdu řekl, bazar není v tu chvíli mou prioritou. Určitě se stává, že při listování na Chytej někdo do bazaru něco vloží a většina o tom neví.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:04® Sander
Prutos > Písek je krásnej. S tou naší prdelí nesrovnatelné.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:33® Sander
pepa-č > Pepo, ty by jsi ale tu vestu měl nosit i na píseckém nábřeží při venčení psů :o) Nikdy nevíš kdy tě popadne „koupavá“ :o)