Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 13:19® Sander
- Diskuze: Muškaření
Trepifajxl > ráno tam zaběhnu, dík.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 12:16® Sander
- Diskuze: Muškaření
To by člověk neřekl, jaký problém je sehnat paví pera. Obešel jsem všechna květinářství a jsou prý vyprodaná.
Napadá vás ještě jiný druh obchodu?
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:52® Sander
- Diskuze: Feeder
Hany > bodla by fotka, nikdy jsem se o tyhle prodlužovací věci nezajímal.
Teď už ale frčim.
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:51® Sander
yerrx > to nechci. Když bych měl měnit špičku, tak jedině mačovkovou (horní díl).
Dva díly pro oba shodné, zbytek výměnný, taková je představa má.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2009 19:52:03 uživatelem Sander. - Pátek 7. srpna 2009 v 19:49® Sander
skwor > neříkej že exprt jako Ty na netu nic nenajde.
Jedu na fišku, tak doufám že až se vrátím, nezklameš
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:48® Sander
skwor > ble e e, ještě k tomu Hyperloop, to mi přes prá nesmí…
Hany > to je právě to, prodlužovací díl je taky se špičkou, která má samotná už tak dost oček a dost by brzdila.
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:41® Sander
Existuje něco jako feeder a máčovka v jednom? Jako že by byl výměnný horní díl na mačovku i feeder? Vyřešilo by to mou béčkovou linii na prcanice.
Dík.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:10® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dva jsou strop.
Něco večer omrknu a pak to se dám.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:09® Sander
Hernajs, vy mě nešetříte, dávat skoro trojku kvůli třem vycházkám za rok se mi nechce
- Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 14:26® Sander
Hmm, když už jste u toho nakupování, kdo mi poradí prut ne kratší 2,90m, na okouny – pro představu malí Horneti a hlavičky do 3g? Nejlépe Dragon, ostatní jsou šity a Skeletora už nemám.
Jo, a jsem chudej student.
Dík.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 14:26:39 uživatelem Sander. - Středa 5. srpna 2009 ve 21:18® Sander
Prutos > ono to máš jedno, pokud tě nevyplaší velká voda, pak určitě místní ryby
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:13® Sander
Flip > ono má o víkendu vážně chcát, před chvílí jsem to četl.
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:12® Sander
Flip > zlí by byli, kdyby ti tůhle nenechali vybrat mezi placením pokuty za světla nebo mobil
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:08® Sander
skwor > jo jo, prcanice necháme betálným firmám.
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:00® Sander
Prutos > malinko tě uklidním, dnes jsem asi půlhodinku vláčel kousek od města, sice jsem chyt hovno, ale voda už opadává. Jak je jejím zvykem, teče opět rezavá a fiška nebere, ale příští týden by to mělo být ok.
Zato ospreyriver překvapil, teprve před chvílí to kleslo dva centimetry pod 1.SPA, a při jejím tempu klesání si tam pravděpodobně moc nepožehlíte.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 21:02:02 uživatelem Sander. - Středa 5. srpna 2009 ve 20:44® Sander
osprey > já nikde netvrdil že špičková akce zaručuje kvalitu prutu. To je samozřejmě hloupost.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:41® Sander
Piranha > oboje. Dvě se podle mého soudu k tomu prutu vůbec nehodí, jsou moc jemné, spíše tak na 2,70 picker. Další dvě jsou také jemné, ale občas je na kratší vzdálenost na stojáku použít lze, no a pátá skáče do absolutní tvrdosti na hranici použitelnosti. Takže ten skok od 3/4 oz do té neoznačené tvrdé jsem musel nečím vyplnit.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:05® Sander
Piranha > a za týden to bude klenot?
Ne, teď si z tebe střílím. Sema podělala špičky, z těch pěti co mi přišly k Amnésii, se mi líbí jen dvě. Zbylé jsem musel dokoupit a stále mi jedna chybí.
A shodou okolností je ta nejlepší šimánovská, kterou jsem zbrousil asi o dvě desetiny.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:38® Sander
Hany > to víš, žehlím s tou samou. Luxusní to délka.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:38® Sander
Piranha > mi je to celkem fuk, předešlá debata dopadla stejně – tvůj urychlený distanc. A dnes tu čtu, že jsi přestřelil, přesně jak jsem říkal. Třeba bude mít časem aktuální debata stejný výsledek.