Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 5. srpna 2009 v 17:27® Sander
- Diskuze: Feeder
Hany > v jaké délce?
- Středa 5. srpna 2009 v 16:20® Sander
- Diskuze: Feeder
Piranha > potom si nedovedu představit co říkáš na cenu Šimán, které se vyrovnají Amnésii až v té vyšší řadě.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 16:20:55 uživatelem Sander. - Úterý 4. srpna 2009 ve 22:24® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > já též.
Do práce.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:24® Sander
- Diskuze: Plavaná
sus1 > něco takového tu také zaznělo.
Až ho budu potřebovat, pak se cenu dozvím.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:21® Sander
sus1 > jak kde. Nahoře 120 do průměru tuším 0,18, nad 0,18 snad okolo 130, dole mi ho jsou klucí schopni sehnat za mnohem lepší cenu povidali. Zatím jsem toho nevyužil, protože jsem už předtím na letošek natočil asi 1200m za plnou pálku.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:17® Sander
sus1 > zato Ty držíš denní standard
Kdybych nemusel jít spát, možná bych Ti i přerušil monolog, ale nejsem přece takový nezdvořák
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:15® Sander
Rade > mám spoustu možností sehnat 150m náviny jakékoliv značky, ale ten Stroft mám rád. Proto ho kupuji.
Občas ale z 200m využiji jen asi těch 150, protože se mi zbytek hodí na muškařské návazce. Na cívce mi to stačí a 50m je na návazce až dost.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:08® Sander
hraji > já používám také maximálně 60, proto potřebuji minimálně 100. Má to svou logiku, sebemenší uzel ti dokáže znepříjemnit život, proto ta rezerva. Nehledě na to, že při mém stylu chytání kmen docela ubývá.
Stroft mi v tomto ohledu moc vstříc nevychází. Mám rád 150m špulky a oni dělaj jen po stovkách.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:02® Sander
sus1 > si nedáš pokoj
Ještě ti to vystřelí v ruce a…a vůbec, nech si to na Silvestra!
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:43® Sander
hecht > jdu na to.
A koukej balit, za chvíli Ti mačkám horní zvonek
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:23® Sander
Piranha > závist není dobrá vlastnost hele
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:39® Sander
sus1 > málo znáš, kamaráde…
Vzpomeň na Foglarovy Rychlé šípy.
Dobrou.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:33® Sander
sus1 > jo, Mažňáků, doufám že nás volíš!
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:07® Sander
sus1 > já ti nestačím?
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 22:07:59 uživatelem Sander. - Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:04® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3. srpna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes mě hecht vytáhl nečekaně na fišku a návrat na sobotní místo nedopadl úplně dle očekávání.
Hned po příjezdu se nám naskytl pohled na kalnou a zvýšenou řeku. To by ještě nebyl takový problém, ten přišel až po „rozbalení tábora“. Na straně, kde jsme chytali, se začaly valit tuny bordelu a klacků, takže se stal celý břeh nechytatelný.
Po složitém přesunu na druhý břeh, za téměř dokonalé telefonické asistence kolegy Scanixe (bloudili jsme jen chvilku), začala fiška reagovat na krmení takřka okamžitě. Ven šly nejdříve podoustve, pak slušný lysáč, cejni, cejnci, ouklej 22 čísel
a karas 39. Co se kaprů týče, ven jich šlo asi kolem 15–20ks, ale až na toho lysce to byly ryby velikosti dlaně. Až se člověk diví, že v tak silném proudu dokázaly udělat sekatelné záběry. Ryby podobné velikosti, jako ty sobotní, se nám přes veškerou snahu vyhnuly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 ve 22:14® Sander
Vasili > tohle bych ale udělal jen kdybych opravdu musel, té rybě ta doba ve vezírku zrovna dvakrát neprospěje.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:06® Sander
Vasili > na tom nic špatného nevidím. Hodně kouleválečů se ani neobtěžuje ho zapsat.
Pokud ho ale neulovíš v noci a nechceš dělat fotky až po rozednění, pak nechápu proč čekáš do skončení lovu.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 21:10® Sander
skwor > cvoci na kánoích, cvoci s prutama, ono je to skoro jedno koho u té vody potkáš.
Jen mi štve, že je mezi těmito dvěma skupinami taková pře. Tůhle jela vodačka s nějakým lemplem vzádu, volá na mě:" Jéé, dobrý den." A ten lempl na ni:" Co děláš, krávo, rybáře nezdravíme!"
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:53® Sander
Scanix > kéž by jsi měl pravdu.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:53:51 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 20:48® Sander
Scanix > no jo, kdybych vyžehlil každého co mi vzal, byl by to letos rekordní pátý
, včetně těch dvou jarních pulečků.
Řeka se nezměnila. Jen jezdím dál než loni.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:48:30 uživatelem Sander.