Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 31. července 2009 ve 20:12® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hajan > je mu deset let, buďme tolerantní.
- Pátek 31. července 2009 ve 20:09® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Robur > nejsou prachy.
- Pátek 31. července 2009 ve 20:09® Sander
Robur > rybářská výbava? Jedině u mně v autě.
Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 20:10:18 uživatelem Sander. - Pátek 31. července 2009 ve 20:01® Sander
Robur > na dně přehrady.
- Pátek 31. července 2009 v 19:53® Sander
dudu > vpravo skoro nahoře máš „Osobní menu“ – na konci první řádky „kontakty“ – vymažeš mejl a dáš uložit.
Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 19:53:52 uživatelem Sander. - Pátek 31. července 2009 v 17:43® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31. července 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se hezky fídrovalo. Brali cejnci, cejnci a pak ještě cejnci. Asi se mi o nich bude zdát.
Jen dvě ryby nebyly cejnkem – potěšila krásná podoustev, kterou jsem v tom úseku řeky spatřil poprvé, v polovině lovu vzal velký kapr, se kterým jsem se proběhl po břehu kam až to šlo, nicméně to bylo plat prtné a souzen mi nebyl. Osmnáctka zklamala 10cm nad háčkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 ve 12:21® Sander
Tak, jsem napapanej až na půdu. Hodím na to kafe a přijde řada na šupinu. Jelikož se po tom jídle skorem ani nehnu, odnese to nějakej prasečkin.
Poslední den dovči, to nejni možný jak rychle to uteklo
EDIT: sus1 > promiň že jsem narušil tvůj monolog
Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 12:22:27 uživatelem Sander. - Pátek 31. července 2009 v 10:38® Sander
sus1 > nemám čas, si peru, uklízím, utírám prach, za chvíli jdu vařit, pak umeju nádobí a pojedu na fišku zbitej jak špalek
- Čtvrtek 30. července 2009 ve 22:46® Sander
Libor > ne. Můsím naspávat hodiny. V sobotu budíček v půl osmé.
- Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:46® Sander
- Diskuze: Feeder
Hergot, dneska všude berou slintáci. Faktem je, že v proudu pod jezem už docela táhl a 53cm také není k zahození.
- Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:40® Sander
padák > na popíky bych vzal jemnější prut, maj tam ten samý do 35g, má ho skwor, tak se ho optej.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 19:49® Sander
Flip > ne, je spolu s jeho bráchou určen na položenou a tak to taky zůstane
Navíc hnědý vlasec na vláčení hladinových věcí je podle mně naprd.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 19:29® Sander
cormaxx > jo, dnes mu začala i skončila služba na vláčáku.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 19:14® Sander
sus1 > ba ne, bylo ještě v cajku, měl jsem ho celou dobu v lednici.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 19:13® Sander
Prutos > ne, tak jak jsem to nazval se mi zdá správně. Nemám rád žvejky, tak proto.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 17:48® Sander
sus1 > jinak abych dotáhl do konce tu včerejší debatu o zbylém krmení – dnes jsem setřel plíseň, nabíjel teplé futro do krmítek a hloupí prasečkini pěkně nasávali.
Když to staré došlo, nabíjel jsem čerstvé se stejným výsledkem.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 17:42® Sander
padák > prut je to elegantní a za ty prachy docela výkonný. Máš čas rozmýšlet, p. Procháza do 14.8. dovolenkuje a tudíž by ti do té doby objednávku nevyřídil.
Tento příspěvek byl editován 30.7.2009 17:44:23 uživatelem Sander. - Čtvrtek 30. července 2009 v 17:41® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30. července 2009
Chtěl jsem uvláčet bolena a pokřtít tak nový prut, ale díky absolutnímu nezájmu ze strany šupinatejch jsem to brzy vzdal.
Vláčku vystřídal feeder a zde už byla situace o něco lepší. Brali kapři (do 53cm), plotice, cejnci a dva cejni velcí.
PS: tedy absolutně nevím, co si to dnes odpoledne nacvičoval ten uragán, každou chvíli kousek ode mne spadla velká větev a voda jich byla za chvíli plná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 12:06® Sander
Scanix > mám defakto všechno, to co mi lohli byla druhá liga. Starší veci, které jsem používal jen když jsem nechtěl ničit ty lepší – a fakt je, že to bylo často. Tedy co se máčovky a feederu týče. Ukradení vláčáci byli v první lajně, proto se je také snažím sehnat jako první.
Jinak tohle je štikáč v 21–50g.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 11:08® Sander
sus1 > napiš mu osobku, ta akce dnes nekončí, ne?
Musím pádit, kdyžtak se ho večer zeptám pokud se nějak nedomluvíte.