Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 29. července 2009 ve 22:22® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > mi se právě zdá, že ty prsatý vyjíždí až po obědě.
Jinak mezi tu skupinu lidí, jejichž název se mi příčí i naťukat na klávesnici, se nebudu řadit nikdy. Nemám na to geny.
- Středa 29. července 2009 ve 21:52® Sander
Mám dilema.
Zbylo mi krmení, nerad používám u vody starší, tudíž by to chtělo na fišku ráno. Tak nevím, nařídit budíka na sedmou se mi zdá jako špatná sebevražda.
Tak babo raď.
- Středa 29. července 2009 ve 21:49® Sander
Libor > nehodím, nelíbí se mi a takhle jednoduše vám na smeč nenabiju
- Středa 29. července 2009 v 18:19® Sander
skwor > tak to jsi mě vážně uklidnil.
- Středa 29. července 2009 v 18:08® Sander
hajan > Berou? Tahej ať jí vidim! Je tu něco? Ahoooooj…
Grr, facku za každý písmenko!!!
- Středa 29. července 2009 v 17:36® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní žehlírnu tloušťů beru jako podařenou, i když byly chvíle, kdy bych to nejradši zabalil. Za hodinu a půl šlo z vody okolo 20 ryb, z toho dobrá polovina od 45–52. Hezké dlouhé zdolávačky v silném proudu. Kdybych si vzal prsačky, šance na větší rybu by byla o mnoho vyšší.
PS1: byl jsem letos už potřetí kontrolován RS. Je dobře, že tu občas fungují, i když to může být náhoda.
PS2: dám měsíční plat tomu, kdo si stoupne na jez a týden nepustí po proudu jediného vodáka. Jezdili téměř neustále, jejich řeči fakt člověka otráví…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 13:21® Sander
- Diskuze: Feeder
lUbiC.xD > nikoli z hlediska profesionálního, ale z hlediska použitelnosti. Kamarád mi ukazoval někdy před třemi lety feeder, co sehnal za 600 ve vedlejším okresním městě – 3.30 dlouhý těžký a měkký kůl se dvěma špičkami. Ty špičky měly u koncového očka průměr (když to přeženu) asi jako slabá propiska. Tohle nemělo s feederem nic moc společného. Obrázek prutu, po kterém toužíš, mi ten kamarádův „feeder“ docela připomíná.
S tím by jsi se trápil, věř mi. Nemusíš pro začátek kupovat nic extra, a stejnětak nic nového – protože po splnění účelu stejně brzy koupíš nový, pokud tomu přijdeš na chuť. V internetových bazarech na Chytej.cz a MRKu se objevuje spousta použitelných prutů za solidní ceny. Stejným způsobem můžeš pořídit i naviják. Nevím jestli se vejdeš do osmi stovek, ale myslím že se ti takový nákup pro začátek vyplatí.
- Středa 29. července 2009 v 11:49® Sander
lUbiC.xD > vím jaký jsi měl namysli. Platí bod 6.
- Středa 29. července 2009 v 10:44® Sander
lUbiC.xD > 1. řekl bych že ano. Ovšem nelze vyloučit to, že dojde věc třeba poškozená, jiná atp. V tomto případě máš možnost reklamace, výměny.
2. vlasec průměru 0,22mm na feeder použít lze, záleží na tom, co plánuješ chytat za ryby. Jsou situace, kdy je silný vlasec nutností.
3. nejběžněji používanou montáží je paternoster a montáž průběžná. Pokud zde trochu pohledáš, najdeš myslím návod na obě.
4. ano, je možné zlomit prut při náhozu. Je to pěkná pecka a všichni kolem se ti budou smát
Je to ale extrém, s prutem by se mělo zacházet trochu s citem, dřív nebo později poznáš, co si s ním můžeš dovolit.
5. cena 800 za feeder s navijákem je sice dobrá, ale nečekej za ni od těch věcí zázraky.
6. ne, do začátku bych si tento set nepořídil, a už vůbec ne přes internet. Může to být nepoužitelný kůl s tlustými tvrdými špičkami, které kromě proudů Niagary nemají využití.
- Úterý 28. července 2009 ve 22:40® Sander
osprey > to by nebyl problém.
Ani mě nenapadl ten zimní lov, v tuto dobu ji také nepoužíváš?
- Úterý 28. července 2009 ve 22:30® Sander
Scanix > pokud jsi je masil tak vím kde jsou
Ba ne. Třeba za to může povodeň, těžko říct. Možná jsou jen jinde.
- Úterý 28. července 2009 ve 21:45® Sander
Scanix > už aby vám tam zase nasadili, co? Nějak jsi si to tam vyžehlil
- Úterý 28. července 2009 ve 21:28® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos > copa, nevydržels a jdeš na chovňáka?
- Úterý 28. července 2009 ve 20:57® Sander
- Diskuze: Začínáme rybařit
Black11 > to tě na tom netu teda pěkně ojebali.
Kde jsi dělal rybářské zkoušky?
- Úterý 28. července 2009 ve 20:40® Sander
osprey > pokud je to problém jen u větších ryb, pak se nemám čeho bát.
- Úterý 28. července 2009 ve 14:40® Sander
cormaxx > jsem na to mé zdolávání se šňůrou také zvědav, kamarád měl měkký prut, možná proto jsem nevyřízl ani jednu, byť malou fišku.
Jenže já se s rybou při zdolávání snažím nepárat a Amnésie je docela vykošťovák, snad mě zachrání jeho délka.
- Pondělí 27. července 2009 ve 23:19® Sander
osprey > dobrá, jestli to prubnem tam jako minule a budem házet až k řece, třeba si tou šňůrou pomůžem. Jsem na to zvědav, v bezvětří to makalo bezvadně.
- Pondělí 27. července 2009 ve 23:08® Sander
osprey > já právě někoho s tou šňůrou sehnal, seděli jsme na tom fleku jako tůhle s hechtem, šňůrou jsem si zachytal a líbilo se mi to. Nad tím co bych na ni chtěl chytat jsem nijak nepomýšlel. Pomýšlel jsem jen nad tím, kde jinde bych ji využil a zda to má smysl.
Bralo to tedy mnohem méně než minule, ale z těch záběrů jsem měl lepší pocit. A dokonce jsem jich i více sekl (v poměru s minulou rybačkou, kdy byla má úspěšnost záseku tak 10%). Možná to bylo tím, že jsem chytal s cizím prutem a průběžnou montáží. Házel jsem to až na hranu proudu, tedy ještě určitě o 10m dál.
- Pondělí 27. července 2009 ve 22:40® Sander
osprey > je mi jasné, že záběrů se šňůrou není víc, ale jsou s ní na dálku lépe rozpoznatelné. A vo to gou.
Jinak při tom objemu věcí co potřebuji je cívka na Reda záležitost asi za 300, což už by mě nepoložilo.
- Pondělí 27. července 2009 ve 22:36® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey > tss, nekecal…
Tak aspoň Sanderbaity jsou jen moje!