Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 27. července 2009 ve 22:33® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

osprey > no přece miliony záběrů.

Napsal jsem to blbě, ta šňůra by tomu indikátoru měla trošku pomoct.

Pondělí 27. července 2009 ve 22:31® Sander
Sander

osprey > už nevím co je Sand City. Tůhle to měl Pepa v kartě jako svoje bydliště. Zloděj! :-D

Pondělí 27. července 2009 ve 22:26® Sander
Sander

kubas > závidíš? :-)

Pondělí 27. července 2009 ve 22:18® Sander
Sander

osprey > stejně bych dal nejraději na konec návazec z vlasce, šňůra by posloužila jen jako lepší indikátor záběru na tu dálku.

Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 22:19:08 uživatelem Sander.
Pondělí 27. července 2009 ve 22:15® Sander
Sander

sus1 > mě ne, já ho nikdy nechytnu.

Pondělí 27. července 2009 ve 22:11® Sander
Sander

osprey > a přitom se kousek od tvého baráku tahají sumci…

Kamarád ho tam vyžehlil na UL, 40 minut, 97cm.

Ale je mi jasný, jak to tam s nimi je. Ber to jen jako info.

Pondělí 27. července 2009 v 19:47® Sander
Sander

Prutos > Petr kecá, Povodí Vltavy má najaté ovce, které to tam o sezóně spásaj. Žádný Tery, žádný děti v chlívku…

Pondělí 27. července 2009 v 18:54® Sander
Sander

Flip > no jo, ona i tichá voda břehy mele…:-)

Pondělí 27. července 2009 v 18:44® Sander
Sander

Flip > když už jsi použil takové přirovnání, osprey mi předevčírem ukazoval s čím chodí na vrabce. Ruční vzduchová Slavie s 2500 diabolky, takže ani v tomhle oboru to nemá předimenzované :-D

Pondělí 27. července 2009 v 18:41® Sander
Sander

Prutos > abych nekecal, v roce 1984 tu někdo urval rybu na 0,14, ale měl ji na cívce sedm let a víš jakou mohla mít v té době pevnost byť třeba úplně nová… :-D

Pondělí 27. července 2009 v 18:38® Sander
Sander

ladamaj > nemám tušení.

Od kamaráda jsem dostal igelitku peří, co údajně barvil nebožtík Janus ve Fezku – tedy dost možná použil barvy na oblečení, nevím.

Asi to ale nebude sranda, bůh ví jak blbě to schne, peří se může lepit k sobě apod.

Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 18:38:57 uživatelem Sander.
Pondělí 27. července 2009 v 18:31® Sander
Sander

ladamaj > pokud jsi zvládl prasečkina a srnu, pak bude zbytek rutina, ne? :-)

Pondělí 27. července 2009 v 18:29® Sander
Sander

Prutos > ještěže tu tyhle problémy nemusíme řešit. :-)

Až pojedeš k ospreyovi, zabal si cívky s vlasci do průměru 0.12mm, sám přijdeš na to, že je to tu naprosto dostačující :-)

Pondělí 27. července 2009 v 18:14® Sander
Sander

Flip > škoda, tam by bylo ryb, kdybyses tam občas mrknul… :o))

Pondělí 27. července 2009 v 18:14® Sander
Sander

ladamaj > osobně bych to raději někomu svěřil. Kanec přes 100kg nás stál 700, a to je kurňa plocha, za kunu chtěli 150. Když to chceš mít udělaný dobře, možná se ti práce strávená u té kožky ani nevyplatí :-)

Pondělí 27. července 2009 v 18:02® Sander
Sander

Flip > to bylo o pár km výš, nicméně koukali jsme na ty rybáře v zákazu jak puci, včetně toho borce, co vláčel přímo z mostu. Prý tam proto moc rád nechodíš :-)

Pondělí 27. července 2009 v 18:00® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27. července 2009

Asi nejsou na rybolov ty správné erekce na Slunci.

Za zmínku stojí jen včerejší pokus o dravce, kdy se proletěl vzduchem tloušť jak poleno a pod nohy jsem si doheveroval candáta přes 60. Ale abych navázal na úvodní větu – obě ryby se vypnuly.

Aby byla dušička spokojena, dotáhnu si občas fotku něčeho bez šupin.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25443.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 27. července 2009 v 17:44® Sander
    Sander

Prutos > to neni prča, hecht by Ti mohl povyprávět, jak jsem před dvěma týdny zdolával bolena v proudu u Scanixe. Pravděpodobně byl stejně seklý, zapřel jsem si prut o kyčel a jen držel, nedalo se s tím fakt dělat nic, celkem Davidovo počínání chápu. Prut do 40g, mono 0,20 a ta ryba se nehla metr ke mně.

No a za pár chvil se vypla. A možná je to i dobře.

Pondělí 27. července 2009 v 10:55® Sander
    Sander

osprey > když je to tak, nejspíš ji dám na jednu cívku, kterou budu používat na delší vzdálenosti. Tahat z vody zapnuté sbíječky mě baví a díky délce Amnésie to nemusí být až tak brutální.

Měl jsi v ruce Crystal od FireLine?

Pondělí 27. července 2009 v 9:48® Sander
    Sander

osprey > jaký materiál bude mít v proudu větší odpor? Osmička šňůra, nebo šestnáctka vlasec?

Sázím na šňůru, která se tam natočí svou širší plochou (pokud to není ta oválná).