Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 21. července 2009 v 19:08® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > u nás? Jel jsem asi stejnou vzdálenost na východ jako bych jel k vám na západ.
- Úterý 21. července 2009 v 16:32® Sander
Libor > osprey fotil, Scanix taky. Já neměl čas, odháněl jsem psa od kýble s krmením
Ryby braly krásný a bylo jich poměrně dost, co se druhů týče – kapr, cejn, cejnek, ostroretka, podoustev, lín, plotice, jesen, tloušť, perlín, štika na červíky Mírovi spadla, boleni na vláčku, no a Scanic vláčením bodoval s candáty a boleny, z nichž ten nej asi 65. Fotku sem nejspíš hodí.
Škoda že jsme to museli po jedné odpolední ukončit.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2009 16:33:38 uživatelem Sander. - Úterý 21. července 2009 v 16:26® Sander
Libor > nevím, recept nemám ani na osmou ranní, natož na čtvrtou.
- Úterý 21. července 2009 v 16:16® Sander
Libor > super, dnes jsme v tom seděli asi čtyři hodiny s ospreyem a Scanixem na jeho výsostných vodách a mám na xychtě pěkně vypálený brejle.
- Úterý 21. července 2009 v 16:11® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam > s poslední větou tedy moc nesouhlasím
- Pondělí 20. července 2009 ve 20:24® Sander
sus1 > podle mě myslí ty bagry.
- Pondělí 20. července 2009 v 16:54® Sander
Robur > v pořádku, sehnal jsem špičku s podobnou akcí, ale většího průměru. Teď jsem ji zbrousil a musím se pochválit, že se mi to povedlo, takže smůla prolomena
- Pondělí 20. července 2009 v 16:30® Sander
DEATH > nechtěj vědět jak to dneska vidím já!
Před chvílí jsem při náhozu zavadil o větev, vlasec rupl, po něm se krásně svezla špička a teď se válí kdesi na dně řeky. Když připočtu tu dnešní pokutu, celkem vydařený den.
- Pondělí 20. července 2009 ve 13:15® Sander
Libor > včera jsem voblerem pocuchal rusáka, rána do prutu a šedesátka torpédo vyskočila půl metru nad hladinu
Byl jsi na nich?
- Pondělí 20. července 2009 ve 12:16® Sander
Jsem si skočil pro vlasec, dýl jak tři minuty to netrvalo, stál jsem v zákazu, hodil jsem tam výstražný aby to nevypadalo tak drze a ty bejci už tam stáli když jsem vyšel z krámu. Spolu se mnou ještě dvě auta, ty však skončili s botičkou a za 1200. Mně to stálo 300, bo když se mě ptali, jak jsem na tom finančně, tak jsem řekl že jako student špatně. Tak mi dali nejspodnější hranici.
Ještě jsem říkal prodavači, když mi vracel penize: „Doufám že je teď nedám na pokutu…!“ No a za minutu už jsem k němu běžel rozměnit pětikilo.
- Pondělí 20. července 2009 v 10:54® Sander
Nemám rád policajty…
- Neděle 19. července 2009 ve 23:04® Sander
Filip00 > povol brzdu na nejjemnější stupeň, pomalu vytahuj vlasec z cívky a sleduj jestli se rolnička protáčí. Pokud ano, je to v pořádku.
Tento příspěvek byl editován 19.7.2009 23:04:34 uživatelem Sander. - Neděle 19. července 2009 ve 23:03® Sander
dam > kontrolovat sice můžeš, ale pokud už jsi majitel toho kterého navijáku, pak jediné co s ní uděláš je maximálně výměna oleje
Přece ho nevyhodím, když mi tato závada zabere pět minut za půl roku…
- Neděle 19. července 2009 v 19:40® Sander
wena > nejen rotačka kroutí vlasce. Tuto otázku teď řeším u navijáků Tica Sportera na kaprových prutech, není to ale samotnými navijáky, kroutí se to třeba při delších hodech olovem atp. Semtam si zabrodím pod jez, vemu všechny navijáky co mám, vlasec pustím po proudu, chvíli ho podržím napnutý a poté pomalu navíjím vlasec bez sklonů ke kroucení. Samozřejmě dočasně, třeba za půl roku tuto činnost zopakuji, někdy třeba až za rok.
- Sobota 18. července 2009 ve 22:09® Sander
sus1 > kor ode dneška tam musí být vedro na padnutí.
- Sobota 18. července 2009 ve 13:31® Sander
yerrx > protézu?
- Sobota 18. července 2009 ve 13:24® Sander
hecht > můžeš klidně i dvě
- Sobota 18. července 2009 ve 13:23® Sander
DEATH > hmm, ukázkový příklad pro logické myšlení, čekal jsem něco podobného
- Sobota 18. července 2009 ve 13:10® Sander
hecht > nemám absolutně nic kromě trochy kukušrotu, dvou starých rohlíků a upřímné víry v nesobecké kamarády
Vyměním pár červů za suché posezení pod deštníkem.
EDIT: takže jestli přestane pršet, jsem v háji
Tento příspěvek byl editován 18.7.2009 13:12:19 uživatelem Sander. - Sobota 18. července 2009 ve 13:07® Sander
yerrx > nejsi ty náhodou z Krnova?