Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 17. července 2009 ve 23:33® Sander
Sander

Takej pěknej večer a jen tři záběry…

Pátek 17. července 2009 ve 14:36® Sander
Sander

Hmm, už prší, paráda.

Pátek 17. července 2009 ve 14:31® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

crazykapr > s mačkou a kusem rohlíku dohodíš strašně daleko. Musíš ho ale dobře napíchnout (obvázat) a nezapomeň ho před hodem položit na hladinu, aby ztěžkl.

Mě se ten feeder nelíbí už z toho důvodu, že zdánlivě pomalé ryby jako kapr a amur zařadí po vcucnutí rohlíku vyšší rychlostní stupeň. Dost možná za to může háček, který ucítí v tlamě, nebo konkurence ze strany okolních ryb. Zabravší ryby proto nechávám jet i více jak dva metry a přesto se často stane, že rybu neseknu, nebo se během zdolávání vypne.

Tento příspěvek byl editován 17.7.2009 14:32:40 uživatelem Sander.
Pátek 17. července 2009 ve 14:25® Sander
Sander

No jasně, mě ty tři příjemné dny připadaly nějaké podezřelé. Se vsadím že bude zase minimálně dva týdny hnusně, jako vždycky.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 22:01® Sander
Sander

yerrx > odstěhuje se do Kanady?

Čtvrtek 16. července 2009 ve 21:51® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

crazykapr > feeder není úplně ta nejlepší volba pro lov z hladiny, spíše bych sáhl po mačce. Ale jde to se vším, dnes jsem k tomuto účelu zneužil 2.70 vláčák a také to šlo. Co se sestavy týče, použil jsem jen samotný háček. Můžeš to doplnit malým splávkem, abys lépe rozpoznal záběr. Od háčku ho dej tak metr, metr a půl.

Pokud ale trváš na ohnutí feederové špice, montáž lze použít klasická průběžná. Olovo se neboj použít trošku těžší, aby plnilo svůj účel. Délku návazce musíš změřit podle hloubky rybníka.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 20:39® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. července 2009

Pokus o bolena na stojáku jsem asi po stovce hodů vzdal. Ti kanci se za voblerem ani neotočili, vobler fungoval spíše jako dobrá plašička. Kam jsem ho začal házet, tam zmizely z hladiny skorem všechny fišky.

Po tomto neúspěchu jsem zkusil kapry z hladiny, rohlík zafungoval a prut se občas slušně ohnul. Vzal mi i šedesátník amur, ale ten se díky uspěchanému záseku vypnul.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25284.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 16. července 2009 v 15:47® Sander
    Sander

Libor > dva chodí u nás na vsi pravidelně do hospody a s těma radši opatrně, jen CaR :o))

Čtvrtek 16. července 2009 v 15:09® Sander
    Sander

Libor > sakra, to abych nalil do chladiče Fridex…

Čtvrtek 16. července 2009 ve 14:20® Sander
    Sander

Konečně Itálie…

Asi si večer pojedu něco požehlit, kdo se přidá?

Středa 15. července 2009 ve 21:59® Sander
    Sander

osprey > to jsi šikovnej, já si pamatuju, že jsme na vsi všichni měli problém trefit prakem PETku na deset metrů, s olovy byl rozptyl menší, ale stejně jich šlo dost vedle. No a taková petka je přece o něco větší než sršeň :-)

Středa 15. července 2009 ve 21:52® Sander
    Sander

Libor > co že??:-O :-)

Středa 15. července 2009 ve 21:49® Sander
    Sander

Libor > řekl bych že by to dost zredukovalo pár týdnů sucha, teď je každá sebemenší louže nabouchaná komářími larvami.

Středa 15. července 2009 ve 21:40® Sander
    Sander

Kolika dní se dožívá komár, v případě že ho něco nezabije?

Zajímalo by mě jak dlouho tu bude to popovodňové komáří mračno, spolu s hovady tu tvoří neprůchodný terén 8-(

Středa 15. července 2009 ve 20:37® Sander
    Sander

osprey > nikam nespěchám, momentálně na mně opět něco leze, půl dne jsem strávil na záchodě a po práci normálně usnul – což je dost divný. Teď mě začíná bolet hlava. Ach jo…

Středa 15. července 2009 ve 20:16® Sander
    Sander

osprey > i mně čeká pár volných dní, příští týden mám dovolenou.

Rád bych zajel na ty boleny, jak jsem ti říkal před začátkem prázdnin. Chtěl jsem je zkusit dneska u nás, ale po příjezdu k vodě jsem to otočil, je opět dost vysoká a hnědá.

Nechceš zajet o víkendu na hady/candáty? Můžem se tam domluvit.

Středa 15. července 2009 ve 14:19® Sander
    Sander

Libor > leda bych si je vycucnul z prstu.

Fotit jsem chtěl, ale candát byl proti – viz níže o zacákaném objektivu. Neměl jsem po ruce nic, čím bych ho vyčistil, takže jsem si ani necvakl.

Úterý 14. července 2009 ve 22:26® Sander
    Sander

Libor > ani dnešní večer nebyl vyjímkou.

První candát 21:05.

Druhý candát 21 : 15.

Třetí candát 21:30, celkem slušnej, ale zacákal mi objektiv lempl.

Čtvrtý záběr o pár minut později pudlen a do deseti už ani prd. Musel jsem jet, brzy vstávám.

Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 22:26:56 uživatelem Sander.
    Úterý 14. července 2009 v 18:42® Sander
    Sander

Libor > není jich tu zas tolik, abych z toho dělal nějaké závěry, ale zpravidla tak hodinu před setměním to začne, až se sešeří tak se to ani nehne a až s úplnou tmou to opět nějakej šlukne.

Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 18:43:12 uživatelem Sander.
    Úterý 14. července 2009 v 16:19® Sander
    Sander

osprey > tam potřebuješ povolení k lovu ryb pokud se nemýlím?

Zkoušel jsi fotit pod vodou?