Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 14. července 2009 ve 14:13® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
DEATH > naopak, odpoledne bude stejně a bouřka se přivalí navečer.
Přišel mi nový deštník, zopakuji si včerejší zdolávačky candátů, i když bude lejt, bo brát to bude právě jen v tu večerní dobu.
- Pondělí 13. července 2009 v 19:58® Sander
Krásnej večer tam venku…
Asi do toho praštim a do práce zajdu dýl.
- Pondělí 13. července 2009 v 19:54® Sander
skwor > tohle je pěkně nebezpečný postavení, kamarád to měl takhle zjara na pískárně, při prudkém záběru prasečkina dostal pažbou do čumendy.
- Pondělí 13. července 2009 v 19:33® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Ještě je na plavanou moc vody, moc komárů a hloupých vodáků, najít klidné místo není prča. Dvě taková místa se mi v závěru podařilo najít a vytěžit z nich asi patnáct tloušťů. Některé ryby byly slušné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 19:29® Sander
skwor > copa, kapr alias zloděj prutů nebo jsi ho málem zlomil?
- Pondělí 13. července 2009 v 19:26® Sander
osprey > ahoj, jak jste se měli?
Kolega z práce včera přijel také od móře a nadával na studenou chorvatskou vodu.
- Pondělí 13. července 2009 ve 14:11® Sander
Fugas > také gratuluji
- Neděle 12. července 2009 ve 20:33® Sander
Robur > měls bígla, můžeš porovnávat. Stejně jako my, máme ohaře i bígla a mnohem chápavější a ochotnější se učit je ohař. Bíglina už má po sedmi letech zajetej určitej režim a ví co a jak, rok a půl stará ohařina ale umí tolik, že o tom se bíglici v životě nezdálo
- Neděle 12. července 2009 ve 20:16® Sander
Robur > citát:
„Výmarský ohař se stává módou, lidé si ho pořizují do měst, ale zapomínají na to, že je to pracovní plemeno, které potřebuje psychickou a fyzickou zátěž. Dopadne to tak, že není spokojen ani pes, ani majitel“.
Co ty na to? Jsi spokojen?
- Neděle 12. července 2009 v 17:55® Sander
Prutos > změnil jsi názor s uveřejněním tolstoje? Já ti říkal že je to škoda, ještě jednou gratuluji
- Neděle 12. července 2009 v 11:03® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > tenhle víkend byl právě tím, kdy bylo třeba se snažit o dravce, dokud je v šoku z té čistící se vody
Ryby to byly dobrý, co víc můžu od té naší řeky chtít, šak to znáš sám… Škoda toho sumce, ten už mi tu letos neveme.
Překvapili candáti, dokonce mám jeden tip na tyhle dravce, sotva opadne voda aby se tam dalo žehlit. Loni šel z téhle řeky myslím jen jeden, letos už to bude k patnácti kouskům všemožných velikostí. Ti pak brnknu až to bude hot flek
Jo, a zabal si pak prosimtě pruty, ne že tam přijedeš s válečkama :o)))
- Sobota 11. července 2009 v 17:22® Sander
CeP > my se nezdravíme? Nebo jsi koukal jako kdyby jsi přišel o čmely protože řídil synátor? :o)))
- Sobota 11. července 2009 v 17:16® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. července 2009 | Způsob lovu: Přívlač
62cm.
Zklamal tím, že vůbec nebojoval, přestože jsem ho zdolával v proudu. Jo a to bílý dole je Thrill, dokonale zamotán oběma trojháky v podběráku. Docela porod to z něj dostat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 13:12® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10. července 2009
Včerejší večer jsem obdržel 11 záběrů na velké mrtvé oukleje. Ven šli dva candáti ještě za světla, po setmění dvě štiky, ta delší 60+, v závěru tloušť okolo půl metru. Až na první rybu, kterou jsem vyfotil, vše puštěno ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. července 2009 v 17:56® Sander
regulus > hmm, nevšiml jsem si.
Třeba ho brali odnarození k vodě a to se také počítá
- Pátek 10. července 2009 v 17:42® Sander
regulus > fajnovej věk, to byly časy…
- Pátek 10. července 2009 v 17:19® Sander
Hospoda…ryby…hospoda…ryby…
Ententýky dva sumíky…
Hm, jdu navázat.
- Pátek 10. července 2009 v 8:17® Sander
regulus > u nás je to stejně utopie, voda je tu menší a rychlá, nic pro rusáky.
- Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:31® Sander
Libor > škoda ryby, ale už jsem se naučil prohrávat, protože to k tomu patří.
Dík.
- Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:17® Sander
sus1 > a na zpáteční cestě bysme je dodělali u nás
Morava je holt jinej kraj, maj tam teplejc a to fišky rády.
No řekni, kde u nás najdeš vinice?