Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:10® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos > smutnej smajlík prej…si očividně nevážíš toho co tam máte za bohatství, takovýho rusáka bych chtěl aspoň jednou v životě vidět
- Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:52® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9. července 2009
Podlehl jsem a šel po práci na fišku.
Nejprve podráždit tlouštíky na pstruhovku, kde navzdory kalné vodě brali jako o život. Co nához to tloušť, dokud mě to nepřestalo bavit. Velkého nic.
Večer jsem chtěl chvilku posedět, vzal si s sebou tři velké mrtvé oukleje v domnění, že nepřijde jediný záběr a ještě je povezu domů. To jsem však po deseti minutách lovu zamítl a jal se zdolávat velkou rybu. Zřejmě sumec, kopance do prutu, přes metr oslizlého vlasce a zábava na deset minut – než se ryba vypnula, sekám brzy…
Další záběr byl plynulý, zásek si sednul a zapózoval mi candát cca 50cm, který je zde na řece vidět jen vzácně. Když jsem ho pouštěl, začal vyjíždět polda i na druhém klacku, zásek šel ale do prázdna.
No a dál už jsem neměl na co žehlit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:32® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > krásný to bylo.
Mohla zde být pro mne nevídaná fiška, povedla se menší raritka a odpoledne na P zobali tloušti v kalné vodě jako o život.
Tento příspěvek byl editován 9.7.2009 21:33:27 uživatelem Sander. - Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:28® Sander
Jůů, dneska jsem si konečně po asi třech týdnech hezky zažehlil.
Asi před spaním něco pošlu do Z lovu, uvidim…
- Středa 8. července 2009 ve 20:59® Sander
sus1 > nemáš u vás vody dost či co?
- Středa 8. července 2009 ve 20:54® Sander
Kucí voda už jde dolů a čistí se, ještě chvíli a jde se žehlit
- Úterý 7. července 2009 ve 21:36® Sander
Robur > a podzim
A Babí léto si strč za klobouk.
- Úterý 7. července 2009 ve 20:05® Sander
Medved > rád bych si chyt alespoň jednoho, je moc pěknej.
- Úterý 7. července 2009 v 19:46® Sander
Medved > v jižních Čechách ho známe jen z obrázků.
- Úterý 7. července 2009 v 15:18® Sander
I za vysokého stavu vody tam bude určitě metr a půl převýšení.
- Úterý 7. července 2009 v 15:16® Sander
Fugas > ve městě jsou nesjízdné oba dva jezy. Obzvláště ten spodní je nebezpečný. Tenhle u
vára je hodně velkej, normální lidi to nenapadne ani ve snu sjet, protože je to skoro nemožné.
- Úterý 7. července 2009 ve 14:12® Sander
Hmm, paráda… http://www.novinky.cz/…-utonul.html
Nechápu lidskou hloupost podobného ražení!
Tento příspěvek byl editován 7.7.2009 14:13:43 uživatelem Sander. - Pondělí 6. července 2009 ve 21:28® Sander
skwor > no jo, a proč ji taky prodávat s plnou cívkou, že?
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:26® Sander
skwor > safra Ty s tím vlascem na cívce nějak šetříš
- Pondělí 6. července 2009 ve 20:27® Sander
Se z toho wobtáhnu.
Pstruhovka zase na jedničce. Seděl jsem pár km pod soutokem na MP a najednou mě začaly studět nohy – tak rychlý to bylo :o)))
- Pondělí 6. července 2009 ve 14:58® Sander
yerrx > vymaž po změně fotografie cookies. Nedávno mi to tu poradil regulus a fungovalo to.
- Pondělí 6. července 2009 v 10:15® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5. července 2009
Po dlouhé době jsem zkusil hady, jeden klacek na rousnice, druhý na rybku. Arsenál asi dvaceti kusů žížal byl vyžehlen ještě za světla díky nenchavým ploticím a cejnkům, a jednomu úhoři okolo 60cm. Chvíli po setmění jsem zaznamenal lehký potah na rybku, na nic jsem nečekal a výsledkem byl trošku lepší pulec.
Voda stále hnědá a hodně vysoká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. července 2009 ve 13:39® Sander
Zauwi > to musel být mazec…
Já už neviděl fišku ani nepamatuju. Dnes večer by se to mohlo změnit, kamarád mě chce vytáhnout na hady. Fláknu tam dvě mrtvoly na dno a ve dvanáct je zase vytáhnu. Účel tedy splním, fišku dneska uvidím.
- Neděle 5. července 2009 v 9:56® Sander
Zauwi > gratuluji ke kouleválečskému úspěchu
- Sobota 4. července 2009 v 17:04® Sander
- Diskuze: Feeder
cormaxx > určitě myslí okolo matice.