Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:54® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur > já tam měl „Nepřečteno“, počet přečtení 9.999, tak jsem na to kliknul a ani prd. Se mi zdá, že to počítá jen do posledního čtyřmístného čísla no ne?
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:38® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18. června 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně bylo venku počasí, které mám rád. Zajel jsem nejprve k hlubší tůni pod jez, na kterou jsem si opět připravil nejprve mrtvou ouklej. Po štikách se tam ale asi slehla zem. Možná půl hodiny jsem prohazoval tůň od vývařiště až po její konec, až to konečně přišlo…
Už jsem měl rybku asi 5m od sebe, když ji kousek od hladiny vsákl bolen. Žádné rychlé pohyby, prostě ji vcucnul, asi mu připadala jako moc snadný cíl. Určitě 70cm dlouhá ryba ihned po záseku zajela do proudu, takže jsem se chvíli jen koukal na bzučící brzdu. Po deseti minutách jsem ho konečně přitáhl zpět do tišiny, jenže mu po zaškubání hlavou vypadl jednoháček z tlamy. Jak jinak.
Doposud jsem tam bolena nevyžehlil, přesto jsem nabil Thrilla a chtěl přelstít ještě jednoho. První nához, rána u hladiny a voblera bez lanka pozřela štika. Se štěstím jsem ji po chvíli přitáhl na bezpečnou vzdálenost, popadl foťák a slézal opatrně dolů po kamenné dlažbě jezu. Za pár sekund jsem se letos už podruhé nedobrovolně vykoupal, když jsem po té dlažbě krásně sjel. Tentokrát i s foťákem. Rybu asi 60cm jsem vypnul a vydrásal se nahoru.
No nic, popošel jsem asi kilometr po proudu a pokusil se opět o bolena. Jenže v tom dlouhém úseku jsou asi dva, takže si ze mě udělali pěknou prču. Trochu jsem zaimprovizoval, hladinového voblera pustil ke dnu a střídavými pohyby přitahoval. Výsledkem byli dva menší candáti. Nevydržel jsem to, nandal zpět do foťáku baterky a on kupodivu fungoval.
Cestou domů jsem se stavil u jedné hluboké tůně, kde mi vzala na 5cm hlubokopotápivého Storma pěkně stavěná 64cm štika. Tu jsem určitě dostal od sv. Petra za toho bolena…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 21:09® Sander
LojzaRybka > no jo, když vyžehlit, tak kompletně. Proč troškařit.
- Středa 17. června 2009 v 15:20® Sander
LojzaRybka > nepovinné osvětlení je novinka ne?
- Úterý 16. června 2009 v 17:00® Sander
Libor > a jak jsi dopadl Ty?
- Úterý 16. června 2009 v 16:57® Sander
Libor > ryby malý, ale díky bohu za ně. Jediná velká ryba na prutě byl tloušť. Nechával jsem si do jámy pod jezem mrtvou ouklej, skoro trofejní kus, možná 18cm, nabil jsem ji (za tlamku) a v tu ránu záběr. Fiška si to šinula rovnou ke šlajsně, kde se vypnula. Docela brutální tah. Ocas ryby byl rozdrcený od požeráků a tloušť seklý za krajíček – z toho plyne určitě takovejch dobrejch 12cm vzdálenosti mezi požerákem a tlamou. To už je tloušť přes 55.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 16:58:32 uživatelem Sander. - Úterý 16. června 2009 ve 12:59® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. června 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Jako každý rok mě velká ryba minula obloukem, ale radost z lovu stejně mám. Povedlo se mi zázrakem uvláčet šest candátů, což je množství, které jsem zde neviděl celý loňský rok
Štiky zklamaly, několik jich spadlo a čtyři menší šly ven.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. června 2009 ve 21:42® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor > jen aby bylo co…
- Pondělí 15. června 2009 ve 21:32® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor > Tobě též. A koukej fotit!
- Pondělí 15. června 2009 v 19:45® Sander
Vidím to tak na pátou ranní, stejně bude do pěti prd světlo a chytl bych to samé jako chytnu po páté.
A vůbec, možná to přesunu na sedmou…
- Pondělí 15. června 2009 v 19:40® Sander
skwor > byls rychlejší noo
- Pondělí 15. června 2009 v 19:39® Sander
albin > to by musel vstát ve čtyři, jestli vstává tak rád jako já, tak to potěš
- Pondělí 15. června 2009 v 19:29® Sander
Libor > ano. Jsem pevně přesvědčen, že když vydržím, nikdo mi k tomuto počítači nesedne.
- Pondělí 15. června 2009 v 18:44® Sander
hecht > čoveče co Ty budeš dělat, až Ti tam ta nerostoucí pětapadesátka pojde :o)))
Gratuluju, krásnej. Obzvláště z levé strany
)
- Pondělí 15. června 2009 v 18:40® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Slunce opět zakryly mraky, jak už to v Čechách po maximálně dvou slunných dnech bývá, začalo pršet, přesto jsem to zajel okouknout v domnění, že při plavané narazím na jakoukoliv kudlu, jenž by byla zítra mým cílem. Kudla se nekonala, hladina byla všude jako olej. Alespoň že tloušti spolupracovali.
Čtyři ryby v rozmezí 48–51cm, zbylých cca sedm menších. Jeden tloušťák mi to navzdory zesílení kmenu na 0,16 upráskl o kámen. Stane se.
Tento příspěvek byl editován 15.6.2009 18:41:43 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. června 2009 v 15:00® Sander
sus1 > HaD o tom nemusí vědět, beztak už na Chytej skorem ani nechodí
Tento příspěvek byl editován 15.6.2009 15:01:20 uživatelem Sander. - Neděle 14. června 2009 ve 22:25® Sander
Dobrou.
Dnes se mi bude zdát o vodačkách.
…
- Neděle 14. června 2009 ve 22:24® Sander
Libor > chybí kurňa kousek, teď už bych měl vlastně dle Tvého vzorce žehlit ryby přes 60, nevím ale kde je chyba.
- Neděle 14. června 2009 ve 22:16® Sander
1Mara > už pár let nerostu. To přišlo z ničeho nic, asi jsem to období dobře jedl, no a zastavilo se to tady.
- Neděle 14. června 2009 ve 22:01® Sander
1Mara > trefa. Cca 192cm.