Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 19:17® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem prožil opravdu příjemný lov. Ideální počasí, žádné vedro, konečně bez silného větru a ryby spolupracovaly jak jen mohly. Nechalo se přelstít asi 30 ryb, převážně tloušťů, z toho více než třetina přes 40cm. Do půl metru u dvou kusů chybělo opravdu malinko. Pouštěl jsem vše hned ve vodě, ani focením je netrápil.
Nakonec mě okolo půl šesté vyhnal silný déšť, vlastně skoro krupobití, než jsem došel k autu, byl jsem kompletně „zasněžený“. Zničehonic se ochladilo na 7°C.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 20:39® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
adam > fakt jo? To jsem na to zvědavej, jestli přijde něco i k nám.
Zauwi > věř že bych se o ten místní nadbytek vody moc rád podělil
- Středa 22. dubna 2009 v 19:49® Sander
skwor > od západu se hodně zatahuje, k nám to jistě také přijde.
- Středa 22. dubna 2009 v 19:45® Sander
skwor > hezká fišle. I já bojoval s větrem, navíc ještě s proudem a hajzlovskýma fiškama. Ryb šlo z vody navzdory rezavé (kyselé) vodě, která teče po každém rychlém opadnutí vody, docela dost. Nej tloušť 45, o jednoho slušného jsem přišel díky lenosti – a to tak, že místo abych si popošel o flek níž, pustil jsem splávek na 50m a ten kanec to vzal až v té dálce. Všude milion vázek, větve stromů se místy dotýkaly hladiny, tak jsem musel na tu dálku zdolávat se skloněnou špičkou. Jen jsem čekal, kdy se to zastaví. Trvalo to chvilku. Nechal jsem tam celou sestavu…
- Úterý 21. dubna 2009 ve 21:32® Sander
Libor > tak to bys měl ještě poděkovat, Bůh ví jak by to dopadlo kdyby k výpadku nedošlo
- Úterý 21. dubna 2009 ve 14:43® Sander
hecht > Tě Cháron nechtěl převézt jo??
- Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:00® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
vagi > dík, ale bude rozumnější počkat až na dírky. Otázka byla jen pro zamyšlení. Jediné, co bych chtěl vláčet na soukromáku, je štika. Snad se to dá u ČB, ale podrobnější info neznám.
- Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:51® Sander
Libor, vagi > kdybyste to viděli… Had vystrčil půl těla z podběráku, položil si bradu na ten suchej stvol a strnule čuměl. Já nadával než jsem vyndal foťák a donutil ho zaostřit, ale on tam na tři cvaky zůstal.
Pak začalo rodeo a šel rychle zpět. Nedal by se uklidnit.
- Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:48® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20. dubna 2009
Pěkné odpoledne u vody. Nebylo to co se záběrů týče příliš akční, ale něco jsme pochytali. Kolega vyžehlil slušného cejna, mně konečně první had.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 14:19® Sander
- Diskuze: Muškaření
regulus > bodeť bys to pobral, když si stále pleteš důvod k pořízení fotky a důvod vložení fotky do tohoto fóra.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 22:05® Sander
Libor > dík, mi bylo jasný že nějakého vyžehlíš
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:21® Sander
skwor > to má čas, až se příroda vyblbne, pak nějakého vyžehlíme.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:17® Sander
skwor > to bys mi křivdil, 3.4. 55cm, muhehe :o)))
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:15® Sander
skwor > protože tlouště nikdo z nich cíleně nežehlí, má holt hnusný maso.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:13® Sander
1Mara > já vím že vtipkuješ, a já jen konstatoval, jak se u nás věci mají.
Vem si, že ryba přes 50 už je defakto vysloužilý jedinec, už se s nějakým dorůstáním nedá moc počítat. U takových ryb je to v běžných podmínkách asi 1cm za rok a ryba musí mít velké štěstí, aby přežila 10 let tak veliká…
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:06® Sander
1Mara > na té vaší řece mě trumfne každej. No a? Mě baví přechcávat ty velké, i když se šedesátky asi nejspíš nedočkám…
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:00® Sander
1Mara > moc vody, nechodím na ně.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:57® Sander
1Mara > nehledě na to, že je tam řeka napsaná u příspěvku hned nad fotkou …
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:55® Sander
bubu > určitě, moc pěkná čtyřicítka. Vzal goldíka?
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:45® Sander
bubu > dnešní?