Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 13. dubna 2009 v 18:55® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13. dubna 2009
Začalo to tloušti a skaláky na řece, vzhledem ke stavu vody je asi 15ks dobrý, včetně jedné velké ryby, která zajela do vázky (snad Bůh dá a přesvědčí mě o tom, že to nebyl tloušť). Poté přesun na zadní část ramene, kde to byla neskutečná žehlírna. Během asi třičtvrtěhodinového lovu šlo z z tůně 10×10m 12 kaprů, šestice karasů a jeden jesen. Ale moc hezká rybařina to nebyla, fišky jsem rval rychle z vody, aby se ostatní nevyplašily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. dubna 2009 v 18:32® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
HaD > vstanu v půl šesté a…
…půjdu do práce
Je moc vody, beztak to bude chytání na prd.
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:55® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Beer.Beda > cituji Mírova slova, já opravdu netuším, ba ani nevím kde to tam je :o)
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:40® Sander
Beer.Beda > Míra si myslí, že ta Bažantnice už není RMV, muselo by to být v soupisu revírů. Koukal jsi tam?
Též tě pozdravuje.
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:11® Sander
Beer.Beda > není za co. Pozdrav vyřídím.
- Pondělí 13. dubna 2009 v 11:52® Sander
Beer.Beda > samozřejmě.
- Pondělí 13. dubna 2009 v 11:41® Sander
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Scanix > hoď tam zpátečku, já tam byl v lednu a nešlo to!
muhehe…
- Pondělí 13. dubna 2009 v 11:32® Sander
Tak jsem se byl podívat na chatě a tak nějak na mně dolehla nostalgie pstruhového zahájení. Normálně se docela těším, i když budu půl dne v práci a dostanu se až odpoledne…
- Neděle 12. dubna 2009 v 18:37® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12. dubna 2009
Dnes jsme s ospreyem požehlili každý určitě přes dvacet ryb různých druhů, převážně plotic, cejnů, cejnků, jesenů, kapra, karase, tloušťů a oulejí, v případě plotic a jesenů v hmotnostní kategorii, na jakou jako pošumavští kluci od „vydří“ řeky nejsme tolika zvyklí (nebo spíše já nejsem). Cílová ryba, velká plotice, se bohužel nepovedla, i když braly pěkné buchty. Zato jeseni se povedli.
Moc jsem toho nepofotil, ale Míra si určitě odvezl dost pěkných obrázků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. dubna 2009 v 9:21® Sander
- Diskuze: Feeder
Beer.Beda > proč na tebe? Ty jsi mi sympatický, už jen proto, že jsi ospreyův odchovanec, a Míra by se s nějakýma … nezabýval
Komu je to adresováno je tam jasně napsáno.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 22:13® Sander
hecht > bylo tam hodně rybářů?
My dnes viděli vše možné. Od chlapíka, co při náhozu přelomil prut (rána byla slyšet na kilometr daleko), přes kozy pěkné slečny na druhém břehu, po 3 chytající paničky a jejich manžílci shánějící ukradenou loď. Jo, a ještě dvě fetky zapíjející každou čudlu deckou vodky a několika tahy trávy. Fakt síla, rybáři jsou holt „různí“…
- Sobota 11. dubna 2009 ve 22:00® Sander
hecht > tak se vám to kanci povedlo.
Já když dnes viděl ty tisíce rybiček, kterými byl nacpaný přítok do zátoky, kde jsme chytali, v délce minimálně 3km, docela jsem zíral. Tohle byla doslova černá voda, přes malé jezíky skákaly desítky ryb najednou i do výšky půl metru.
Takhle jestli to natahuje tam kde jste byli dnes, to musí být síla. Míra mi říkal, jak tam v noci posvítil pod jez baterkou…
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:54® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Zájezd na Orlík dle očekávání, kolega malého cejna, já tři jeseny a jednoho šupi tříkiláče. Celkem bída, ale s kaprem na 0.14 aspoň dobrej boj. Rybáři všude, kde se dalo alespoň nějak posadit. Možná i proto jsme to ve čtyři zabalili a jeli na pískárnu kousek od našeho města. Kamarád přišel o kapra, mně nezklamal feeder a šlo jich ven sedm. V závěru šel z vody pěkný bolen.
Vše puštěno, nic nefoceno, neměl jsem na to v obležení rybářů náladu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 21:47® Sander
Piranha > nebudu se k tomu více vyjadřovat. Shrnutí je asi takové, že s tou Semou jsi vystřelil nemířenou střelu od boku. A s tím, kdo píše o něčem, o čem nemá páru, nebudu ztrácet čas.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 20:28® Sander
Piranha > Sema má přetažené ceny? Ukaž mi Shimano ve srovnatelné kvalitě jako Amnesia a ceně do 4000.
Vlastně, možná ukážeš, protože kvalitu prutu si určuje každý sám.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 12:18® Sander
skwor > si na pár desetihodin zdřímni a ještě to stihneš na hady
Musím to začít po etapách nosit do auta. Tak zatím…
- Sobota 11. dubna 2009 ve 12:10® Sander
skwor > jo, začíná svítat když jdu do práce, asi okolo 5:45, a jde to rychle dolů.
Já tu řeku zítra prubnu taky. Je ale pořád tolik vody dopytle…
- Sobota 11. dubna 2009 ve 12:00® Sander
skwor > hezká práce, ale to vstávání musel být mazec.
My jedem za chvíli na Orlík, žádné kvalty, pěkně po obídku…ale zato nejspíš chytnem howno. Fakt.
- Sobota 11. dubna 2009 v 10:40® Sander
Piranha > s tou Semou to byl vtip, že ano?
- Sobota 11. dubna 2009 v 8:47® Sander
Pa,pa,páááá, pa, pa, pa, papapapapaaaaaaaa.....
Bude hic, Cecilko, hic bude!