Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 4. dubna 2009 v 11:47® Sander
Sander

havel > jedině dobře. Takové teploty si zasloužíme, když byla tak nehorázně tuhá a dlouhá zima! :-)

Sobota 4. dubna 2009 v 11:40® Sander
Sander

havel > mi spíš připadá, že to spadlo ze zimy rovnou do léta :-)

Sobota 4. dubna 2009 v 11:39® Sander
Sander

Hany > tok to byl asi cormaxův, já jsem to fakt zapomněl.

Sobota 4. dubna 2009 v 9:17® Sander
Sander

sus1 > vtipálku, leda tak včely ti pomůžou štípat :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 22:02® Sander
Sander

HaDová > hlídání jídel, myšleno našich, je u nás na denním pořádku. Zrovna teď mamča dopekla buchtu, odskočila se kouknout ne půl minuty na televizi a čubina už stála na stole když se vrátila, byla asi 10cm od plechu :-)) Přijít o chvíli dýl, bylo by vymalováno. Opravdu chorobná žravost…přitom jí toho dáváme tolik, že prostě nemůže mít hlad!!

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:48® Sander
Sander

HaDová > no abych to upřesnil – naše bíglina myši nežere, a to z jednoho důvodu – i když vyhloubí půlmetrovou jámu, nechytne ji. Tedy jednou se jí to povedlo, uválela ji k smrti, ale nepolkla.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:41® Sander
Sander

HaDová > ta žravost je u nich chorobná, a to píši bez nadsázky. Je to hrozná vlastnost. Ta naše dřív také zdrhala, třeba i hodinu nebyla, ale teď už ví, že srnka ani zajíc pro ni nejsou k jídlu a stejně by je nedohnala. Přeorientovala se tedy na myši a je klid.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:36® Sander
Sander

sus1 > loni jsem tak nachytal místní nevěřivce na sumci, měl asi 18cm a já napsal že jsem vyžehlil sumce 180…no nekecal jsem ne? Myslím že se chytil zrovna HaD :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:35® Sander
Sander

HaDová > pořídili jsme ji na myslivost, na výstavách byla pokaždé výborná, ale udělala průšvih na loveckých zkouškách. Postupně se z ní stal gaučák a i když toho tolika naběhá, umí si udělat za každé situace pohodlí :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:29® Sander
Sander

HaDová > nalítá i 15km denně, většinou s mamčou, která je blázen do cyklo i klasické turistiky.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:26® Sander
Sander

Safra, dneska už má bígla každej. Ten můj mě nechce pustit na křeslo a přitom dávaj Slunce, seno…

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22918.jpg
Pátek 3. dubna 2009 ve 21:24® Sander
Sander

Radek > ano, ale v práci, pokud nechceš nějakou extra konkrétní informaci, ptej se.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:44® Sander
Sander

sus1 > kdybys byl strojař, míry ryb uvádíš v milimetrech! Takhle si na něj jen hraješ. Jo, a nejni šuplera, ale posuvné měřítko, v horším případě posuvka…bo to do nás ve škole hustlili a učitelé maj vždycky pravdu.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:39® Sander
Sander

sus1 > jsi ty 20cm prasečkiny měřil?

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:39® Sander
Sander

Libor > přidej k tomu sílu dnešního proudu zvedlé řeky a myslím že na 0,12 to ujde :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:37® Sander
Sander

sus1 > kdepak, k těmhle mám úctu i v dobách kdy nejsou hájené.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:31® Sander
Sander

Robur > beztak Hany, ale teď nevím.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:29® Sander
Sander

Robur > 5×? Možná ani třikrát. A za to zašpinění to stálo, ryba byla krásná a zasloužila si rozvalit se v měkké síťce.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:26® Sander
Sander

HaDová > ne, nerad bych vás zatěžoval svými osobními věcmi, počkám si na fotku, která se pošle dvěma kliknutími myší. Dík moc.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:18® Sander
Sander

Robur > to by musela být oboustranná, anebo se známka lepí zvenka? Nevím, nemám ji.