Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 28. ledna 2009 v 19:50® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
albin > neměl jsem namysli změnu pozadí fotky prostřednictvím počítače, ale aby se ty fotky nezdály stejné, můžu měnit povrch, kam rybu umístím – tráva, listí, voda, slunce, stín… atp.
- Středa 28. ledna 2009 v 16:43® Sander
HaD > já věděl že nezklameš. Bude to přínos, zcela jistě.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 22:34® Sander
Alov > tlouště s ostrýma jsem na vlastní oči neviděl, ale už jsem ulovil ostrou mezi tloušti. Akorát tu tvou délkovou kategorii vyděl dvěma
Ostré by se měly pohybovat pospolu, velké tlouště je také občas vidět ve větším počtu, takže když se ta hejna střetnou…:o)
- Úterý 27. ledna 2009 ve 22:15® Sander
Hany > tak držím palce a dík. Jsou to bezva lovy, těžký, ale odměna stojí za to.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 22:00® Sander
skwor > to jsem rád
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:56® Sander
jiris > vím že ano, tak jsem jich nafotil také spoustu. Navíc dnešní fotka je právě z toho jiného úhlu než kolmého
Hany > doufám…jako každý rok
skwor > dík moc. Nešlo ale ani tak o kvalitu fotek, nýbrž o styl. Fotím je prostě stejně, no a co
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:05® Sander
Lukáši nech to být. Třeba mě to donutí k nějaké krativitě a fotky už se přestanou zdáti stejné.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:55® Sander
HaD > šla by zde zařídit editace fotografií? Když se třeba něco nepošle, anebo jak se často stává ve fórech, že po nezmenšené fotce zůstane jen bílá plocha…hodilo by se to.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:50® Sander
Piranha > já to chápu, posílám toho sem zjara dost, ale musíš si uvědomit, že tloušť je pořád tloušť. Velká huba a červené ploutve. Změnit můžu jen pozadí, nebo mě napadají 2 rozdílné polohy na podběráku. Nemám fantazii. Když jsem na fiškách sám a chci ji rychle pustit, je to optimální řešení pro obě zúčatněné strany.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:44® Sander
Piranha > trefa, to se mýlíš. A mám za to, že právě tobě už jsem to loni vysvětloval. Vsadím se, že pokud si dáš tu práci a porovnáš všechny mé úlovky co jsem sem kdy poslal, nenajdeš shodu.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:37® Sander
Zauwi > trošku jo.
Piranha > opět v roli trapáka, že? Tyhle ryby fotím rád, těším se na radu od tebe, jak vylepšit kompozici, která je furt stejná.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:11® Sander
sus1 > bavilo, moc.
Zauwi > prozatím ano.
Kubajs > oprávněně, po několika pokusech bez ryby.
- Úterý 27. ledna 2009 v 18:23® Sander
1Mara > netuším, 60 neměl tak je to prcek.
- Úterý 27. ledna 2009 v 18:02® Sander
Opět se do Z lovu poslala jen jediná fotka. Rezignuji. Nemá to cenu…
- Úterý 27. ledna 2009 v 18:01® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27. ledna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes vyžehleno ±22 šupinatejch a tradičně jsem podělal velikánskou fišku. Po pěti metrech pomalého tahu přes brzdu se šupinatej vypnul. Jak jinak…:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. ledna 2009 v 17:49® Sander
HaD > přesně jsi to vystihl, tyhle pochmurné dny rád nemám. Fiška bere, což o to, ale to když svítí slunce taky. Byla celkem kosa, měl jsem v závěru docela ztuhlé prsty. Když jsem odjížděl, bylo 0°C.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 13:13® Sander
hecht > ani prd, utek jsem z práce a jedu žehlit
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:52® Sander
hajan > netvrdím že zima není třeba, ale netajím se tím, že mi sere
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:49® Sander
hajan > a víš jak snadno se na to zvykalo??
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:27® Sander
- Diskuze: Plavaná
Myslel jsem že je problém stát se závodníkem v plavané a na tento post se konají obsáhlá výběrová řízení. Že by ale národ rybářů dostal konečně rozum a pochopil o čem je rybaření? No, kéž by.