Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 23. ledna 2009 v 18:23® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > zbytečná cesta… Uvidíš.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:49® Sander
- Diskuze: Feeder
albin > 2× nula, ale obě vycházky opravdu jen na skok. Zítra bych to viděl na první fišku, mám nucenou dovču, tak to zkusím. Znáš to s tím štěstím, jak někdy sedne…
- Středa 21. ledna 2009 ve 21:07® Sander
inspo > není za co, to je přece samozřejmost…
- Středa 21. ledna 2009 v 18:24® Sander
inspo > pořiď si zápisník ne?
- Středa 21. ledna 2009 v 15:18® Sander
inspo > neřeš detaily
- Úterý 20. ledna 2009 ve 21:19® Sander
- Diskuze: Pěst na oko
b.gun > dík.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 20:37® Sander
b.gun > nic jsem nenašel, můžeš citovat část odstavce, kde je to tak jasně dáno?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 20:12® Sander
b.gun > co je dneska košer… Tak nějak mi připadá, že rybáři přestávají znát význam slova etika. Jsem rok od roku více tolerantní, jinak bych se brzy zcvoknul. Už začínám mít masařky na háku.
Jinak co se mníka týče, jeho začlenění do legislativy, ČSOP a podobných organizací neznám. Prostě to ke svému štěstí nepotřebuji. Nicméně dle RŘ má mník míru 30cm a dobu hájení od 1. ledna do 15. března. Takže si nejsem jist, zda je chyba v tom kterém rybáři, který si mníka mimo dobu hájení a v požadované minimální délce osvojil…
- Úterý 20. ledna 2009 v 19:48® Sander
b.gun > nechápu. Narážíš na novely zákona, vedení mníka jako ohrožený druh atp.? Nedávno jsem o tom cosi četl, ale nijak se o to nezajímal (dost lidí tam mlelo páté přes deváté), bo konkrétně mníka bych si stejně nevzal.
- Pondělí 19. ledna 2009 ve 20:46® Sander
Piranha > to musíš mít pěkně počmáranej monitor ne?
- Pondělí 19. ledna 2009 v 15:14® Sander
1Mara > co se ti tak nelíbilo na tom ironickém příspěvku? Mně to přijde jako dobrá prdel
A vůbec jsem netušil, že se tě s tím tak dotknu
„1Mara > náhodou, pokud by se jim s tím dobře chrastilo, proč by nemohlo být do kosočtverce? Apropo, o kosočtvercích se dokonce učí na základních školách, není to sprostý geometrický útvar a navíc ho děti školou povinné kreslí moc rádi.“
- Neděle 18. ledna 2009 ve 22:45® Sander
hecht > máš mejl s fotkami udírkovaných fišek
- Neděle 18. ledna 2009 ve 22:42® Sander
1Mara > náhodou, pokud by se jim s tím dobře chrastilo, proč by nemohlo být do kosočtverce? Apropo, o kosočtvercích se dokonce učí na základních školách, není to sprostý geometrický útvar a navíc ho děti školou povinné kreslí moc rádi.
- Neděle 18. ledna 2009 ve 22:29® Sander
1Mara > extrémní příklad není dobrý příklad.
- Neděle 18. ledna 2009 ve 22:15® Sander
1Mara > proč? Pokud je to určeno pro tříleté dítě, které z toho bude mít rozum až tak za čtyři roky, problém bych v tom neviděl
- Sobota 17. ledna 2009 ve 20:13® Sander
Hany > to je kamarádovo křeslo, i když váží přes 100kg, má občas strach o svůj zadek, takže opodál žehlí na stojáka
- Sobota 17. ledna 2009 v 19:38® Sander
cormaxx > dokud spí, je to dobré. Ale jakmile otevře oči…
- Sobota 17. ledna 2009 v 19:36® Sander
cormaxx > no, tak to si pomůžete. Horšího psa na fišku neznám
- Sobota 17. ledna 2009 v 17:58® Sander
sus1 > zřejmě dobré připojení. Mně to jde ale poslední dobou při stejném připojení mnohem déle, nebo vůbec.
- Sobota 17. ledna 2009 v 17:35® Sander
Jinak s tím vkládáním fotek je to zde poslední dobou nějaké podělané. Nevím, třeba dělám chybu já, ale větší fotky než 600×450 sem neházím. S textem se mi na Chytej vloží maximálně tři fotky z deseti a samotné posílání jediné takto zmenšené fotky trvá snad dvě minuty…