Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:06® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

skwor > v pohodě, umím přijímat prohry :-)

Neděle 11. ledna 2009 v 18:04® Sander
Sander

Piranha > Míra tam používal ta stará Shimana, a ty jsou myslím s bojovkou, nikoli s baitem.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:58® Sander
Sander

skwor > já to také nevím, když není ani schopný se zde registrovat.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:57® Sander
Sander

kary > že ty jsi jedním z nich? :-D

Neděle 11. ledna 2009 v 17:45® Sander
Sander

kary > nevím, prvoligových egohoničů se straním.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:33® Sander
Sander

kary > jak já můžu vědět co si myslíš? Jak můžu vědět že řeka u tebe znamená tok širší jak 100m? Jak můžu vědět, že za silný proud považuješ proud o rychlosti 3m/s+? Jak můžu vědět, že pořádná hloubka je u tebe 3m+?

Ach jo…:-)

Neděle 11. ledna 2009 v 17:23® Sander
Sander

kary > no jo, to máš říct dřív, já žehlím na čůrkách oproti tomu vašemu veletoku.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:18® Sander
Sander

kary > nevěřím :-) Na řece používám horizontální postavení prutů asi stejně často, jako „hvězdářské“. Proč dávat prut nahoru, když si sednu kolmo na proud řeky a házím zpravidla pod sebe?
V tomto případě mám prut vodorovně s hladinou, a věř, vím proč.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:10® Sander
Sander

Kubajs > gravitace je svině :-D Jinak vcelku dobrý vtip.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:04® Sander
Sander

Kubajs > jak prohnutej?

Neděle 11. ledna 2009 v 17:01® Sander
Sander

Hany > to jo, jeseny a červenoprcanice si tam ale dávat nechci :-)

Neděle 11. ledna 2009 v 16:38® Sander
Sander

Hany > to ne, muselo by to bejt zlatý, jinak v tom jezírku není nic vidět.

Neděle 11. ledna 2009 v 16:20® Sander
Sander

Hany > 4 zlaté karase, už docela veterány, tomu největšímu už táhlo na 25 (ne let, ale cm :-) ).

Neděle 11. ledna 2009 v 16:16® Sander
Sander

skwor > mám tam dvě, jedno je takový ten výlisek z Mauntfielda, asi 50cm hloubka. Je to malý, druhé jezírko je normální paneláková vana zapuštěná do země, hloubka asi také 50cm, ale vejde se tam mnohem více vody. Proto jsem tam po zámrazu ty fišky přendal, ale je to stejně plat prtný.

Neděle 11. ledna 2009 v 16:10® Sander
Sander

Hany > ne. Vzal si ho bratr a já počítal s tím, že si tam nekoupí čichavce a dá si tam obyvatele jezírka. Jenže ti zlatí karasi jsou (byli) už strašně velcí, nechtěl je tam ani omylem.

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:41® Sander
Sander

skwor > samozřejmě je to věc vkusu, já jsem v mém okolí třeba tyto vidličky ve spojení s feederem ještě neviděl. Mám raději ty gumové a snažím se je dávat blízko ke špičce.

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:37® Sander
Sander

skwor > podle mně je používání těchto vidliček na feeder naprostá hloupost, obzvláště při lovu malých ryb jemnou metodou. Prut se ve větru pořád houpe, taktéž po cukancích od ryb. Měl jsem je také, na klasickou položenou, žehlil jsem s nimi asi 2× a šly z domu. Ale je to jen můj názor.

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:13® Sander
Sander

skwor > bait je výborný pomocník když rozbaluješ prut, to samé když se jdeš do křoví vyvenčit. A nejen pro feeder. Třeba při lovu parem, kdy není záběr každou minutu, jsem ho občas použil a jednou mi to i zachránilo prut.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:19® Sander
Sander

Hany > šak říkám, jezírko, ne rybník :-)

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:16® Sander
Sander

Hany > sekal jsem ten led minulou neděli, síla asi 20cm. A to bylo před těmi velkými mrazy. Hloubka je tam 50cm, trochu bahna a tlející leknín. Nedávám jim naději, denně tam jezdit taky nemůžu…