Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:46® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam > samozřejmě nebudu čekat než se unaví ouklej, aby se mi nedejbože neutrhla
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:37® Sander
dam > děkuji. Také jsem si myslel, že ty malé průměry mají menší odchylky, ostatně, je to vidět i pouhým okem. Vyřešil jsem to tak, že jsem dnes koupil 200m 0,12 Stroft a ta desítka zůstane na druhé cívce jen kdyby bylo opravdu třeba a na jaře půjde na návazce na mouchy. Jinak co se týče opatrnosti v závěrečné fázi zdolávání, tak v tom mám dávno jasno. Rvát rybu dlouhé minuty a pak ji díky netrpělivosti urvat před podběrákem? Hloupost. Dělám to přesně naopak. Jakmile mám rybu blízko sebe, zvolním a nechám ji ještě vyblbnout.
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:13® Sander
dam > viď, horko těžko hledám výraz pro uragán spojený s deštěm a občasnou duhou
- Neděle 21. prosince 2008 v 11:48® Sander
skwor > jak jsem psal…0,12 Stroft má ve skutečnosti 0,14, chtěl jsem 0,12, tak jsem koupil 0,10. A ta desítka je nejspíše o málo větší
Ale to je fuk, tu čtyřiapadesátku vytáhl jako nic, dostane na tuhle řeku ještě šanci. Na druhou cívku šoupnu 0,12, kterou budu používat více.
- Neděle 21. prosince 2008 v 11:27® Sander
dam > střídavě teď makám na předvánočním úklidu, ale odpoledne se trhnu. Po Vánocích už totiž nebude kdy, všechno zamrzne…
- Neděle 21. prosince 2008 v 11:18® Sander
dam > to máš sice pravdu, ale když už se z toho později stává pravidlo, začíná mě to srát
- Neděle 21. prosince 2008 v 11:10® Sander
dam > je mi to jasné, kór u tak slabých vlasců. Stačí trošku víc zamáčknout broček a je to…
- Neděle 21. prosince 2008 v 9:53® Sander
hecht > i to je možné. Prasklo to jak pavučina.
- Sobota 20. prosince 2008 v 18:47® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam > dík.
Z Ospreyriveru asi zatím největší. Ale s tím vlascem jsem měl chvíli počkat, udělal jsem chybu. Mohl jsem fotit o dost většího tlouště…ale pozdě bycha honiti! - Sobota 20. prosince 2008 v 18:42® Sander
dam > aha, tak to je jiná, já myslel že jsi s ním vláčel
- Sobota 20. prosince 2008 v 18:39® Sander
dam > jsi chytal na sivena, nebo je ta nová výbava ten naviják??
- Sobota 20. prosince 2008 v 18:36® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.12.2008 | Způsob lovu: Plavaná
54cm. Slabá náhrada za rybu, o kterou jsem díky své blbosti přišel. Navinul jsem včera na cívku desítku Stroft a ten nevydržel v tahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 ve 12:08® Sander
skwor > to víš, těch zpravidla 7–8 dobrých fotek, které jsou potřeba na jeden díl…zdá se to málo, ale je to vražedné číslo
- Sobota 20. prosince 2008 v 11:51® Sander
skwor > to jsi ale prokaučoval, už jsi mohl mít letos sedmdesátku
- Sobota 20. prosince 2008 v 11:41® Sander
skwor > jak tak koukám do mapy…vždyť Ty to máš v podstatě za rohem??
- Pátek 19. prosince 2008 ve 20:24® Sander
Lojza > bude kaviár?
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:14® Sander
skwor > jupí, jsi konečně vyléčen!
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:31® Sander
gomz > ano.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 10:31® Sander
hecht >
- Středa 17. prosince 2008 ve 21:23® Sander
Hany > vidíš, mám ode dneška také volno, a v koutku duše jsem doufal, že tahle prodloužená dovolená bude alespoň trochu rybářsky využitelná. Zatím to nevypadá.