Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 31. srpna 2008 v 16:01® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.8.2008
Zkouška nového foťáku na fiškách – lepší příležitost bych si nemohl přát. Už při prvním vizuálním kontaktu s rybou jsem věděl, že 55 padne jako nic, pokud ji dostanu na břeh. Asi tak 2× za rok nechám doma podběrák, a zrovna tento den padl na dnešek. Ani jsem si nesundaval boty a pro fišku sklouzl ze strmého břehu do vody, kde mi bylo jen po kolena. Skoro jsem ji neobjal za hlavou, jak byla široká. Hlavu měla dlouhou skoro jak ta velká Okuma, fakt mazec. Míra ukázala rovných 57cm při položení na metr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 ve 12:38® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur > to budou mít u nás taky, jenže s tím rozdílem, že v té „hobby místnosti“ budu mít veget i já
- Neděle 31. srpna 2008 v 10:57® Sander
HaD > nevím co je na něm dobrého, od rána uklízím, abysme sem mohli dnes večer nastěhovat štěňata, navíc mě od páteční akce bolí hlava…divný, to se mi nestává, když si z toho pamatuji všechno…
- Neděle 31. srpna 2008 v 9:50® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Jdete si někdo naposledy zavláčet na P?
- Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 20:01® Sander
skwor > vidíš, tohle nevidím ani v Písku pod mostem…
- Středa 27. srpna 2008 v 16:25® Sander
- Diskuze: Sumcařina
Iwory > povídej mi. Možná by ta hranice měla začínat rokem 1989, ale na to je ještě brzy.
- Neděle 24. srpna 2008 ve 12:36® Sander
Kdybyste měl někdo vážný zájem o štěně (vše jsou psíci), pište mi do osobky
- Sobota 23. srpna 2008 v 9:14® Sander
skwor > rodíme
Nejdřív dva psi, pak jedno mrtvé, po třech hodinách fenka a ještě chvilkama tlačí…
- Pátek 22. srpna 2008 v 17:51® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.8.2008
Dnes jsem vyžehlil na plavačku „nepřizpůsobivého kapra“. S velkým sebezapřením jsem ho pustil zpět mezi svou menšinu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 14:13® Sander
skwor > krásnej, opravdu.
HaD > beztak jsem Ti poslal osobku…
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:53® Sander
skwor > dík. Lov mi zkazily vysekané fleky od pytláků, za 14 dní co jsem tam nebyl jsou ty fleky vysezené, jako by se tam ti kryplové váleli celé dny. Okolo flašky od piva a vína. Už jsem je tam jednou viděl, žehlili okouny na žížalu. Poslední šanci si u mě posrali tím bordelem, budu tam jezdit častěji. Alespoň si vyzkouším smělá slova vedoucího RS v naší MO Kocourkov, že si pro pytláky dojede vždy osobně.
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:46® Sander
skwor > si užijete, vám rozkouše byt od koberce až po strop
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:42® Sander
- Diskuze: Feeder
Ricci > slabina je název firmy. Alespoň tak se mi to jeví
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:41® Sander
skwor > u nás beze změny, porod očekáváme do neděle :o))
Máte psa nebo čubku?
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:10® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.8.2008
Profesor ze pstruhovky. 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:00® Sander
HaD > pracovně nebo něco žehlit?
- Pondělí 18. srpna 2008 v 16:20® Sander
HaD > tam je možnost lovu na živé rybky pro ty štiky rozsudek smrti, kterému utečou jen ty, které přežívají v těch dlouhých nadjezích, kde je nikdo nehledá. Jakmile se přijedou podívat pod jez, jsou jasné…
- Neděle 17. srpna 2008 ve 22:15® Sander
HaD > tak to už s velkými rybami bývá, jsou chytré, většinou jsou seklé jen za krajíček…
Už aby tam vyžehlil nějakou metrovku, na tom jeho veletoku je jediný, kdo by si ji zasloužil.
- Neděle 17. srpna 2008 ve 21:37® Sander
HaD > ta tůň na té druhé straně byla dlouhá asi 30m, ostrůvek, jak na něj místní chodí po prknech, nebyl ani vidět, zkusil jsem 3 fleky po celé délce. Na nejspodnějším místě to bralo, ale byly to záběry malých ryb. Šel jsem se kouknout asi půl km dolů, nebylo kde nahodit.
Až bude nízký stav, bude to určo lepší.
Jinak cestou zpět jsem se stavěl na malém stojáku s vláčkou, co tam bylo štik…ale malých. Alespoň jsem si spravil náladu.
- Neděle 17. srpna 2008 ve 20:25® Sander
HaD > ani mi nemluv, napadlo mě to samé, a proto…
…vydal jsem se dnes po obědě naproti Tvé chatě, do pěti minut kontrola (ta samá RS o které jsi nám vyprávěl), flákl jsem rousnici s nejtvrdší špicí na rozhranní proudu a tišiny, kam až to šlo. Výsledek NULA. Ten hajnej to tam asi zná, říkal mi že parmu v tomhle nechytím. A měl pravdu. Nicméně, řekl bych že v téhle vodě ty parmy futrují o 106. Jenže jak jsem Ti říkal, tenhle úsek neznám, tudíž nevím kde jsou. Dnešní hledání bylo marné.
Jinak to místo, kde jsi seděl s Mírou, je komplet pod vodou.