Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 14:19® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > když jsem je tak držel v ruce, říkal jsem si, jestli je mezi nimi nějaká, na kterou vyndáme parmu. Nic neříkaly, tak nevím
Dneska je ubytuji do lepšího, aby byly čilé, až přijde čas
- Pátek 15. srpna 2008 ve 22:37® Sander
jiris > neměl bych s tím problém, po focení šup zpátky.
- Pátek 15. srpna 2008 v 18:04® Sander
skwor > ne, jedině MF.
- Pátek 15. srpna 2008 v 17:51® Sander
skwor > v dešti se mi nechce, i když by se nějaký už splést mohl. Dneska nemám náladu ani na hospodu, tak půjdu na lov rousnic. Budou potřeba.
- Pátek 15. srpna 2008 v 17:47® Sander
Chjo, to je počasí…
- Čtvrtek 14. srpna 2008 v 15:30® Sander
Fugas > u nás by to bylo ale to samé, stačí jediný rybář, který by je vraždil, a bylo by vymalováno.
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:57® Sander
Fugas > teď už to bude s počtem záběrů horší a horší. Oni ví, že ovoce ze stromů už je dole
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:56® Sander
skwor > plave dál?
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:48® Sander
Fugas > momentálně okupuji vody, kde by plavačka moc úspěchů nepřinesla. A včera obzvlášť. Rozhranní hlubokého proudu a tišiny, navíc hnědá voda. To chce prostě žehlit pasivně ze dna. Plavanou spíše zjara.
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:41® Sander
skwor > moc gratuluji, krásnej!
cormoran > dikec.
Fugas > tenhle teleskop, spolu s druhou třímetrovkou od DAMu, jsou mé poměrně staré pruty, chytám s nimi ale mnohem radši než s těmi novými damáky. Ten na fotce je Green Kolibris, asi už bys ho ani nikde nesehnal. Jsou to prostě mníkobijci, mám je rád i na lov tlouště.
- Středa 13. srpna 2008 v 19:38® Sander
HaD > trefa. Ale to byla jen polovina úspěchu, zradila je kalná voda. Pokud se sejdeme do konce prázdnin s Mírou na Tvé chatě, vy mi určitě nějaký foťák doporučíte, že ano?
- Středa 13. srpna 2008 v 19:32® Sander
skwor > dík. Jen mi sere foťák, všimni si těch skvrn v pravé dolní polovině. Objektiv je přitom čistý. To samé ostření, kdybych neměl možnost fotky doostřit na kompu, byly by ještě výrazně horší. Musím co nejdřív sehnat něco nového, tenhle byl do začátku dobrej, ale slouží už poměrně dlouho a je to znát.
- Středa 13. srpna 2008 v 19:26® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.8.2008
Zasílám dnešní špatně nafocený hattrik – začalo to hubenou 55cm dlouhou rybou (letos třetí stejná délka – zřejmě znamení, že výš to nepůjde), po změně místa následovala jedenapadesátka, která si to hnala po záseku přímo do vázky, odkud jsem ji asi deset minut vymotával. S velkým štěstím jsem tak vymotal z kořenů na dně i rybu poslední, 54cm dlouhou, pěkně stavěnou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. srpna 2008 ve 20:10® Sander
- Diskuze: Feeder
EDYS > to je čistě jeho soukromá záležitost.
- Úterý 12. srpna 2008 v 19:17® Sander
- Diskuze: Feeder
EDYS > ne
- Úterý 12. srpna 2008 v 18:53® Sander
HaD > to by bylo výborný.
I s lodí? Chtělo by to dostat se na druhý břeh.Jinak u nás začíná pršet, jestli se dokopu na rousnice, nedejbože se mi podaří nějaké nalovit a uskladnit, budeme mít velké šance alespoň na ty létající čtyřicítky
- Úterý 12. srpna 2008 v 18:43® Sander
Vydrain > osobně se mi to utracení také nelíbí. Necháme si to projít hlavou, ještě je relativně čas.
- Úterý 12. srpna 2008 v 18:41® Sander
EDYS > co blbneš, v životě mě nenapadlo zabít parmu… Nehledě na to, že je díkybohu celoročně hájená.
HaD > to by chtělo, u nás nahoře ji krom města, kam nechodím, neuvidím.
- Úterý 12. srpna 2008 v 15:15® Sander
HaD > myslíš výřad mrtvol na břehu??
To spočteme snadno…
- Úterý 12. srpna 2008 v 15:15® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > už mám je doma…