Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. srpna 2008 ve 14:31® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Fugas > taková štěňata se neudávaj snadno, ani nevíme co z nich může vyrůst, bo neznáme otce. Mamča se prý domluvila s veterinářem, že mu je tam po porodu zaveze a on jim dá injekci. Mít deset psů v bytě nebo na malém pozemku na vsi prostě nejde. Stačí ty dvě potvory, bratrova ohařina je fakt dřízda, bígl je sice klidnější, ale o to větší mazák.
- Úterý 12. srpna 2008 ve 14:23® Sander
HaD > ta letecká přehlídka parem byla neuvěřitelná. Když si vzpomenu jak jsem se Tě před tím nevěřícně zeptal: „Parmy a skákat??“…za pár minut bylo vše jinak. Bylo to pěkný, až někdy budeš na chatě, dej vědět. Tenhle úsek opravdu neznám, auto mám až od loňska a vlak tam nestaví, tudíž to šlo mimo mně.
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:38® Sander
tomchamik > nechápu, jak někdo může tyhle slintoše mít doma a rvát je třeba i do postele, jako to dělá strejc. Oni jsou to sice dobráci, celkem i s pěknou vizáží, ale co je moc…
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:32® Sander
tomchamik > boxeři jsou kapitola sama pro sebe. Vezl jsem před chvílí strejce s boxerem, mám zadek auta poslintaný od podlážky až na střechu!! A to nepočítám mý rameno, když si mě o něj opřel tlamu v zatáčce
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 20:20® Sander
Mám sto chutí podat trestní oznámení na neznámého pachatele (psa), že mi přefik fenu. Jirisu, to by u vás prošlo ne? Myslíš že by zdejší kolegové rozjeli trestní řízení?
- Pondělí 11. srpna 2008 v 16:24® Sander
Petas > to jsou fóry fakt, takhle při pondělku…
- Pondělí 11. srpna 2008 v 16:19® Sander
jiris > opatrně, osobně mám čisté svědomí, leda bratr či mamča. Anebo se k nám na chatu pejsek prostě dostal nějakou dírou v plotě, když tam zrovna nikdo nebyl.
- Pondělí 11. srpna 2008 v 16:16® Sander
Ty vago…nikdo neví kde je vzala, ale podle ultrazvuku a břichu širokýmu jak almara jich bude mít asi dost…!! Nechcete někdo štěně? Matka papírový bígl, otec asi čistokrevný vořech.
Se picnu…:-/
- Neděle 10. srpna 2008 v 18:56® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.8.2008
Odpoledne strávené se supr lidmi HaDem (moc rád jsem Tě poznal), ospreyem a HaDovým kamarádem Mírou bohužel dost rychle uteklo. Po několika hodinách přínosného rozhovoru došlo nakonec i na fišky, osprey žehlil přívlačí okouny a já tradičně s plavčou tlouště – 4ks do 49. Davide dík za pozvání.
Fotka ryby strašná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 v 11:57® Sander
foks01 > tyybrďo, pěkný ryby!
- Neděle 10. srpna 2008 v 11:52® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > šmarja Józefe…máš zvednout sluchátko a říct mi ať Ti nějaké koupím.
Minulý týden jsem tu dvoje šestky kupoval. Maj jich dost.
- Sobota 9. srpna 2008 ve 12:48® Sander
HaD > sice mi včera skončila dovolená, ale na chvilku po práci bych zajet mohl. Mám si vzít pruty?
- Pátek 8. srpna 2008 v 16:15® Sander
HaD > ok, dík. Možná se to třetí vložilo 2×, psalo mi to „Server nenalezen…“.
- Pátek 8. srpna 2008 v 15:28® Sander
HaD > video se po vložení zobrazí hned, nebo prochází „cenzurou“? Jsem teď zkusil jedno poslat a nevidím nic.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:32® Sander
Jakub > to by taky šlo
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:31® Sander
skwor > mámě těžko…začíná být jak má babča… Už by to bylo moc narychlo, bych musel být zítra večer doma.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:03® Sander
BoBo > tak to by šlo
- Úterý 5. srpna 2008 v 17:28® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.8.2008
Třetí letošní vláčkařská vycházka. 2 záběry od kudel neproměněny, tahle šedesátdvojka byla třetí a poslední zabravší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 15:26® Sander
sus1 > kua, umíš si vybrat, hezčí a bohatší lokalitu neznám. Si tam taky ještě letos zajedu.
- Pátek 1. srpna 2008 v 15:23® Sander
sus1 > posluž si. Jedu za chvíli na Orlík, než přijedu, myslím že tě to mezitím přejde