Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 6. července 2008 v 17:01® Sander
Sander

jiris > sakra, asi se stěhuji :-D

Ba ne, u nás je to hezčí…:-)

Neděle 6. července 2008 v 16:57® Sander
Sander

jiris > kdybychom je u nás měli, byla by to fiška number one. Bohužel, nejde to jinak a tloušť to vyhrál :-(( Tyhle lovy Ti závidím.

Neděle 6. července 2008 v 16:52® Sander
Sander

inspo > jiris má pravdu, není to široký pojem a přesný čas lze celkem přesně vydedukovat. Na revíru bez nonstopu se žehlí do 24:00, tma (noc) začíná dejme tomu v 22 : 15, jiris potřebuje na zdolání sumce s cajkem na oukleje cca 1.5 hodiny, jinak po dvanácté by mušel fišku uprásknout, bo by jináč žehlil po skončení doby lovu a přišel by o papíra. Z toho ti vyplyne určité časové rozmezí od 22 : 15 do 22:30… :-D :-D :-D

Neděle 6. července 2008 v 16:11® Sander
Sander

skwor > čteš nepozorně :-D „po dlouhé době na rybách a na třešeň přišel tenhle fešák“

Sobota 5. července 2008 ve 20:44® Sander
Sander

hecht > tak to je paráda!pivo Gratuluji.

Pátek 4. července 2008 ve 14:28® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2008

Byl jsem přemluven na hady. Výsledek – okouni, plotice, pěkný jesen, cejn 51 a oba jsme chytli šedesátku hada. Bralo to krásně.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18900.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 4. července 2008 ve 14:20® Sander
    Sander

HaD > já tam žádné indicie neviděl (asi myslíš sliz na vlasci).

hecht > snad máš pravdu :-)

Čtvrtek 3. července 2008 v 19:03® Sander
    Sander

HaD > ne, zcela určitě, tady se sumci nechytají ani když to někdo zkouší cíleně. Dost tomu nasvědčuje jedna věc – a to způsob tahu. Přesně kopíroval dráhu ostaních větších ryb (odsud pocházela i ta letošní 55 jikernačka, 54 a ještě asi 3 ryby přes 50). Kopance do prutu, ovšem v dosti menší razanci, jsem již několikrát poznal na fídru i mačce, jenže tam si nemohu kvůli síle vlasce moc dovolit. Místo jsem si prokrmil, zájem o nástrahy byl, ale ryby byly dost opatrné. Měl jsem možná vzít místo klasiky ten fídr.

Vlaštovka > ne, jsem si s tlouštěm jistý. Při těch kopancích jsem krásně cítil prohnutí ryby kdesi ve sloupci, a to několikrát. A to kapři nedělají. Možná to znáš z přívlače, když se kdesi pod hladinou snaží větší štika zbavit voblera. Je to dost podobné.

Středa 2. července 2008 ve 13:19® Sander
    Sander

Když se to sere, tak se to sere. Nadruhou stranu, kdy se mi poštěstí mít takovou fišku na prutě…možná o ni deset let nezavadím.

Středa 2. července 2008 ve 12:19® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7.2008

Tak! Přišel jsem ráno o trofejní fišku. Kaprový teleskop, 0.18 vlasec, nástraha třešeň. To, co následovalo po záběru, nezapomenu. Tloušť se vydal, jako všichni ostatní na tomto fleku, rovnou na druhou stranu řeky. Takové kopance do prutu jsem ještě nezažil. Nebudu to protahovat, po chvíli se ryba vypnula. Jsem přesvědčen, že by šedesáticenti­metrová hranice padla.

Pak už vzali jen dva dorostenci shodné délky 49cm.

Neděle 29. června 2008 v 17:20® Sander
      Sander
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.6.2008

Další do sbírky, 52cm, na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18862.jpg
        Neděle 29. června 2008 ve 12:37® Sander
        Sander

Alivio > také gratuluji a přeji, ať vám vše klape!;-)

Úterý 24. června 2008 v 17:42® Sander
        Sander

HaD > hmm, někdy nevím zda mám bígla já, či on mně… :-D hecht, dam > dík. dam > byl jsem tam jen 2× v životě. Příroda opravdu nádherná, ale s těmi vodáky máš naprostou pravdu. A co se ryb týče, první vycházku jsem myslel že tam snad není ani šupina, napodruhé už se něco málo spletlo. Ale už je to 6 let.

Pondělí 23. června 2008 ve 21:17® Sander
        Sander

skwor > dík a přeji dobrý lov :-1

Pondělí 23. června 2008 ve 20:42® Sander
        Sander
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6.2008

Dnes se povedl krásný jesen, 50cm. Kamarád musel chvíli chytat na stojáka, bo ho bígl nepustil na křeslo :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18813.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18814.jpg
          Sobota 21. června 2008 v 0:47® Sander
          Sander
          Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem také zkusil ty dravce, když je po tom slavném zahájení… Že by nějak brali se říci nedá, anebo spíše už nemělo co brát. Vyžehlil jsem 4 štiky, z toho té největší asi táhlo na 60.

Večer jsme ještě zkusili hady, tak aj zde se objevily ryby okolo 60cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18759.jpg
            Čtvrtek 19. června 2008 ve 20:52® Sander
            Sander

Pošlu vám sem dnešní úlovek, abyste se zamysleli nad tím, jestli má cenu řešit trojhák v hubě či hrudka písku na těle štiky.
            U břehu se válel vezírek, kouknu co v něm je – a ejhle! Štika v rozkladu! Jak si ji tak prohlížím, nafouklou, dokonale tuhou a zapáchající, zeshora z chaty ke mně přiběhne nějaký magor, optal jsem se, zda je úlovek jeho, přitakal, jen jsem zakroutil hlavou a hodil zdechlinu zpět do vody. Asi se přiběhl přesvědčit, jestli mu ji nekradu…

Celkem zamyšleníhodná věc, co? Jinak štika měla odhadem lehce přes míru.

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18740.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18741.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18742.jpg
            Čtvrtek 19. června 2008 ve 14:40® Sander
            Sander

Děkuji za gratulace

hecht > toš občas se na ně podívám no :-) No nic, musím jet, sehnal jsem třešně I. jakosti, to by bylo abych nevyndal šedesátku…!:-D

Středa 18. června 2008 ve 22:12® Sander
            Sander

EDYS > mám je od známého, který je měl přímo od provozovatele stránek RSP-Fishing. Vyzkoušel jsem je, byly velice dobré, za tu cenu dobrá koupě.

Středa 18. června 2008 ve 21:35® Sander
            Sander

EDYS > ne.