Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 7. června 2008 v 18:31® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
lucioperce69 > jasná páka, mobil mám kdyžtak v kartě.
- Pátek 6. června 2008 v 19:50® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > a nezapomeň tubus na splávky, mám pro Tebe pár drobností, tak aby jsi to v autě nepolámal
- Pátek 6. června 2008 v 19:45® Sander
hecht > jasná páka, zítra večír! Hoj.
- Pátek 6. června 2008 v 15:33® Sander
HaD > nač se chystat, ráno popadni krabku s oblíbenými kusy, které si můžeš teď v posteli přebrat, a hotovo…
- Pátek 6. června 2008 ve 14:37® Sander
osprey > kdepak, nech si je na ten Orlík, třeba to ještě bude málo… Dík.
Pokud by jsi chtěl, fotku můžeš zhodnotit i na mém mailu. Nikde ji šířit nebudu, jen bych se koukl.
- Pátek 6. června 2008 ve 14:20® Sander
hecht > kromě dnešní noci jsem volnej, takže pokud máš zájem, není problém vyrazit. Ale mám žížalový deficit, napiš jestli můžeš dotovat, jinak nakopnu kamenáče nebo hnojcle.
- Středa 4. června 2008 ve 14:27® Sander
- Diskuze: Muškaření
Píša > v obchodě s rybářskými potřebami
- Úterý 3. června 2008 ve 20:18® Sander
dam > bysme Tě nenechali, bo chrápáním by jsi dost plašil
- Úterý 3. června 2008 v 15:25® Sander
osprey > musím teď pryč, takže pokud máš zájem, budu na drátě, nebo ještě lépe – pokud máš možnost jít na ICQ, jsem tam každý všední den od 6:00 do 14:00. Je to grátis… Číslo mám myslím v kartě. Ahoj.
- Úterý 3. června 2008 v 15:22® Sander
osprey > jedem, stačí říct. Na žížaly se chystám také, momentálně jich dám dohromady asi jen patnáct a půl.
- Úterý 3. června 2008 v 15:13® Sander
osprey > Míro nemáš k dispozici třešně? Loni to jistili obchody, letos nejsou. Dodal bych povoz a mohli bychom pocuchat ty fišky s červenýma ploutvema.
- Pondělí 2. června 2008 ve 22:07® Sander
dam > byl jsem také takový. Chce to čas, dříve nebo později sám člověk pozná, že dělá něco špatně. Holt v partě jedenáctiletých kluků hláška typu „Měl čtyřicet, pustil jsem ho…“ neobstojí
- Pondělí 2. června 2008 ve 21:44® Sander
dam > též nevím, ale slepice s tím prý nemají problém. Běžně potkávám lidi, co chodí cíleně na tlouště za tím účelem, aby si naplnili igelitku. Opravdu otřesný, většinou to jsou lidi, do kterých bych to nikdy neřekl. A ani nejsem fanda toho, že na to doplácejí i pstruhovky. Tam, kde to není pro potočáka perspektivní si raději zachytám tlouště, než být bez záběru
- Pondělí 2. června 2008 ve 21:24® Sander
dam > toho hladovění lze snadno využít
Nechal bych je ale vklidu, dokud nesplní svůj každoroční reprodukční úděl.
- Pondělí 2. června 2008 ve 20:41® Sander
dam > po normálním pokecu rybářů se mi tu nějakou dobu stýskalo.
S poslední Tvou větou hrubě nesouhlasím. Co jsi dokázal okolo ryb obecně je úžasné! Máš u mne doživotní metál… - Pondělí 2. června 2008 v 19:37® Sander
skwor > tak to gratuluji, jen mi k tomu ale chybí fotečka
- Pondělí 2. června 2008 ve 14:15® Sander
hecht > kdybys ho chtěl rychle, klubko Ti dám.
- Neděle 1. června 2008 ve 21:11® Sander
sus1 > kdepak. Já sleduji ordinaci na dvd.
- Neděle 1. června 2008 v 17:53® Sander
- Diskuze: Začínáme rybařit
jirka88 > myslím že ne. Kamarád si obnovoval papíry po šesti letech a zkoušky nedělal. Více se optej v tvé příslušné MO.
- Neděle 1. června 2008 ve 12:57® Sander
- Diskuze: Začínáme rybařit
Glein > pokud jsi měl namysli vláčku, tak jsem na pstruhové Vltavě v takto horkých dnech byl několikrát také. V tomto případě je opravdu lepší ráno + večer. Nejen kvůli vodákům. Osobně jsem tam s vláčkou nikdy úspěchy neměl, pár pstruhů, menších štik a jeden candát. Ovšem kolegovi takovéto počasí vyhovovalo – v opravdu parném dni, někdy okolo 15té hodiny, vyndal 92 štiku na mouchu, chvíli potom slušného candáta. Tzn., že i dost záleží na „rukách“ té které lovící osoby.
Většinou jsem to psychicky nevydržel, vytáhl plavačku, a žehlil vše co šlo. Narazil jsem na hejna kaprů, kdy brali na každý nához, velcí tloušti, cejni, plotice atp.
Takže zde máš konkrétní případ toho, jak moc záleží na tom, jakou techniku zvolíš a jakou rybu chceš lovit.