Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 1. června 2008 ve 12:49® Sander
Sander

Mají v Kauflandu třešně?

Neděle 1. června 2008 ve 12:23® Sander
Sander

Glein > smysl to má. Dost ale záleží na zvoleném způsobu lovu a výběru místa. Například plavaná v těchto horkých dnech s třešněmi – naprosto ideální. To samé lov kaprů z hladiny, o kterých spousta lidí tvrdí, že neberou. Tedy zobecnit, že ryby jdou v létě jen ráno a večer, nelze. Taktéž nelze dávat do jedné kupy proudnou řeku a stojatou vodu.

Jestli budou brát na Vltavě či na Botiči za slunce nebo ve stínu, nevím, ale řekl bych, že slunce není rozhodujícím faktorem ovlivňujícím braní. Kór když se jedná o řeku.

Neděle 1. června 2008 ve 12:13® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Hany > vím, ale na máčovce je to podle mě lepší. Zkoušel jsem obě metody.

crazykapr > mnou používaná montáž je velice jednoduchá. Navleču splávek, navážu háček a hotovo. Splávek povytáhnu tak metr nad háček a můžu žehlit.

Kdysi jsem něco na tento způsob sesmolil zde: www.chytej.cz Melo by tam být popsáno nastražení rohlíku, což je velice důležité nejen pro delší hody.

Neděle 1. června 2008 ve 12:06® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

zlomiljsemprut > ihned bych vyskočil z auta, hodil po ptákovi žabičku a vypůjčil si všechna ocasní pera! Kupuji je za 3 pětky kus :-x

Sobota 31. května 2008 v 19:54® Sander
Sander

HaD > kdybych na to měl v mé blízkosti vhodné revíry, tak proč tu kaprařinu nezkusit, že? :-) Co parmy?

Sobota 31. května 2008 v 19:50® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

crazykapr > není lepší použít montáž na lov z hladiny spíše na plavačkovém prutu?

Sobota 31. května 2008 v 18:48® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.5.2008

Dnes mi sv. Petr nepřál, přišel jsem o kapra 60+ a ještě delšího amura. Vše z hladiny, všechny záběry na blízko krásně viditelné. Ven se podívali jem malí kapři, boleni a jeden jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18432.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 31. května 2008 ve 12:23® Sander
    Sander

VODA > buřina by bodla, nad Šumavou se od rána honí vysoké mraky, třeba sem něco dorazí.

Sobota 31. května 2008 ve 12:08® Sander
    Sander

VODA > já to myslel vážně, kolego :-)

Sobota 31. května 2008 ve 12:00® Sander
    Sander

BlueShark > pěkná práce! Jinak, jak jsi poznal že je to jikernačka? :-))

Sobota 31. května 2008 v 1:27® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.5.2008 | Způsob lovu: Klasická položená

Krom jedné plotice brali výhradně hadi. Krásné zachytání, až na jednoho šli všichni v pohodě pustit zpět, ten jeden, kolegův, zaplatil za svou hltavost životem. Nechť je mu pánev lehká…

Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:05® Sander
      Sander
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.5.2008

Něco z odpolední hmyzařiny, ryb hodně, ale malých velikostí.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18409.jpg
        Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:02® Sander
        Sander

dam > já prozměnu zkoušel mouchu, a o potočácích 35cm si mohu nechat zdát. Mám ale radost, že se jeden obětní potočák podařil nafotit.

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18413.jpgfoto/diskuze/privlac/2008/th-img18414.jpg
        Čtvrtek 29. května 2008 v 15:49® Sander
        Sander

dam > tak kdybys nevěděl kam, budu k dispozici, ale až během odpoledne. Fišky pouštíš, tudíž Ti mile rád odhalím svá skromná tajemství.

Středa 28. května 2008 ve 22:27® Sander
        Sander

hecht > ještě nevím jestli s tím začnu tak brzy. Plánuji, že za dva týdny přejdu do fáze 2., tj. shánění poznámek, bo jsem si nepsal nic, když už jsem byl výjimečně ve škole.:-D

Fáze 1. bylo napsání diplomové práce. A ona práce je už ve stádiu svazování do knihy. Měla být hotova do 15.5., takže času dost :-D

Středa 28. května 2008 ve 20:27® Sander
        Sander

EDYS > no vidíš, třeba bude pršet, nebo třeba bude velká voda…tzn. nic dobrého pro rybáře, relativně dobré pro fišky…

Středa 28. května 2008 ve 20:23® Sander
        Sander

skwor > dík, byla by to pohoda dát s takto laksním přístupem napoprvé.

Středa 28. května 2008 ve 20:21® Sander
        Sander

EDYS > OK pro rybáře i pro ryby, to je nereálné, to je nepřímá úměra.

Středa 28. května 2008 ve 20:16® Sander
        Sander

skwor > já si vemu dovču, zajedu něco popíchat. Třeba se těch pár kudel poučí a nějakou dobu nikomu nevezmou, tudíž si prodlouží život :-) Letos mám vyhlídlá krásná místa, na nichž jsem ale nikdy nebyl. Může to být jak úspěch, tak čistá nula. Ovšem den poté to bude bída, 18.6. dělám absolutorium, takže toho 17.6. počítám že začnu s učením :o(

Středa 28. května 2008 ve 20:06® Sander
        Sander

EDYS > pro rybáře dobrý, pro ryby nikoli.