Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 28. května 2008 v 19:59® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > to asi myslíš pstruhovkového koiperlína. Toho nepočítám, bo koie nepovažuji za zlatou fišli
- Středa 28. května 2008 v 19:56® Sander
cormoran > upřímně, splní ti velký prd! Já už těch zlatejch fišek vyndal asi deset, dokonce jsem si pokusil i něco přát, všechny jsem pustil a ..... prostě PRD!
- Neděle 25. května 2008 ve 21:58® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.5.2008
Po delší době jsem vyrazil na tlouště. Nejdříve jsem se rozcvičil na stojáku s mačkou, ven se podívalo 7 kapříků + nějací cejni. Pak jsem šel na šoulačku s feederem. Velcí tloušti však ignorovali veškeré mé snahy, holt už je sestavou, úspěšnou zjara, neoslním. Nicméně stačilo mít trochu trpělivosti a v každé menší tůňce jsem si přišel na své. Brali skaláci, ploťky a tloušti, a na každém fleku jsem vyžehlil minimálně jednoho kapra. Jeden mi dal obzvláště zabrat. Vodil mě sem a tam více jak čtvrt hodiny v silném proudu vhodném tak akorát pro parmy, se čtrnáctkou vlascem si se mnou kapřík dělal co chtěl. Nakonec po té čtvrthodině lopotění v silně zarostlém břehu jsem ho konečně navedl asi napopáté do podběráku. Měl toho chudák dost. Míra ukázala rovných 60cm a za tento souboj si nezasloužil nic jiného, než svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 21:22® Sander
skwor > nevím, staré zranění asi.
- Neděle 25. května 2008 ve 13:40® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.5.2008 | Revír: Vltava 16-19
Většina míst byla kompletně pod vodou, přehrada byla dost naplněná. Fišky celkem kousaly, vyndali jsme spoustu cejnů, já opět zkoušel i lov z hladiny, který je přecijen aktivnější než bobkařina. Ulovil jsem spoustu bolenů a 4 pěkné jeseny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 12:24® Sander
Scanix > Ti pořád povidam že tam jsou…
Gratulace
- Neděle 25. května 2008 ve 12:23® Sander
rarach > meleš nesmysly, totální. Myslíš že třeba osprey, když držel v ruce svůj první fotoaparát, dělal hned fotky co dělá v současné době? Pokud vím, skwor nemá program na úpravu fotek a jistě si dovedeš představit, že když nejsou zrovna ideální podmínky k focení, co z obyčejné krabičky za pár šupů vyleze. Sám takový fotoaparát vlastním, takže vím o čem píšu.
Pamatuj, člověk se vyvíjí!
- Sobota 24. května 2008 ve 12:32® Sander
skwor > tak příjemnou zábavu
- Sobota 24. května 2008 ve 12:18® Sander
A jedem na ně…
Prý je Orlík díky své rozloze nevychytatelný, ale řekl bych, že po dnešku odborníci změní názor
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:47® Sander
HaD > na parmách, nebyls?
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:47® Sander
HaD > z toho tedy vyplývá že ano..
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:45® Sander
Salmo > v pohodě, to byla jen provokace, adresáta by z Tvého příspěvku pochopil každý.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:40® Sander
- Diskuze: Plavaná
Salmo > on to zlomí, toho bych se nebál.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:39® Sander
Salmo > i proto jsem reagoval – bezadresné příspěvky já nerad
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:37® Sander
Salmo > stěžují?? Naopak bych řekl, že já osobně oplývám optimismem
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:36® Sander
Hany > no konkrétně u HaDa bych řekl že odpověď by byla jasná
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:26® Sander
Salmo > přesně tak, jsme v nesnázích. Nevíme jednu dost důležitou věc: Prdí taky hadi??
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:15® Sander
skwor > kašlu na cenu, klechtáky jsou od toho aby se točily
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:06® Sander
skwor > kdepak, tohle je mezidobí mezi první tloušťovou ligou. Už jsem koukal v Delvitě, zda nemaj ty francouzský červený koule, co jsem kupoval loni. Ještě je asi brzy.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 20:35® Sander
crazykapr > jistě to zkus. Po chvíli poznáš, že pokud budou brát, na druhu prutu nezáleží. A pokud to má být v tomto případě match 4.20 nebo bolo 4.00, tak to platí dvojnásob.