Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 19. května 2008 v 19:09® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor > neblázni, sám vím nejlíp jak špatně na tom jsem a kde mám slabiny. Nechme toho.
- Pondělí 19. května 2008 v 16:56® Sander
osprey > Míro, až na to vychvalování mé osoby do nebe, jsi vystihl přesně moji myšlenku. Neplatí to ale jen o tloušťařině. Většina z nás musela „dorůst“ ve všemožných rybolovných způsobech a cílených lovech úplně bez cizí pomoci. A snad to tak má i být.
- Neděle 18. května 2008 ve 20:39® Sander
- Diskuze: Plavaná
Hany > i když proč ne, asi tu máme tlouště příliš chytré na to, aby mi místo nástrahy atakovali splávek
- Neděle 18. května 2008 v 19:38® Sander
- Diskuze: Plavaná
Hany > tloušť není dravec, a navíc pochybuji o tom, že by skákali po splávku, to byli jistě boleni (a občas se spletou i ti větší, jako mě před čtrnácti dny). Tloušť občas splávek sebere z hladiny, nejčastěji tzv. šípek, když je v klidové poloze. Při stahování se mi nepovedlo přivést tlouště k „záběru“.
- Neděle 18. května 2008 ve 13:58® Sander
HaD > Davide pokud máš zájem, mohu Ti zaslat článek o plavané, který byl loni v Kajmanu. Je to ale tématicky laděno na období brzkého jara.
Do ničeho nového se mi nechce.
- Neděle 18. května 2008 v 10:04® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Orlík
Sobotní odpoledne strávené na přehradě dopadlo proti minulé výpravě, kdy jsme byli úplně bez ryby, o něco lépe. Cejni brali poměrně poctivě, občas se spletl kapr. Chvíle, kdy byla hladina bez vln, jsem využil k lovu z hladiny, ven se podívalo něco pod 20 bolenů do cca 50–52cm a o zpestření druhové rozmanitosti se postaral amur. Přehnaly se přes nás dvě bouřky a třetí nás minula jen těsně (viz foto).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:42® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > slaboučká bouřka mě chytla když jsem šel z práce, ještě kolem šesté spadlo pár kapek, jinak nic. To přijde zítra.
- Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:38® Sander
- Diskuze: Feeder
Prutos > spíše od pěti k nule.
- Čtvrtek 15. května 2008 v 19:15® Sander
HaD > to máš jako kdyby jsi pozval celý národ k Vám na parmy, představ si že lovy, které zažíváš letos, loni a Bůh ví kdy ještě předtím, by se staly minulostí.
S parmami se to u nás stalo bohužel realitou, nerad bych se nějak podílel i na tom, aby šli do háje i velcí tloušti. - Čtvrtek 15. května 2008 ve 14:22® Sander
HaD > stačilo by mi 60cm, ale obávám se, že tohle mi zaručit nemůžeš
Ale k věci – nejsem si jist, zda je rozumné publikovat určité způsoby lovu specifických ryb, které už samy o sobě (a asi v nejen mém akčním rádiusu) dost ubývají i bez velkého zájmu rybářů o ně se pokoušejících
- Středa 14. května 2008 ve 21:32® Sander
HaD > momentálně to nepadá v úvahu – píšu seriálek do školy, diplomka se to jmenuje či tak nějak
- Středa 14. května 2008 ve 20:35® Sander
dam > já a seriálek? Jsem naškrabal 3 články do Kajmana a byl jsem utahanej ještě půl roku po tom
- Středa 14. května 2008 ve 20:34® Sander
profo > osobka
- Středa 14. května 2008 ve 14:23® Sander
skwor > kolik že měl, 60? Blbá fotka, dal bych mu o 10 méně.
- Úterý 13. května 2008 ve 22:30® Sander
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Kuba > ale maj, je to modelářství kousek od vlakáče.
- Úterý 13. května 2008 ve 21:23® Sander
skwor > osobně jsem měl namysli ty větší, na pstruhovkách třeba od 35 a výš. Ti malí jdou žehlit na plavačku, mouchu či feeder po desítkách, ale kdo by na ně chodil cíleně, že?
- Úterý 13. května 2008 v 19:32® Sander
Uno > čtyři tlouště z šesti? Co chceš víc?
U nás na pstruhovce v dobách, kdy bylo tloušťů 50+ docela nadbytek, jsi viděl sbírajících tloušťů moc a moc, ale z vody šel jeden a bylo po srandě. U těch velkých jsem si občas ani neškrtl. Oni dobře ví, s kým, resp. s čím mají tu čest a z lovného místa se na dobrou chvíli úplně odporoučí. Dokonce tyhle ryby používají v čistých vodních tocích i ochutnavače běžných rozměrů. Sledují ho, a jakmile dojde k záseku, na onom místě jsem dochytal. Osobně si nemyslím, že děláš nějakou chybu. Dokonce mi to přijde jako úctyhodný výsledek. Ale nechme se podat, co na to „dam“. - Úterý 13. května 2008 v 16:33® Sander
HaD > sranďárna muší beit!
- Pondělí 12. května 2008 ve 22:07® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.5.2008
Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil na kapry. Bylo z toho ale nakonec 16 bolenů, pár cejnů a perlínů
Jediného kapra vyndal kamarád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 13:38® Sander
hecht > týbrďo, takovej jesen… A nejvíc mě sere, že to místo nepoznávám